Akvaristika forum
Pretraga • Pravilnik • Album • Profil • Proveri privatne poruke • Lista članova • Registruj se Uloguj se
 akvarijum.org • Baza biljaka • Slike • Tekstovi • Video • Kalkulator • Kontakt • Marketing
 beli kisobran - alga?? Pogledaj sledeću temu
Pogledaj prethodnu temu
Napiši novu temuOdgovori na poruku
Objavi na Facebook
Autor Poruka
pingvinpilence
Akvarista

Registrovan: 22 Okt 2019

PorukaPoslao: Sub Mar 26, 2022 8:29 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Sinoc sam snimila ovo, ne uspevam da izguglam sta je, i sad se pitam...ko me terao da palim makro socivo Rolling Eyes
Jel se neko sreo sa ovim mikroskopskim cudima?? Lice na morske sase, njisu se isto, ne videh da reaguju otvaranjem i zatvaranjem ali jako podsecaju.
prva slika-oglodana mahovina (sijamac brstio) mislila sam da se tu okom vidi belicasto na panju kao ostatak od super lepka..ali, stigao novi telefon

Image

kamen nije bio u kontaktu sa lepkom a isto nadzidzan mikroskopskim fisecima, to se golim okom nije videlo ni ove livade braon i zelenih algi se ne videse. sad kad se bas zabuljim, jer znam gde su, vidim mikro tackice.

Image

ovaj puzic je velicine 2,5-3mm, na drugom kamenu slikano

ImageImage

Jel ovo hrana? Podstanari? ...akvarijum je izgledao prilicno cisto pre nego sto sam zavirila u ove mikro svetove Crying or Very sad Laughing Rolling Eyes
Kamenje sam izvadila, panj (mopani) cu verovatno samo da oribam. Sta predlazete??
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu porukuPošalji email
AquaShop
Sponzor

PorukaPoslao: Sub Mar 26, 2022 8:29 pm Snimi Poruku Nazad na vrh

Prikaži poruke iz poslednjih:      
Napiši novu temuOdgovori na poruku
 Skoči na:   

Srodne Teme
Tema Autor Forum Odgovori Poslao
Nema novih poruka Alga ili bolest Vecha Alge 7 Sre Sep 30, 2020 8:48 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Alga ili? uki01 Alge 14 Uto Avg 11, 2020 4:10 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka zelena koncasta alga gotika Razno 4 Pet Jul 31, 2020 10:16 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Nepoznata alga peconis Alge 11 Čet Okt 24, 2019 9:33 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Alga tamno braon boje.... StefanPN Alge 32 Uto Jun 11, 2019 7:34 pm Pogledaj zadnje poruke

Linkovi: MyCity  Moj biljni akvarijum  Vaš Sajt  Pirane  Vaš Sajt  Vaš Sajt 

eXTReMe Tracker