Akvaristika forum
Pretraga • Pravilnik • Album • Profil • Proveri privatne poruke • Lista članova • Registruj se Uloguj se
 akvarijum.org • Baza biljaka • Slike • Tekstovi • Video • Kalkulator • Kontakt • Marketing
 Formiranje novog akvarijuma Pogledaj sledeću temu
Pogledaj prethodnu temu
Napiši novu temuOdgovori na poruku
Objavi na Facebook
Autor Poruka
Nebojsa92
Akvarista

Registrovan: 19 Okt 2018

PorukaPoslao: Uto Feb 25, 2020 4:53 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Ali sad mi je malo lakse kad znam da nije nista strasno i valjda im ne skodi, hvala Smile
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu poruku
AquaShop
Sponzor

PorukaPoslao: Uto Feb 25, 2020 4:53 pm Snimi Poruku Nazad na vrh

Rakela

Registrovan: 23 Feb 2024

PorukaPoslao: Pet Feb 23, 2024 11:50 am Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Pozdrav svim clanovima i veeeliko postovanje! 😊🤚
Javljam se ovde jer sam od skoro postao vlasnik jednog Juwel Rio 180L. 😊
Kupljen je iz razloga jer nam se mnogo svideo ( Sinu, zeni i meni) mali Aq od jednog prijatelja, ali posto nam je veca dnevna soba, imali smo zelju za vecom litrazom, tako da smo to i kupili.
Kupili aq, podlogu za biljke, sljunak i pesak u kombinaciji.
Veliku gresku smo napravili sto smo podlogu za biljke stavili na jednu stranu a na drugu samo kamenje i pesak, jer je ideja da na jednoj strani bude neki brodic sa biljkama a na drugoj Sundjer Bob i druzina 😄.
Tek kada sam pronasao ovaj forum i malo procitao, sokirao sam se koliko je ovo jedna velika nauka, zato sam i dobio potrebu da vam pisem za malo saveta, kad sam vec kupio ozbiljan aq, bar da se ozbiljno i pozabavim. 😊

Biljke smo kupili koje su nam se svidele, tako da nemamo pojma ni kako se zovu 🤦♂ Vodu smo sipali pre tri dana i sada cekamo, bila je malo mutnije, belkasta, ali se polako bistri.
Sta ubaciti od hemije i na koliko menjati vodu, dok ne stignu ribice?

Hvala unapred na pomoci!
Izvinjavam se zbog malo duzek teksta. 😊
Pozdrav!
Rakela

Registrovan: 23 Feb 2024

PorukaPoslao: Pet Feb 23, 2024 12:22 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Image

Ovo je ta leva strana, pa mi recite misljenje sto se biljaka tice i preporuka ako moze za ribice. 😊
I da, imam fabricki filter od Juwela i narucio sam one keramicke prstenove. 😊 Takodje imam i onu pumpicu za mehurice 😊
Prikaži poruke iz poslednjih:      
Napiši novu temuOdgovori na poruku
 Skoči na:   

Srodne Teme
Tema Autor Forum Odgovori Poslao
Nema novih poruka Formiranje akvarijuma Sp@L3 Početak u akvaristici 3 Sre Jun 05, 2024 10:02 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Kako sa jednim grijacem grijati dva a... Luka2907 Grejanje i hladjenje 1 Uto Jan 09, 2024 10:53 am Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Kako sa 1 grijacem grijati 2 akvarijuma Luka2907 Grejanje i hladjenje 0 Uto Jan 09, 2024 10:53 am Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka formiranje novog akvarijuma thefezturtle Filteri i pumpe 0 Uto Apr 11, 2023 4:25 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Ubiljenost akvarijuma Rooster Biljke 11 Sre Jan 04, 2023 7:55 pm Pogledaj zadnje poruke

Linkovi: MyCity  Moj biljni akvarijum  Vaš Sajt  Pirane  Vaš Sajt  Vaš Sajt 

eXTReMe Tracker