Akvaristika forum
Pretraga • Pravilnik • Album • Profil • Proveri privatne poruke • Lista članova • Registruj se Uloguj se
 akvarijum.org • Baza biljaka • Slike • Tekstovi • Video • Kalkulator • Kontakt • Marketing
 problem na stiropuru ispod akvarijuma Pogledaj sledeću temu
Pogledaj prethodnu temu
Napiši novu temuOdgovori na poruku
Objavi na Facebook
Autor Poruka
andro
Banovan
Banovan

Opomene: 1
Registrovan: 04 Nov 2011

PorukaPoslao: Pon Nov 14, 2011 8:36 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

odjednom su mi se na stiropuru koji je ispod akvarijuma su se pojavile neke kafene tacke i ako njega je vlazno i bilo je vode sad neznam sta to moze biti?
slike stizu brzo
p.s izvinjavam se hteo sam da napise na stiropru
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu poruku
AquaShop
Sponzor

PorukaPoslao: Pon Nov 14, 2011 8:36 pm Snimi Poruku Nazad na vrh

Y2K986
Akvarista

Registrovan: 18 Sep 2011

PorukaPoslao: Pon Nov 14, 2011 9:03 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Budj ?
CTale
Akvarista

Registrovan: 28 Jul 2010

PorukaPoslao: Uto Nov 15, 2011 7:16 am Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Proveri da ti nije procureo akvarijum.
Killer
Slučajni Prolaznik

Registrovan: 19 Nov 2011

PorukaPoslao: Ned Nov 20, 2011 2:12 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

CTale ::
Proveri da ti nije procureo akvarijum.
nemora da bude da je procureo akvarijum nono
mozda je to nastalo tokom menjanja vode ili hvatanja ribica
To je budj 100% ja ranije dok sam bio klinac imao sam tako isto na stiroporu ispod
Sad imam oko 20-ak akvarijuma koji su na policama i vise nestavljam stiropor ispod Wink
muzicar
Akvarista

Registrovan: 10 Nov 2011

PorukaPoslao: Ned Nov 20, 2011 3:59 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Killer pa na cemu ti stoje akvarijumi.Sta ublazava pritisak podloge i vode dna akvarijuma?
Prikaži poruke iz poslednjih:      
Napiši novu temuOdgovori na poruku
 Skoči na:   

Srodne Teme
Tema Autor Forum Odgovori Poslao
Nema novih poruka Akcija - ciscenje akvarijuma u domu i... Rev. Razno 0 Sub Maj 12, 2012 9:40 am Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Barbus - problem posle hranjenja! Tiger barb Bolest 8 Pet Maj 11, 2012 10:18 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Ludwigija repens problem. Onix21 Biljke 6 Čet Maj 10, 2012 11:42 am Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Problem sa algom Milanche 90 Alge 16 Ned Maj 06, 2012 8:55 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Problem sa vodom javemi Početak u akvaristici 5 Sre Maj 02, 2012 8:38 pm Pogledaj zadnje poruke

Linkovi: MyCity  Moj biljni akvarijum  Akvarističko društvo Srbije  Pirane  Vaš Sajt  Vaš Sajt 

eXTReMe Tracker
Akvaristika
rss
Creative Commons License