Autor |
Poruka |
brzi
Akvarista
Registrovan: 19 Dec 2009
|
Da li neko moze da mi odjasni sta je uzrok ,i da li mogu da dobiju bele pege od hrane ?????
Bavim se akvaristikom vec duze vreme, sad su mi neke ribice bolesne i nije mi jasno sta je uzrok koristim costapur kao lek ... |
|
|
|
|
AquaShop
Sponzor
|
|
|
|
Bojan
Vlasnik
Registrovan: 25 Feb 2009
|
Jel bilo u akvarijumu mozda promena temperature ili neke izmene vode? |
|
|
|
|
brzi
Akvarista
|
Jeste temperaturu sam smanjio sa 26 na 23 |
|
|
|
|
brzi
Akvarista
|
a i vodu sam pre toga menjao 50 %
Litraza akvarijuma je 50l |
|
|
|
|
Bojan
Vlasnik
Registrovan: 25 Feb 2009
|
|
|
|
brzi
Akvarista
|
|
|
|
Akter
Slučajni Prolaznik
Registrovan: 04 Apr 2021
|
Bojan :: |
http://www.akvarijum.org/forum/viewtopic.php?t=420 |
Iz nekog razloga ovo ne mogu da otvorim i ,verovatno procitam temu o bolesti...a imam problem.Molim za pomoc. Formirah AQ od 150l,skolski,lagano,sve po PSu...zasadih biljke i sacekah da se 20dana sve sredi.Ubacih za probu par cistaca i par Gupija....sve ok bese...veseli,plivaju,jedu,gupike se razmnozise,pun AQmladji.I ubacih ,omiljene mi Neonke(kraljevske) 10kom...s tim sto su od radnje do mog AQ imale cak dva tri sata puta,na 15c najvise...naravno kesu sam stavio duze na navikavanje u AQ...posle 3 dana osule su se belim tackicama i jedna po jedna za nekoliko dana uginule bez obzira sto sam odmah uradio tretman Plavim lekom Ihtyodex.Cistaci i gupike uzivaju,bez tackica veseli i zdravi...proslo je 10 dana...sta sa vodom,filterom,..a najvaznije sto bi sto pre doneo ribe,prazan mi je i tuzan AQ...Moze savet |
|
|
|
|
Akter
Slučajni Prolaznik
Registrovan: 04 Apr 2021
|
ah,da...nisam zamracivao AQ i tretirao sa trii dana po uputstvu |
|
|
|