Akvaristika forum
Pretraga • Pravilnik • Album • Profil • Proveri privatne poruke • Lista članova • Registruj se Uloguj se
 akvarijum.org • Baza biljaka • Slike • Tekstovi • Video • Kalkulator • Kontakt • Marketing
 Puz jabucar (Amazonac) Pogledaj sledeću temu
Pogledaj prethodnu temu
Napiši novu temuOdgovori na poruku
Objavi na Facebook
Autor Poruka
el_stupido
Akvarista

Registrovan: 05 Maj 2010

PorukaPoslao: Uto Jan 11, 2011 10:52 am Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

2 do 5 nedelja je potrebno za izleganje, nakon 2 nedelje ili pazljivo premesti grozd da pluta na stiroporu ili stavi neku mrestilicu ispod kad se izlegu da ih ne pojedu ribe
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu porukuMSN MessengerICQ broj
AquaShop
Sponzor

PorukaPoslao: Uto Jan 11, 2011 10:52 am Snimi Poruku Nazad na vrh

boki 013
Akvarista

Registrovan: 28 Nov 2010

PorukaPoslao: Ned Jan 16, 2011 4:29 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

pa moje neonke i stakleni somici ih nisu dirali ali ti za svaki slucaj postavi kotilicu pa neka upadaju
srecno
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu poruku
madafoka
Akvarista

Registrovan: 21 Dec 2010

PorukaPoslao: Ned Jan 16, 2011 5:20 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

pretumbao sam sve... sad su mi u tom aq ostali samo puževi:P
djura
Akvarista

Registrovan: 18 Okt 2010

PorukaPoslao: Sre Feb 09, 2011 11:07 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

evo slika mojih puzica, svi za jednog jedan za sve
Image
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu porukuPošalji emailMSN Messenger
bojan86
Akvarista

Registrovan: 02 Jan 2011

PorukaPoslao: Sre Feb 09, 2011 11:25 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Haha.
Koji pozeri! Razz
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu porukuPošalji email
Stefan062
Akvarista

Registrovan: 03 Avg 2010

PorukaPoslao: Sre Feb 09, 2011 11:30 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

obecavaju Smile
nego kojim sve algama se hrane?
djura
Akvarista

PorukaPoslao: Sre Feb 09, 2011 11:35 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

iskreno imam problem sa algama,, hocu reci problem je sto ih nemam,,, dajem im spanac , zelenu salatu i proteinsku hranu za ribice
Stefan062
Akvarista

PorukaPoslao: Sre Feb 09, 2011 11:36 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

znaci jedu sve algice Smile
djura
Akvarista

PorukaPoslao: Sre Feb 09, 2011 11:37 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

kod mene da
Lazar
Akvarista

Registrovan: 10 Jan 2011

PorukaPoslao: Sre Feb 09, 2011 11:40 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Imam jedno pitanje, danas je skoljka jednog od mojih puzica osvanula prazna :/, cudno mi je jer je bio relativno veliki puz, 2-3cm nisu mogle ribice da ga pojedu...
Stefan062
Akvarista

PorukaPoslao: Sre Feb 09, 2011 11:44 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

sta imas od ribica ?
mislim mogu ce je da ga smazu Smile
djura
Akvarista

PorukaPoslao: Sre Feb 09, 2011 11:47 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

sa njima ne drzim ribice... tu na slici sam ubacio samo da se omresti jer nemam vise mesta za mrestilice u drugi akvarijum,,, a inace nece ih niko dirati
Lazar
Akvarista

Registrovan: 10 Jan 2011

PorukaPoslao: Sre Feb 09, 2011 11:48 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Sve su male ribice, neonkice, tetre, gupike itd.
na dnu su mali coridorasi, i imam jednog velikog sinodontisa koji mi je ostao od starog akvarijuma.
Ali mislim da ga nisu ribice pojele, posto imam i jako male i male puzeve nkoje nisu pojeli...
madafoka
Akvarista

Registrovan: 21 Dec 2010

PorukaPoslao: Sub Feb 12, 2011 8:13 am Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

čime da hranim tek izležene puževe amazonce???
joca93knj
Akvarista

Registrovan: 19 Mar 2010

PorukaPoslao: Sub Feb 12, 2011 9:08 am Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

pa ako su u zajednickom akvarijumu ne trebas da ih hranis nicim posebno (ja bar nisam)...oni ce sami nalaziti ostatke hrane...tako da nemas potrebe da razmisljas o tome...
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu porukuMSN Messenger
Prikaži poruke iz poslednjih:      
Napiši novu temuOdgovori na poruku
 Skoči na:   

Srodne Teme
Tema Autor Forum Odgovori Poslao
Nema novih poruka Malezijski puz acadadic Tražnja 0 Ned Maj 13, 2012 4:15 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Puz Amazonac garda011 Tražnja 0 Uto Mar 20, 2012 9:53 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Puž Amazonac alapatanov Tražnja 0 Čet Mar 15, 2012 11:55 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Nerita Zebra Puz Novi Sad marjanb021 Tražnja 0 Uto Feb 21, 2012 5:24 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Barski puz problem ili ne.. shomyxd Ostali Stanovnici 4 Sre Feb 08, 2012 2:24 pm Pogledaj zadnje poruke

Linkovi: MyCity  Moj biljni akvarijum  Akvarističko društvo Srbije  Pirane  Vaš Sajt  Vaš Sajt 

eXTReMe Tracker
Akvaristika
rss
Creative Commons License