Akvaristika forum
Pretraga • Pravilnik • Album • Profil • Proveri privatne poruke • Lista članova • Registruj se Uloguj se
 akvarijum.org • Baza biljaka • Slike • Tekstovi • Video • Kalkulator • Kontakt • Marketing
 Moze li mi neko identifikovati biljke? Pogledaj sledeću temu
Pogledaj prethodnu temu
Napiši novu temuOdgovori na poruku
Objavi na Facebook
Autor Poruka
golff
Akvarista

Registrovan: 21 Jan 2013

PorukaPoslao: Sub Avg 14, 2021 10:27 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Imam spreman akvarijum za cikliranje dimenzija 120x40x50h ali mi je ostalo jos biljke ubaciti, s obzirom da nemam puno iskustva sa tim nasao sam sliku akvarijuma otprilike kako bi i ja to rasporedio jer ne bih puno ubacivao da ne bude pretrpano pa ko zna da mi identifikuje biljke sa slike po brojevima da ih mogu nabaviti ili predloziti neku slicnu koja nije puno zahtjevna a slicne je velicine.[img]https://ibb.co/X3ptJVc[/img]
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu poruku
AquaShop
Sponzor

PorukaPoslao: Sub Avg 14, 2021 10:27 pm Snimi Poruku Nazad na vrh

golff
Akvarista

Registrovan: 21 Jan 2013

PorukaPoslao: Sub Avg 14, 2021 10:37 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

golff ::
Imam spreman akvarijum za cikliranje dimenzija 120x40x50h ali mi je ostalo jos biljke ubaciti, s obzirom da nemam puno iskustva sa tim nasao sam sliku akvarijuma otprilike kako bi i ja to rasporedio jer ne bih puno ubacivao da ne bude pretrpano pa ko zna da mi identifikuje biljke sa slike po brojevima da ih mogu nabaviti ili predloziti neku slicnu koja nije puno zahtjevna a slicne je velicine.[img]https://ibb.co/X3ptJVc[/img]

Image
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu poruku
ljubisa03
Akvarista

Registrovan: 19 Feb 2017

PorukaPoslao: Uto Avg 17, 2021 9:52 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Pozdrav
Pod br 1 je sigurno Valisneria, najobicnija,
po br 2, nisam skroz siguran ali lici na Anubia Gigantea
Pod br 3, nisam siguran da li je neka rotala ili Aromatica limnophila
Pod 4 i 5 jako je los kvalitet slike da bi ista raspoznao
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu porukuPošalji email
Prikaži poruke iz poslednjih:      
Napiši novu temuOdgovori na poruku
 Skoči na:   

Srodne Teme
Tema Autor Forum Odgovori Poslao
Nema novih poruka Biljke kojima ne treba hranjiva podloga Vojin Biljke 3 Pon Apr 22, 2024 7:28 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Biljke za Južnoamerički biotop akvarijum BlackRaven Biljke 0 Sre Apr 10, 2024 10:44 am Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Neke crvene biljke nasdvoje Na poklon 0 Pet Dec 08, 2023 3:32 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Pozdrav drugari, ima li neko za poklo... nasdvoje Na poklon 2 Ned Okt 01, 2023 9:54 am Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Da li se moze ciklira ubrzati sa star... EmEmily Početak u akvaristici 3 Čet Jul 13, 2023 3:32 pm Pogledaj zadnje poruke

Linkovi: MyCity  Moj biljni akvarijum  Vaš Sajt  Pirane  Vaš Sajt  Vaš Sajt 

eXTReMe Tracker