Akvaristika forum
 Sajt  •  Album •  Video •  Kalkulator •  Pretraga  •  Pravilnik •  Lista članova   •  Registruj se  •  Profil • Proveri privatne poruke  •  Uloguj se  •   Kontakt  •   Marketing
 Vasi predlozi Pogledaj sledeću temu
Pogledaj prethodnu temu
Napiši novu temuOdgovori na poruku
Objavi na Facebook
Autor Poruka
bojan86
Akvarista

Registrovan: 02 Jan 2011

PorukaPoslao: Sub Jan 28, 2012 8:53 am Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Zašto brisati zastarele teme? U njime se nalaze neke informacije koje nekome mogu biti korisne i u kojima se nalazi rešenje nekog problema. I mnogi su na tu temu naleteli preko pretrage i zato nisu otvarali temu sa sličnom tematikom.
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu porukuPošalji email
AquaShop
Sponzor

PorukaPoslao: Sub Jan 28, 2012 8:53 am Snimi Poruku Nazad na vrh

CTale
Akvarista

Registrovan: 28 Jul 2010

PorukaPoslao: Sub Jan 28, 2012 9:01 am Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Stare teme mogu da se sklone u Arhivu.
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu poruku
bojan86
Akvarista

Registrovan: 02 Jan 2011

PorukaPoslao: Sub Jan 28, 2012 9:48 am Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Kome smetaju? Smile
Ako u nekom podforumu imaš 5 ili 55 stranica sa temama, koja je razlika?
krlle83
Akvarista

Registrovan: 02 Jan 2012

PorukaPoslao: Sub Jan 28, 2012 2:33 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

@ Bojan: ja sam mislio kao sto ima ona tema od Niqua skice i nacrti da postoji u svakom forumu sticky topic sa sizeom tih recimo 55 strana. Znaci svo to iskustvo u jednom topicu.
Puni se baza foruma,board cookie,cache lakse im je sad to odraditi nego kasnije
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu porukuMSN Messenger
Bojan
Administrator
Administrator

Registrovan: 25 Feb 2009

PorukaPoslao: Sub Jan 28, 2012 9:16 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Kad dodje vreme za arhivu arhiviracemo za sada ovako ferceramo.

Sto se tice lepljivih tema imam nesto u planu da uradim sto sam jednom vec radio i to resenje mi je ok i to ce verovatno biti reseno a kad bude gotovo videcete na koji nacin.

Zahvalice nemam nameru da uvodim iako sam razmisljao pre par meseci o tome.

Brisanja nece biti.

Meni trenutni urednici extra odradjuju posao i vrede mnogo vise nego sto ti mislis. Ako ja ne stignem nesto odraditi neko od njih odradi to, ako neko od njih ne stigne odradim ja. Uvek se sve odraditi. Privilegiju da neko postane urednik ne dajem bas olako.

Ovo poslednje mi je iskreno receno totalno beskorisno ovde.

Hvala na predlozima, cenim svaki predlog i uvek volim da cujem sta vi mislite.
Generalno, uvek ce se nesto dodavati kad god bude potreba za time, tako da nikad necemo stajati u mestu, to je ono sto je sigurno.
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu porukuPošalji emailPoseti sajt autora
TeoDos
Akvarista

Registrovan: 29 Dec 2011

PorukaPoslao: Pon Jan 30, 2012 2:35 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Kako vidim, na forumu je dozvoljeno citiranje fotografija sto je po meni nepotrebno, pogotovo kad je post za postom. Bespotrebno se puni baza.
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu porukuPoseti sajt autora
Vlada991
Akvarista

Registrovan: 06 Avg 2011

PorukaPoslao: Pon Jan 30, 2012 8:51 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Po meni, samo 'pretraga' treba da se sredi, sve ostalo manje-vishe vazno. Smile
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu porukuMSN Messenger
Bojan
Administrator
Administrator

PorukaPoslao: Pon Jan 30, 2012 9:28 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Pretraga i mene malo nervira i mislim da imam neko resenje samo trebam testirati kad uhvatim vremena.
CTale
Akvarista

Registrovan: 28 Jul 2010

PorukaPoslao: Sub Feb 18, 2012 10:59 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Bojan ::
Pretraga i mene malo nervira i mislim da imam neko resenje samo trebam testirati kad uhvatim vremena.

Vezano za ovo što sam citirao, a i zbog problema da se oglasi "izgube" na 2. ili 3. strani pa većina sa "aktuelno" osvežava oglas - da li je moguće razvrstati aktivne (nezaključane) oglase po tipu (ribe, oprema, biljke, ostali stanovnici...)?

