|
|
|
Autor |
Poruka |
D-KEE
Akvarista
Registrovan: 11 Jan 2012
|
Ima li neko iskustva sa cicak trakom kao sredstvom za pricvrcivanje stvari u akvarijumu (tipa 3d pozadina neka stena ili slicno) ? Racunam da bi akvarijum bio mnogo lakse preurediti kada bi se tako nesto uradilo
npr - ukoliko bih morao da skidam pozadinu koja je nalepljena sigurno ce doci do ostecenja pozadine i ostajanja silikona na staklu akvarijuma, pa struganje istog (koji je najlaksi nacin uklanjanja silikona sa stakla akvarijuma?).... |
|
|
|
|
AquaShop
Sponzor
|
|
|
|
nikouro
Urednik
Registrovan: 14 Feb 2010
|
Sem akvaristickog silikona ..... zaista nisam cuo da ista drugo moze da zadrzi pozadinu od stiropora. |
|
|
|
|
Saleto
Akvarista
Registrovan: 04 Mar 2011
|
Ja sam razmisljao o mobilnoj pozadini ali sam odustao jer mi je sirina 30cm,neznam jeli neko pokusavao ovo -zalepis pozadinu na staklo ili pleksiglas i ubacis u akv. odozgo stavis neke drzace i to je to.
Prakticno je i kad ti dosadi ili se zaprlja izvadis napolje bez rasturanja celog akv.
E sad kako je praksi neznam, ako je neko pokusavao molio bih da podeli iskustva sa nama. |
|
|
|
|
D-KEE
Akvarista
Registrovan: 11 Jan 2012
|
Odlicna ti je ideja nalepiti na providni pleksi stim da dole ima postolje takodje od pleksija |
|
|
|
|
|
|
|