Akvaristika forum
Pretraga • Pravilnik • Album • Profil • Proveri privatne poruke • Lista članova • Registruj se Uloguj se
 akvarijum.org • Baza biljaka • Slike • Tekstovi • Video • Kalkulator • Kontakt • Marketing
 Recni rakovi Pogledaj sledeću temu
Pogledaj prethodnu temu
Napiši novu temuOdgovori na poruku
Objavi na Facebook
Autor Poruka
Crayfish :)
Akvarista

Opomene: 1
Registrovan: 02 Maj 2011

PorukaPoslao: Pon Jul 04, 2011 6:03 am Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Wlayko jesi uspeo da sacuvas nekog mladunca ??? postavi neke fotke ako jesi . .
ewo meni se izlegla nova generacija , ima ih tona Smile
bice jos fotki cim budu dovoljno veliki da ih uhvati objektiv Laughing evo jedne mutne za teaser

Image

a ewo i starijeg primerka , tek izasao iz starog oklopa , (ovaj im dodje baba Laughing )

Image
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu poruku
AquaShop
Sponzor

PorukaPoslao: Pon Jul 04, 2011 6:03 am Snimi Poruku Nazad na vrh

Wlayko91
Akvarista

Registrovan: 02 Avg 2010

PorukaPoslao: Uto Jul 12, 2011 11:19 am Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Ne, nisam uspeo... Imao sam puno obaveza, nisam dovoljno obracao paznju jer nisam bio kuci i jednostavno nema ni jajasca a ni malih... Sad Cekam drugi pokusaj. Svaka cast na malima! Very Happy
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu porukuMSN Messenger
Akvarista

PorukaPoslao: Uto Jul 12, 2011 6:12 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

potrazi po akvarijumu malo detaljnije za svaki slucaj , mnogo su sitni a i zavlace se gde stignu . E sad ako si i dalje drzao zajedno sa drugim velikim rakom onda je stvar jasna Smile Kada nisu njegovi mladunci cray moze za 5 minuta da smaze celu koloniju . .
Wlayko91
Akvarista

Registrovan: 02 Avg 2010

PorukaPoslao: Čet Jul 14, 2011 12:24 am Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Ovih dana cu ih castiti mnogo vecim akvarijumom. Pravicu akvarijum namenjen samo za njih, bice plitak (nizak) ali dugacak i sirok... imace stene gde mogu da izlaze van vode posto ovi moji veoma cesto to rade, plicak, a i dublja mesta pa gde im je volja. Smile Obraticu paznju sutra na male, mozda ih jos ima ali ne verujem jer su bili zajedno sa vecim komadima. Nerviraju me jos jer kadgod udjem u sobu i prodjem brze pored njih podviju rep i trce unazad ko neki debili... Uvek se uplase. -.- Ali dobro. Very Happy
Akvarista

PorukaPoslao: Čet Sep 29, 2011 8:20 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Laughing znaci kao formula1 samo unazad Laughing
Moji su narasli i sad su u ponudi cekaju nove vlasnike, stvarno su jednostavni za odrzavanje i zahvalni, cute ceo zivot Smile kako ti napreduju rakovi , ajd baci neku fotku ako su jos kod tebe ??[list=][/list]
joca93knj
Akvarista

Registrovan: 19 Mar 2010

PorukaPoslao: Sub Okt 15, 2011 6:47 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

da se pohvalim...jedan od 2 raka ima braonkasta jajasca ispod repa...za otprilike koliko bi trebalo da se izlegnu racici?
Akvarista

PorukaPoslao: Sre Nov 23, 2011 4:39 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Joco jel ima prezivelih malaca ?? Smile
prava je steta sto plavi crayfish kada ima male oni ne budu plavi vec boje kao klasicni recni rak, bilo bi super posmatrati male plavce Very Happy
Cyrix
Akvarista

Registrovan: 17 Nov 2011

PorukaPoslao: Pet Jan 06, 2012 3:07 am Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

ima li ko iskustva kakvi su u zajednickom akvarijumu sa puzevima? npr helene kao manji ili apple snail kao veci malo
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu porukuPoseti sajt autoraMSN Messenger
joca93knj
Akvarista

Registrovan: 19 Mar 2010

PorukaPoslao: Pet Jan 06, 2012 2:16 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Crayfish Smile ::
Joco jel ima prezivelih malaca ?? Smile
prava je steta sto plavi crayfish kada ima male oni ne budu plavi vec boje kao klasicni recni rak, bilo bi super posmatrati male plavce Very Happy

imalo je dosta...ali posto nisam imao gde da premestim ostali u samo nekoliko komada...
Akvarista

PorukaPoslao: Pet Jan 20, 2012 5:11 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Cyrix ::
ima li ko iskustva kakvi su u zajednickom akvarijumu sa puzevima? npr helene kao manji ili apple snail kao veci malo

Iz licnog iskustva cak i preporucujem da se drze u zajednickom akvarijumu . . moze mnogo lep "setup" da se sredi sa puzevima i crayfish rakovima dok je kao sto je vec receno sa ribicama najbolje da se gledaju iz komsiluka Laughing

joco ima li plavih racica ?? x))

Moram da se pohvalim , stigli novi mali racici predaja Smile

Poslednji izmenio Crayfish :) dana Čet Mar 01, 2012 7:58 pm, izmenjeno ukupno 1 puta
Piccolo

Registrovan: 17 Mar 2012

PorukaPoslao: Sub Mar 17, 2012 1:23 am Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

da li neko zna gde mogu nabaviti rakove za akvariju?
ja imam Procambarus Marmorkrebs i uspesno ih razmnozavam ali bih teo da nabavim jos koju vrstu pa me interesuje gde ih mogu naci!?
dimitrije2402
Akvarista

Registrovan: 11 Nov 2011

PorukaPoslao: Pon Maj 21, 2012 10:41 am Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Nemam pojma. I ja imam Procambarus M. Sigurno ima po bolje opremljenim aqua shopovima.
Ustajem jutros i vidim iskovane rupe u podlozi ispod grejaca u cosku i ispod velikog kamena. Pogledam ja raka a on nosi hrpu braon jaja ispod repa. Imam ga malo vise od pola godine i ovo prvi put vidim.
Treba mi savet,STA SAD DA RADIM I U BUDUCE?
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu porukuPoseti sajt autora
kimmik
Slučajni Prolaznik

Registrovan: 05 Jan 2012

PorukaPoslao: Pon Maj 21, 2012 4:44 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Nemoj ništa da radiš. Pusti je, mladi će se sigurno izleći samo je pitanje koliki broj. Majka ih ne dira. Uskoro najverovatnije nećeš znati šta ćeš sa njima.
Prikaži poruke iz poslednjih:      
Napiši novu temuOdgovori na poruku
 Skoči na:   

Srodne Teme
Tema Autor Forum Odgovori Poslao
Nema novih poruka rakovi Cyrix Tražnja 5 Ned Dec 18, 2011 10:49 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Plavi akvarijumski rakovi i kozice Vlada991 Ponuda 1 Ned Okt 16, 2011 7:04 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Rakovi - Crayfish Crayfish :) Ponuda 1 Čet Sep 29, 2011 8:06 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Pesak recni Sladjan Podloga 4 Ned Nov 07, 2010 10:19 pm Pogledaj zadnje poruke

Linkovi: MyCity  Moj biljni akvarijum  Akvarističko društvo Srbije  Pirane  Vaš Sajt  Vaš Sajt 

eXTReMe Tracker
Akvaristika
rss
Creative Commons License