Koliko god iritirajuće delovalo kada neko napiše samo "aktuelno" - efekat toga je da je ponuđač u velikom procentu slučajeva stvarno i prodao ono što nudi.

Ako bi se oglasi razvrstali, aktuelni oglas bi duže ostao primetan a i onaj koji traži nešto bi išao ciljano na takav deo sa ponudama i ne bi lutao do 4. ili 5. strane da nađe ono što traži.
Bojan
Administrator
Administrator

PorukaPoslao: Sub Feb 18, 2012 11:35 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Interesantan predlog.
Generalno svaki oglas kad se zavrsi on se zakljuca i tako se zna da li je aktivan ili ne.

Imam u planu da se malo olaksa pretraga i sigurno ce biti i to odradjeno samo da dodje na dnevni red. Nekad prodje malo duze do realizacije a nekad krace, sve zavisi od trenutnih prioriteta.
boki 013
Akvarista

Registrovan: 28 Nov 2010

PorukaPoslao: Ned Feb 19, 2012 12:56 am Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

cesto mi se desi da ne mogu da se setim naslova teme u kojoj sam pisao
mislim da bi nam dobro dosla opcija , kao sto na pocetnoj strani foruma imamo ''poslednje teme'', ''popularne teme'' tako da se ubaci i ''teme sa nasim postovima''
Bojan
Administrator
Administrator

PorukaPoslao: Ned Feb 19, 2012 7:45 am Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

To sto ne mozes da se setis teme bi mozda bilo najbolje da se obratis doktoru za neki lek Razz Salim se malo.

Ovo sto ti smatras problemom i nije neki problem, veruj mi. Pretraga jeste malo nezahvalna ali treba je kao prvo i umeti koristiti.
Bojan
Administrator
Administrator

PorukaPoslao: Ned Feb 19, 2012 8:56 am Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Dodato u pretragu da se samo pretrazuju naslovi tema, to bi trebalo malo da olaksa posao.

Image
Bojan
Administrator
Administrator

PorukaPoslao: Ned Feb 19, 2012 10:14 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Dodao bih jos jednu bitnu stvar koja se tice samog naslova teme.
Naslov mora biti precizan kako bi se znalo o cemu se radi u temi. Bas iz toga razloga i insistiram da naslov bude takav. To olasava nama svima pretragu.

Drugo od cega mi se dize kosa na glavi jeste kad u naslovu umesto rec akvarijuma vidim da pise aq, aqua, ak i kako vec neki pisu. Katastofa ljudi, kao da niste isli u skolu. Jezim se od svih tih skracenica. Mogu da progutam nekako to u samom pisanju teksta ali u naslovu nikako. Vodite malo racuna o tome.
Ne vidim zasto je tesko napisati ispravo, olasavate svima.
zedochok
Akvarista

Registrovan: 04 Feb 2011

PorukaPoslao: Pon Feb 20, 2012 10:55 am Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

meni odavno bode oci ovo:

Image

Ove dve liste se razlikuju samo u jednom polju, vec vekovima!
Mislim da jednu treba izbaciti, a mozda i obe i zameniti necim korisnijim, kao npr. vecom listom za poslednje aktivne teme i to mozda ih razdvojiti po podforumima (akvarijumi, biljke, diy) recimo
Prikaži poruke iz poslednjih:      
Napiši novu temuOdgovori na poruku
 Skoči na:   

Srodne Teme
Tema Autor Forum Odgovori Poslao
Nema novih poruka Boje i premazi za 3D pozadinu? Vasi p... Mello Uradi Sam (DIY) 7 Pet Jan 13, 2012 12:00 am Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Moj aq vasi predlozi zaklina Akvarijumi 14 Sub Okt 08, 2011 6:29 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Vasi DIY Fileri LakiNena Uradi Sam (DIY) 1 Sub Avg 27, 2011 11:11 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Biljne vasi i ikra kao hrana za nase ... Baia Ishrana 3 Čet Avg 18, 2011 11:58 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Predlozi by " Tropica " nikouro Biljke 1 Pet Avg 13, 2010 2:56 pm Pogledaj zadnje poruke

Linkovi: MyCity  Moj biljni akvarijum  Akvarističko društvo Srbije  Pirane  Vaš Sajt  Vaš Sajt 

eXTReMe Tracker
Akvaristika
rss
Creative Commons License