Akvaristika forum
Pretraga • Pravilnik • Album • Profil • Proveri privatne poruke • Lista članova • Registruj se Uloguj se
 akvarijum.org • Baza biljaka • Slike • Tekstovi • Video • Kalkulator • Kontakt • Marketing
 Razlika osvetljenja i njihove karakteristike Pogledaj sledeću temu
Pogledaj prethodnu temu
Napiši novu temuOdgovori na poruku
Objavi na Facebook
Autor Poruka
nikouro
Urednik
Urednik

Registrovan: 14 Feb 2010

PorukaPoslao: Sub Feb 12, 2011 9:27 am Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Evo jednog linka ( hvala clanu Nenad 66 na linku ), gde mozete da pogledate osnovne karakteristike rasvetnih tela tj neonke koje se primenjuju u akvaristici.

http://saurama.aqua-web.org/
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu porukuPoseti sajt autora
AquaShop
Sponzor

PorukaPoslao: Sub Feb 12, 2011 9:27 am Snimi Poruku Nazad na vrh

skip
Akvarista

Registrovan: 07 Nov 2010

PorukaPoslao: Sub Feb 12, 2011 10:13 am Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Hvala
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu poruku
kaplarm
Akvarista

Registrovan: 05 Jul 2010

PorukaPoslao: Uto Feb 22, 2011 11:28 am Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Molim vas napisite mi razliku izmedju ove dve neonke, pokusavam da pronadjem ali bezuspesno. Hvala unapred.
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu poruku
japamija
Akvarista

Registrovan: 03 Jan 2011

PorukaPoslao: Uto Feb 22, 2011 11:41 am Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Koliko ja znam Grolux neonka ima vrhove u plavom i crvenom delu spektra, dok aquastar daje mnogo vise plavog spektra.

E sad sto se tice biljki, njima za rast treba vise plav spektar a za cvetanje crveni. Vecina akvarijumskih biljaka nema cvet pa im vise odgovara aquastar, a i crveni spektar teze prolazi kroz vodu.

Sto se riba tice aquastar ce pojacati najvise plavu boju kod riba a grolux plavu i crvenu.

Ispravite me ako gresim.
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu porukuPošalji emailPoseti sajt autora
Prikaži poruke iz poslednjih:      
Napiši novu temuOdgovori na poruku
 Skoči na:   

Srodne Teme
Tema Autor Forum Odgovori Poslao
Nema novih poruka Artemija-razlika izmedju jajasaca art... sveta021 Ishrana 2 Sub Apr 21, 2012 2:42 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka koja je razlika izmedju neonki sanjdjordj Oprema 3 Pon Mar 05, 2012 9:14 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Parametri osvetljenja za slatkovodne ... Radan Biljke 5 Čet Jan 19, 2012 3:22 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Molike - razlika u polu Boban555 Razmnožavanje 5 Pet Dec 16, 2011 4:02 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka pomoc oko osvetljenja lady gaga Biljke 6 Čet Dec 08, 2011 7:16 pm Pogledaj zadnje poruke

Linkovi: MyCity  Moj biljni akvarijum  Akvarističko društvo Srbije  Pirane  Vaš Sajt  Vaš Sajt 

eXTReMe Tracker
Akvaristika
rss
Creative Commons License