Autor |
Poruka |
djuka7810
Slučajni Prolaznik
Registrovan: 15 Maj 2020
|
Pozdrav svima,
Da predstavim i moj akvarijum. Svaka sugestija, kritika je dobrodosla..
Samo da napomene da mi je cilj da se napravi "suma", nepravilan raspored i bilje koje ce da se razvija lepo nadam se..
Dimenzije 80d x 45s x 55v.
Podloga - samo obicni kamencici, bez hranljive podloge, prihrana bilja preko easy life stapica i osmokot u kapsuli.
Filter - Atman ef3
Grejac - Atman 200w
Pumpa za vazduh - Tetratec APS 300
Rasveta - ukupno 5 t8 neonki od 18w
3 obicne daylight, 2 Arcadia original tropical.
|
|
|
|
|
AquaShop
Sponzor
|
|
|
|
djuka7810
Slučajni Prolaznik
|
Mali update..
|
|
|
|
|
djuka7810
Slučajni Prolaznik
|
Lepo raste...
|
|
|
|
|
djuka7810
Slučajni Prolaznik
|
Update posle god dana... Promenjeno osvetljenje na led varijantu (atman lgm 600 plus dodatna led sobo traka) , biljke se jos navikavaju.
Dodajem profito i easy carbo.
Mali problem sa cupavom algom, ali nista strasno za sad..
Nadam se da ce u skorije vreme jos bujnije biti..
Kada sam promenio osvetljenje akvarijum je bukvapno stao...ali evo vraca se lagano...
|
|
|
|
|
mekses
Akvarista
Registrovan: 02 Feb 2022
|
Lepo izgleda.
Kakvo je iskustvo sa Profitom i Easy Carbo? |
|
|
|
|
djuka7810
Slučajni Prolaznik
|
Ja zadovoljan... Biljke koje imam generalno nisu zahtevne ali uz dodavanje , znacajno bolje napreduju.
Njaveca promena je bila u svetlu sa 5kom t8 neonki na led i tu se video period stagnacije ali tad sam i poceo da dodaje.
U sustini korisno... |
|
|
|
|
pingvinpilence
Akvarista
Registrovan: 22 Okt 2019
|
nemoj da se ljutis ali lepse su boje bile sa starim svetlom (ili je do fotoaparata/telefona)
salji ove valisnerije nazad inace ce ti progutati sve.
svidja mi se kako grane sada stoje, lepa centralna postavka |
|
|
|
|
djuka7810
Slučajni Prolaznik
|
Ma sto bi se ljutio... I meni je bilo lepse... Koristio sam 5 cevi t8 , dve arcadia original tropical i 3daylight..
Kada su crkle armature obisao sam 10 ak radnji da ih nadjem i nigde nema😂 Tako da odlucih da predjem na led (kao sve ce preci na led pa ajde i ja)
Nadam se da ce biti dobro .. Pusta valisnerija nove pelcere ali treba joj vremena, prilagodjavanje😂😂 |
|
|
|
|
Baia
Akvarista
Registrovan: 18 Apr 2010
|
djuka7810 :: |
Ma sto bi se ljutio... I meni je bilo lepse... Koristio sam 5 cevi t8 , dve arcadia original tropical i 3daylight..
Kada su crkle armature obisao sam 10 ak radnji da ih nadjem i nigde nema😂 Tako da odlucih da predjem na led (kao sve ce preci na led pa ajde i ja)
Nadam se da ce biti dobro .. Pusta valisnerija nove pelcere ali treba joj vremena, prilagodjavanje😂😂 |
Nemoj da ti bude zao, pravis ustedu energije! Goo Green!!!! A i navici ces se vremenom, a za lepsi izgled na slikama mozes vrv da iskoristis filtere....video si kako filteri mogu da od akrepa naprave lepu osobu??? Valjda mogu i od cudne boje svetla iznad akvarijuma da naprave nesto prijatnije oku Sao napred! |
|
|
|
|
djuka7810
Slučajni Prolaznik
|
Hahah hvala...
Kad se ozeleni jos bice to kako treba.. |
|
|