Akvaristika forum
Pretraga • Pravilnik • Album • Profil • Proveri privatne poruke • Lista članova • Registruj se Uloguj se
 akvarijum.org • Baza biljaka • Slike • Tekstovi • Video • Kalkulator • Kontakt • Marketing
 Razmnozavanje neonki Pogledaj sledeću temu
Pogledaj prethodnu temu
Napiši novu temuOdgovori na poruku
Objavi na Facebook
Autor Poruka
Dusan79
Akvarista

Registrovan: 08 Nov 2010

PorukaPoslao: Čet Mar 17, 2011 9:21 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

CTale ::

Image

Ovde je sama.

Sve si lepo sam rekao: "ovde je sama" sto ce reci da nije sam, odnosno da je to ona, iliti zenka. Very Happy
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu poruku
AquaShop
Sponzor

PorukaPoslao: Čet Mar 17, 2011 9:21 pm Snimi Poruku Nazad na vrh

CTale
Akvarista

Registrovan: 28 Jul 2010

PorukaPoslao: Čet Mar 17, 2011 9:56 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Prepoznao sam da je ovo ženka, ali nisam bio siguran da li je ona druga mužjak Wink
Nigros
Akvarista

Registrovan: 28 Feb 2010

PorukaPoslao: Čet Mar 17, 2011 10:47 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Ta tetra je, iako je zovu "crna neonka", samo u daljem srodstvu sa neonkama. Manje je zahtevna za mrest od neonki.
Muzijaci su manji i mrsaviji od zenki.
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu porukuPoseti sajt autoraMSN Messenger
CTale
Akvarista

Registrovan: 28 Jul 2010

PorukaPoslao: Pet Mar 18, 2011 7:51 am Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Nisu se uopšte razlikovale dok se ova jedna nije udebelila. Upoređivao sam ih sa svih strana i bile su identične.

Pored ove dve imam još 3 komada, ali značajno mlađih i manjih.
Joks1985
Akvarista

Registrovan: 16 Jul 2011

PorukaPoslao: Pet Jan 20, 2012 6:19 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Pitanje za iskusnije akvariste, koliko treba da budu stare ribice neonke da bi mogle da se mreste?
Prikaži poruke iz poslednjih:      
Napiši novu temuOdgovori na poruku
 Skoči na:   

Srodne Teme
Tema Autor Forum Odgovori Poslao
Nema novih poruka Razmnozavanje riba- zajednicki akvarijum Zvrle Početak u akvaristici 33 Sub Apr 14, 2012 5:01 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Pelcer i Razmnozavanje biljaka SpyroPBP Biljke 8 Čet Mar 22, 2012 3:30 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka koja je razlika izmedju neonki sanjdjordj Oprema 3 Pon Mar 05, 2012 9:14 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Razmnozavanje Crne Neonke Bt Razmnožavanje 0 Uto Dec 13, 2011 10:13 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Kante za razmnozavanje??? djuradj.umkovic2@gmail.co Razmnožavanje 3 Pon Okt 31, 2011 2:24 pm Pogledaj zadnje poruke

Linkovi: MyCity  Moj biljni akvarijum  Akvarističko društvo Srbije  Pirane  Vaš Sajt  Vaš Sajt 

eXTReMe Tracker
Akvaristika
rss
Creative Commons License