Autor |
Poruka |
Kristina
Akvarista

Registrovan: 25 Jan 2012
|
Kakav mi muzjak treba za ovu zenku i kako se zove vrsta ove moje da bi dobila neke zanimljive male?Imam jednog muzjaka vidi se ovde ali ne bas dobro pa sad od njega imam 49 malih ali htela bih malo da promenim.
 |
|
|
   |
 |
AquaShop
Sponzor
|
|
|
 |
Bojan
Vlasnik

Registrovan: 25 Feb 2009
|
Hm, malo mutna slika pa tesko prepoznati obojenost tela zenke. Posto je taj muzjak upario zenku ona ce sigurno na sve doneti jos nekoliko tura njegovih malih. Mozda da probas sa njihovom cerkom? Ne znam koliko bi imalo efekta ubaciti novog muzjaka kad je zenka vec uparena. Mislim da je za to potrebna sreca da bi u neko skorije vreme imala male od novog. |
|
|
     |
 |
Kristina
Akvarista

|
pa da to i ja mislim a sta mislis da njihovog sina sa njom? |
|
|
   |
 |
Bojan
Vlasnik

|
Iskreno da ti kazem, zenkica solidno izgleda ali je muzjak jako los pa parenje sa njihovim ladim bi bila samo stepenica nize. Ne moras me poslusati naravno.
Svako ima neku svoju pricu a dosta njih se razlikuje Na osnovu neke svoje price volim da pomognem i udelim savet. |
|
|
     |
 |
Kristina
Akvarista

|
Naravno da cu da poslusam iskusnikje od mene.A da uzmem da probam cisto kao eksperiment jednog od druge zenke i muzjaka zenka jE,posto se ne vidi lepo siva sa crnim i belim tackama na repu a muzjak ovaj sa sl.
 |
|
|
   |
 |
Bojan
Vlasnik

|
Probaj, kroz igru se dosta i nauci  |
|
|
     |
 |
gotika
Akvarista

Registrovan: 14 Feb 2012
|
kristina imas veoma lepog mujaka a i zenkica je lepa ako hoces poslusaj moj savet nemoras nista da ubacujes od njih dvoje dobices prelepe sarane malce videces po pre svega zavisi kakvi su ima bili roditelji ja imam obicnu zenku gupi a od nje dobijam skroz crne malce prelepi su a muzjak mi je sa crvenim repom |
|
|
   |
 |
Kristina
Akvarista

|
Probacu i moju zamisao ali cu i tebe da poslusam.Dobila sam novog muyjaka uskoro stize slika ima na njemu svih duginih boja! |
|
|
   |
 |
|