Akvaristika forum
Pretraga • Pravilnik • Album • Profil • Proveri privatne poruke • Lista članova • Registruj se Uloguj se
 akvarijum.org • Baza biljaka • Slike • Tekstovi • Video • Kalkulator • Kontakt • Marketing
 140l Aquascape pokusaj prvi - Baia Pogledaj sledeću temu
Pogledaj prethodnu temu
Napiši novu temuOdgovori na poruku
Objavi na Facebook
Autor Poruka
Jove87
Slučajni Prolaznik

Registrovan: 30 Jan 2022

PorukaPoslao: Pet Okt 20, 2023 1:20 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Baia ::
Natural aquascaping me jako ogranicava u pogledu izbora vrsta i same kolicine biljaka zato sam presao na holandski. na zalost prostor i vreme ne dozvoljavaju i jedno i drugo, mozda nekada kad odem u penziju...

Ćao, i ja sam iz Obrenovca, gde se nalazi ta prodavnica koja je dobra? Ja najvise kupujem u NBG u akvarijumartu..
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu poruku
AquaShop
Sponzor

PorukaPoslao: Pet Okt 20, 2023 1:20 pm Snimi Poruku Nazad na vrh

Baia
Akvarista

Registrovan: 18 Apr 2010

PorukaPoslao: Ned Dec 03, 2023 9:02 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Vec sam nekoga zbunio u vezi ove trgovine🙂 Ne zivim u Obrenovcu i na zalost nije mi poznato da imamo neku ozbiljniju radnju kod nas.
Baia
Akvarista

PorukaPoslao: Ned Dec 03, 2023 9:05 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Kad sam vec tu evo i da apdejtujem stanje u ovom akvarijumu... Kao sto sam vec rekao u medjuvremenu sam presao na holandski koji se trenutno razvija.

Image
Baia
Akvarista

PorukaPoslao: Pet Apr 26, 2024 9:38 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Image
mboban
Akvarista

Registrovan: 13 Mar 2016

PorukaPoslao: Uto Maj 07, 2024 10:50 am Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Odlično Baia.
Baia
Akvarista

PorukaPoslao: Pet Jul 26, 2024 9:26 am Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Da potvrdim prisustvo😉

Image
xxxvelja
Akvarista

Registrovan: 10 Avg 2012

PorukaPoslao: Uto Jul 30, 2024 12:43 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Ne da si samo potvrdio prisustvo, nego si razvalio igricu. Fantazija Bravo
Možeš uvek da nas počastiš sa nekom ovakvom slikom. Koje sve ribe imaš u akvarijumu?
Baia
Akvarista

PorukaPoslao: Pon Avg 05, 2024 8:47 am Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Hvala Veljo😉
Trenutno imam samo jato otocinklusa i jato pigmeusa unutra. Razmisljam se da li uopste da ubacujem nesto vise od riba.
sumi
Akvarista

Registrovan: 05 Apr 2012

PorukaPoslao: Uto Avg 06, 2024 7:22 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Jujuju kapa dole druže Smile
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu porukuPošalji email
Baia
Akvarista

PorukaPoslao: Pet Avg 09, 2024 10:21 am Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Hvala Sumi👋
Ja sam se nadao da ce i ostali malo da osveze svoje prisustvo ne bi li forum dodatno oziveo. Stvarno nemam nista protiv ostalih drustvenih mreza ali prednosti postojanja foruma su zaista neuporedive. Pozdrav👋
sumi
Akvarista

Registrovan: 05 Apr 2012

PorukaPoslao: Pet Avg 09, 2024 11:48 am Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Baia, ja nisam bio neko vremem prisutan na forumu, ali kad sam vieo ovu tugu nema nigde nikoga, admini spavaju nema ih ostavljaju se neke spam sexy poruke niko to ne briše TUGA. JBG baš.
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu porukuPošalji email
Baia
Akvarista

PorukaPoslao: Sub Avg 10, 2024 5:42 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Steta...ja cu ostati dosledan i dodavacu slike svremena na vreme.
Prikaži poruke iz poslednjih:      
Napiši novu temuOdgovori na poruku
 Skoči na:   

Srodne Teme
Tema Autor Forum Odgovori Poslao
Nema novih poruka Potpuni početnik i moj prvi akvarijum Popac86 Početak u akvaristici 1 Čet Mar 07, 2024 9:37 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Prvi akvarijum? Maridza Početak u akvaristici 3 Čet Jun 01, 2023 12:47 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka 112 litara (80x40x35) - prvi put u ak... mekses Akvarijumi 20 Sub Feb 26, 2022 12:06 am Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka kocka do kocke - pokusaj popindeed Akvarijumi 18 Pon Avg 09, 2021 2:37 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Prvi put-Ciklidi Trifke98 Početak u akvaristici 4 Sre Mar 17, 2021 9:16 pm Pogledaj zadnje poruke

Linkovi: MyCity  Moj biljni akvarijum  Vaš Sajt  Pirane  Vaš Sajt  Vaš Sajt 

eXTReMe Tracker