Autor |
Poruka |
Joks1985
Akvarista
Registrovan: 16 Jul 2011
|
Pa ima silvania aquastar u ponudi kod jednog od sponzora ovog sajta. |
|
|
|
|
AquaShop
Sponzor
|
|
|
|
Cvrc
Akvarista
Registrovan: 10 Jul 2011
|
Ima dok ne odes u prodavnicu |
|
|
|
|
zedochok
Akvarista
Registrovan: 05 Feb 2011
|
Meni su u philipsu rekli da vise ne proizvode aquarelle, taj deo firme je prodat nekom, nisu znali da mi kazu kome (!?)
Zvao sam Philips Srbija - Lighting
Milentija Popovića 5b/III – Sava Business Center
11070 Novi Beograd
Tel: + 381 11 6149 270
Fax: + 381 11 6149 271
E-mail: info.serbia@philips.com |
|
|
|
|
nemanjask
Urednik
Registrovan: 29 Nov 2010
|
Upravo tako! I Phillips i Osram su prodali specijalizovane fabrike neonki sa posebnom namenom kao i tehnologiju. |
|
|
|
|
Joks1985
Akvarista
|
Dobro, koje onda neonke kupiti i koristiti ako se ove vise ne proizvode? |
|
|
|
|
nemanjask
Urednik
Registrovan: 29 Nov 2010
|
nemanjask :: |
Što se tiče Osramovih specijalizovanih lampi poput fluore i dela Osrama koji se zove Sylvania (spojene firme) po mojim informacijama prodali su ime, tehnologiju i sve ostalo što se tiče tih " specijalizovanih" neonki pa je zato nestašica istih svuda, nisam siguran ko ih je kupio ali tipujem na braću kineze pa bi uskoro trebalo očekivati kinesku fluoru ili gro lux.. Što se tiče Phillips-a mislim da je situacija ista pa i od njih treba očekivati isto. Sve ove neonke koje se mogu naći kod nas od pomenutih proizvođača su stara zaliha koja ubrzano nestaje i verovatno je neće biti u buduće.. Ostaje vam Arcadia i slične usko specijalizovane firem za klasične akvarijumske lampe što će naravno da poskupi celu priču. |
Napisah da ostaju baš usko specijalizovani proizvođači akvarijumskih neonki poput Arcadia, JBL, Sera..... Mada još uvek mogu da se nađu stare zalihe ovih Osram i Phillips specijalnih lampi. |
|
|
|
|
Joks1985
Akvarista
|
E kolege iz Nisa, zar treba ja da dodjem iz Leskovca i nadjem Silvaniu grolux. Danas sam kupio na Obelicevom vencu 18w(60cm) Silvaniu za 380 dinara. |
|
|
|
|
Cvrc
Akvarista
Registrovan: 10 Jul 2011
|
Pa ne znam kako moze biti tako jeftina ... |
|
|
|
|
Joks1985
Akvarista
|
Ni sam ne znam, gledao sam u dosta radnji i nista, kad udjem u jednu 380 dinara, nacisto se zbunim, pise na njoj Made in Germany. |
|
|
|
|
srki boy
Slučajni Prolaznik
Registrovan: 13 Apr 2012
|
Evo obavestenje za sve,PHILIPS AQVAREL SE VISE NE PROIZVODI,imao sam kombinaciju kod coveka koji je glavni predstavnik za philips i imao je neonke,al sad vise ne,jer se vise ne proizvode,ako vam treba nesto od opreme ili ribe za akvarijume,javite se,mogu sve dosta jeftinije da vam nabavim,jer mi drugar drzi vele prodaju u bg. |
|
|
|
|
srki boy
Slučajni Prolaznik
Registrovan: 13 Apr 2012
|
a ne znam dal ste probali RESUN rasvetu,jako je dobra i nije skupa,cak mozda i bolja od silvanie |
|
|
|
|
|