Akvaristika forum
Pretraga • Pravilnik • Album • Profil • Proveri privatne poruke • Lista članova • Registruj se Uloguj se
 akvarijum.org • Baza biljaka • Slike • Tekstovi • Video • Kalkulator • Kontakt • Marketing
 Akvarijum 45 l Pogledaj sledeću temu
Pogledaj prethodnu temu
Napiši novu temuOdgovori na poruku
Objavi na Facebook
Autor Poruka
Milivoje Lampa
Akvarista

Registrovan: 27 Feb 2020

PorukaPoslao: Sre Apr 06, 2022 6:49 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Image

Akvarijum je u funkciji nekih mesec dana. Bio je bez biljaka samo podloga i ribice. Sve ostalo je dodato naknadno. Voleo bih da cujem predloge sta bi jos mogo da dodam ili oduzmem jer planiram jos bilja da dodam u akvarijum cim nadjem malo vise vremena a dodacu jos akvarijuma pa me zanima misljenje. Da napomenem da sa biljkama nemam ama bas nikakvog iskustva nemam hranjivu podlogu biljke su za sada ok mada ih ribice grickaju foto oeriod je nekih 11 h.
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu poruku
AquaShop
Sponzor

PorukaPoslao: Sre Apr 06, 2022 6:49 pm Snimi Poruku Nazad na vrh

Milivoje Lampa
Akvarista

Registrovan: 27 Feb 2020

PorukaPoslao: Pon Maj 09, 2022 8:12 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Mali update. Razdelio sam sve zivorotke koje sam imao. Promenio sam filter sad je atmanov hang on hf 0600 od filter materijala na dnu su 2 vrecice siporax minija po 35 grama na kutiji pise dovoljno za 30 litara zanaci ukupno 70 grama siporax minija, preko 5cm plavog gustog sunjera pa 2 cm redjeg sundjera i na vrhu 5mm neki zeleni sundjer kao na sundjeru za sudove. Od ribica trenutno su 3 albino koridorasa 2 koridoras paleatusa 6 kraljecskih neonki 4 kolor tetri 2 amazonca 2 amano kozice i 6 red cherry kozica. Kozice ce inace biti prebacene u drugi akvarijum cim se zavrsi cikliranje posto sam morao da rasformiram drugi akvarijum jer sam napravio sranje. Moje pitanje da li je filtracija dobra i da li mogi da dodam jos nekoliko kraljevskih neonki i koliko? Da napomenem da spremam jos jedan akvarijum za kolor tetre da ko da ce trenutni akvarijum biti manji za jos 4 ribice.
Drevni Zmaj
Slučajni Prolaznik

Registrovan: 12 Jun 2022

PorukaPoslao: Pon Jun 13, 2022 1:09 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Pozdrav. Ako ćeš premestiti 4 ribice iz aktuelnog akvarijuma, možeš, ako mene pitaš, da dodaš još 6 neonki... Mislim da je njih 12 sasvim solidan broj, ni previše ni premalo. Svakako, posmatraj akvarijum svakodnevno i naravno, ponašanje neonki.
Prikaži poruke iz poslednjih:      
Napiši novu temuOdgovori na poruku
 Skoči na:   

Srodne Teme
Tema Autor Forum Odgovori Poslao
Nema novih poruka Filteri i pumpe za akvarijum ilijaucz Akvarijumi 0 Uto Dec 03, 2024 5:11 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Akvarijum bolni pocetak! bogida Akvarijumi 0 Čet Okt 10, 2024 8:11 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Akvarijum bolni pocetak! bogida Akvarijumi 0 Čet Okt 10, 2024 6:55 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Manji akvarijum (20l) Likann17 Početak u akvaristici 0 Čet Apr 18, 2024 11:31 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Biljke za Južnoamerički biotop akvarijum BlackRaven Biljke 0 Sre Apr 10, 2024 10:44 am Pogledaj zadnje poruke

Linkovi: MyCity  Moj biljni akvarijum  Vaš Sajt  Pirane  Vaš Sajt  Vaš Sajt 

eXTReMe Tracker