Akvaristika forum
 Sajt  •  Album •  Video •  Kalkulator •  Pretraga  •  Pravilnik •  Lista članova   •  Registruj se  •  Profil • Proveri privatne poruke  •  Uloguj se  •   Kontakt  •   Marketing
 Anboy fotkice Boraca Pogledaj sledeću temu
Pogledaj prethodnu temu
Napiši novu temuOdgovori na poruku
Objavi na Facebook
Autor Poruka
Anboy
Urednik
Urednik

Registrovan: 16 Feb 2011

PorukaPoslao: Sub Jan 21, 2012 12:28 am Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

D-KEE ::
Anboy - Odakle uvozis borce i kakva je procedura - mislim na zadrzavanje riba u carini/karantinu/posti gde god u ovoj nasoj administraciji moze da zapne...
video sam neke predivne borce ali je uzgajivac iz tajlanda - pa mi je frka naruciti tako nesto - bilo bi mi zao da uginu tokom transporta

Ne uvozim ih nego ih kupim u veleprodaji. U zadnjoj turi je bilo par lepih komada. Gledam i ja na netu sve i svasta, jedina mi je opcija sverc iz Segedina ali ni oni nemaju neki izbor. Danas sam nesto na brzaka slikao, evo slika jednog mladog muzjaka.

Image

Ovaj mali je besan ko ZMAJ Very Happy
http://www.youtube.com/watch?v.....e=youtu.be
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu poruku
AquaShop
Sponzor

PorukaPoslao: Sub Jan 21, 2012 12:28 am Snimi Poruku Nazad na vrh

nsmali
Akvarista

Registrovan: 30 Sep 2011

PorukaPoslao: Sub Jan 21, 2012 12:57 am Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

opa mali je besan sam na sebe Very Happy
lep, lep Smile
ja cu izgleda da ostanem bez mog plavca, sav se ofucao, pobelo mu stomak, ne jede, sreca pa je potomstvo ostavio... a i ocekujem CT momcinu Very Happy
bekony
Akvarista

Registrovan: 12 Dec 2011

PorukaPoslao: Sub Jan 21, 2012 3:29 am Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Anboy, fasciniran sam ovim zamjem! Very Happy
Kao i kod pasa, i kod riba me fascinira karakter!Pravi borac!Svaka cast! Bravo
Anboy
Urednik
Urednik

PorukaPoslao: Sub Jan 21, 2012 9:27 am Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Bice jos fotkica, jer u svojoj kolekciji malih boraca imam oko 30 komada (manje vise svi su ili plavi ili belo plavi). Trenutno punim bateriju od fotoaparata i popodne uz kaficu ide novo fotkanje.
Anboy
Urednik
Urednik

PorukaPoslao: Pon Jan 23, 2012 7:27 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

E evo me posle dva dana opet. U subotu sam imao ekstra plan al me temperatura zakucala za krevet. Veceras sam na brzaka fotkao dva borca mala, evo fotkica.

Image

Image
Ovaj ce biti kao cale, prva fotka sa prve strane Very Happy
Image
Anboy
Urednik
Urednik

PorukaPoslao: Sub Jan 28, 2012 3:11 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Zadnji foto sesn je bio muzjaka a danas sam na brzaka napravio par fotkica jako mladih zenkica.

Image

Image

Image
nsmali
Akvarista

PorukaPoslao: Sub Jan 28, 2012 3:22 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

anboy koliko su stare ove zenke?
ne mogu telefonom lepo da slikam, ako dodjem do aparata slikacu moj narastaj, bice lepih...
ocekujem ct slikice narastaj... Smile
pa da proberem sebi nesto Wink
Anboy
Urednik
Urednik

PorukaPoslao: Sub Jan 28, 2012 3:35 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Te zenke oko 4meseca.
Evo i slika malaca. Nije neka narocitia, ali kad porastu bice fantasticni.

Image
vander
Slučajni Prolaznik

Registrovan: 20 Jan 2012

PorukaPoslao: Sub Jan 28, 2012 3:54 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

fantasticni su bravo
nsmali
Akvarista

PorukaPoslao: Sub Jan 28, 2012 4:02 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

joooooooooooooj
kako nije narocita... pa ovo je fenomenalno Very Happy
zadivljen sam, car si make mi Very Happy
pu pu pu... da ih ne ureknem Smile
Anboy
Urednik
Urednik

PorukaPoslao: Sub Jan 28, 2012 6:44 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Ladno se kod malih CTova na ovoj velicini u perajinma naziru oni siljci. To sam tek danas skontao kad sam se malo bolje zagledao u njih.

Vander- Hvala Smile
Prikaži poruke iz poslednjih:      
Napiši novu temuOdgovori na poruku
 Skoči na:   

Srodne Teme
Tema Autor Forum Odgovori Poslao
Nema novih poruka Sale75bgd (umirem od smeha) fotkice g... sale75bgd Guppy fun club 3 Sre Feb 01, 2012 12:45 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Treba mi pomoc oko nekih stvari za mr... TheDemosten Razmnožavanje 39 Sre Jan 11, 2012 12:29 am Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka AnBoy fotkice gupija Anboy Guppy fun club 25 Ned Dec 11, 2011 4:09 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka neiskustvo sa mrestom boraca lady gaga Razmnožavanje 5 Čet Sep 08, 2011 10:26 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Kombinacija boraca u akvarijumu lady gaga Ribe 23 Pet Avg 19, 2011 11:41 am Pogledaj zadnje poruke

Linkovi: MyCity  Moj biljni akvarijum  Akvarističko društvo Srbije  Pirane  Vaš Sajt  Vaš Sajt 

eXTReMe Tracker
Akvaristika
rss
Creative Commons License