Akvaristika forum
Pretraga • Pravilnik • Album • Profil • Proveri privatne poruke • Lista članova • Registruj se Uloguj se
 akvarijum.org • Baza biljaka • Slike • Tekstovi • Video • Kalkulator • Kontakt • Marketing
 Novi akvarijum Pogledaj sledeću temu
Pogledaj prethodnu temu
Napiši novu temuOdgovori na poruku
Objavi na Facebook
Autor Poruka
Onix21
Akvarista

Opomene: 1
Registrovan: 31 Okt 2010

PorukaPoslao: Uto Apr 09, 2024 3:38 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Pozdrav društvo, dugo me nije bilo, do duše akvaristiku nisam napustio za sve ove godine, samo nisam bio preterano aktivan na forumu.
Naime htedoh da vas pitam za mišljenje vezano za ojačanja akvarijuma, u planu mi je da napravim novi akvarijum dimenzija 140x50x50 staklo 10mm, moje pitanje glasi da li su ojačanja neophodna, ukoliko jesu dajte vase sugestije gde da ih pozicioniram.
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu poruku
AquaShop
Sponzor

PorukaPoslao: Uto Apr 09, 2024 3:38 pm Snimi Poruku Nazad na vrh

Djokic
Akvarista

Registrovan: 21 Sep 2014

PorukaPoslao: Čet Maj 02, 2024 8:50 am Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Surak ima bas tu dimenziju, ima ojacanja/lajsne na prednjoj strani gore i dole, takodje i pozadi gore i dole.
Onix21
Akvarista

Opomene: 1
Registrovan: 31 Okt 2010

PorukaPoslao: Uto Maj 07, 2024 2:31 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Bez poprecnih mostova izmedju prednje i zadnje strane?
VladimirRadosavljevic
Akvarista

Registrovan: 30 Maj 2019

PorukaPoslao: Uto Maj 07, 2024 10:54 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Elevate your dating game with the top site for hassle-free connections.
True Females
Outstanding casual Dating
Djokic
Akvarista

Registrovan: 21 Sep 2014

PorukaPoslao: Čet Maj 09, 2024 4:59 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

mislim bez
Prikaži poruke iz poslednjih:      
Napiši novu temuOdgovori na poruku
 Skoči na:   

Srodne Teme
Tema Autor Forum Odgovori Poslao
Nema novih poruka Filteri i pumpe za akvarijum ilijaucz Akvarijumi 0 Uto Dec 03, 2024 5:11 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Akvarijum bolni pocetak! bogida Akvarijumi 0 Čet Okt 10, 2024 8:11 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Akvarijum bolni pocetak! bogida Akvarijumi 0 Čet Okt 10, 2024 6:55 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Manji akvarijum (20l) Likann17 Početak u akvaristici 0 Čet Apr 18, 2024 11:31 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Biljke za Južnoamerički biotop akvarijum BlackRaven Biljke 0 Sre Apr 10, 2024 10:44 am Pogledaj zadnje poruke

Linkovi: MyCity  Moj biljni akvarijum  Vaš Sajt  Pirane  Vaš Sajt  Vaš Sajt 

eXTReMe Tracker