Akvaristika forum
Pretraga • Pravilnik • Album • Profil • Proveri privatne poruke • Lista članova • Registruj se Uloguj se
 akvarijum.org • Baza biljaka • Slike • Tekstovi • Video • Kalkulator • Kontakt • Marketing
 problem oko krljusti preko skrga na japankama Pogledaj sledeću temu
Pogledaj prethodnu temu
Napiši novu temuOdgovori na poruku
Objavi na Facebook
Autor Poruka
mikica555
Akvarista

Registrovan: 24 Jan 2012

PorukaPoslao: Ned Jan 29, 2012 11:40 am Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Pozz svima, treba mi pomoc oko japanki, dobio sam 4 japanke od druga ali sve 4 japanke neke sa obe strane a neke samo sa jedne strane nemaju krljust preko skrga znaci vide im se skrge. Kod druga su ostale jos dve japanke sa istim problemom ali on ima u akvarijumu zajedno sa tim japankama i skalare i cistaca algara. E sad ja sam otiso do pet shopa i kupio sam neku tecnost sto se sipa u vodu protiv bakterija plave boje je tecnost i to se sipa 4 dana i radnica u shopu mi je rekla da je to najverovatnije bakterijska infekcija i dala mi je tu tecnost. E sad hteo sam da vas pitam da li je neko imao problem sa tim i da li ga je resio i kako. Ja sam nijh stavio u drugi akvarijum i sipam im te kapi pa planiram da ih sutra stavim u akvarijum sa drugim ribicama posto je sutra kraj terapije tj 4 dan pa neznam da li ce biti nesto drugim ribicama od toga. Hvala svima unapred
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu poruku
AquaShop
Sponzor

PorukaPoslao: Ned Jan 29, 2012 11:40 am Snimi Poruku Nazad na vrh

Prikaži poruke iz poslednjih:      
Napiši novu temuOdgovori na poruku
 Skoči na:   

Srodne Teme
Tema Autor Forum Odgovori Poslao
Nema novih poruka Pomoc oko police samo guppy <333 Uradi Sam (DIY) 8 Pon Maj 21, 2012 8:21 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka POMOC oko kupovine filtera!!! sveta021 Oprema 8 Pon Maj 21, 2012 1:14 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Barbus - problem posle hranjenja! Tiger barb Bolest 8 Pet Maj 11, 2012 10:18 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Ludwigija repens problem. Onix21 Biljke 6 Čet Maj 10, 2012 11:42 am Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka kanister filter pomoc oko odrzavanja milostzr@gmail.com Oprema 1 Uto Maj 08, 2012 3:13 pm Pogledaj zadnje poruke

Linkovi: MyCity  Moj biljni akvarijum  Akvarističko društvo Srbije  Pirane  Vaš Sajt  Vaš Sajt 

eXTReMe Tracker
Akvaristika
rss
Creative Commons License