| Autor |
Poruka |
Crayfish :)
Akvarista

Opomene: 1
Registrovan: 02 Maj 2011
|
Wlayko jesi uspeo da sacuvas nekog mladunca ??? postavi neke fotke ako jesi . .
ewo meni se izlegla nova generacija , ima ih tona
bice jos fotki cim budu dovoljno veliki da ih uhvati objektiv evo jedne mutne za teaser
a ewo i starijeg primerka , tek izasao iz starog oklopa , (ovaj im dodje baba )
 |
|
|
|
   |
 |
AquaShop
Sponzor
|
|
|
 |
Wlayko91
Akvarista

Registrovan: 02 Avg 2010
|
Ne, nisam uspeo... Imao sam puno obaveza, nisam dovoljno obracao paznju jer nisam bio kuci i jednostavno nema ni jajasca a ni malih... Cekam drugi pokusaj. Svaka cast na malima!  |
|
|
|
    |
 |
Akvarista

|
potrazi po akvarijumu malo detaljnije za svaki slucaj , mnogo su sitni a i zavlace se gde stignu . E sad ako si i dalje drzao zajedno sa drugim velikim rakom onda je stvar jasna Kada nisu njegovi mladunci cray moze za 5 minuta da smaze celu koloniju . . |
|
|
|
   |
 |
Wlayko91
Akvarista

Registrovan: 02 Avg 2010
|
Ovih dana cu ih castiti mnogo vecim akvarijumom. Pravicu akvarijum namenjen samo za njih, bice plitak (nizak) ali dugacak i sirok... imace stene gde mogu da izlaze van vode posto ovi moji veoma cesto to rade, plicak, a i dublja mesta pa gde im je volja. Obraticu paznju sutra na male, mozda ih jos ima ali ne verujem jer su bili zajedno sa vecim komadima. Nerviraju me jos jer kadgod udjem u sobu i prodjem brze pored njih podviju rep i trce unazad ko neki debili... Uvek se uplase. -.- Ali dobro.  |
|
|
|
    |
 |
Akvarista

|
znaci kao formula1 samo unazad
Moji su narasli i sad su u ponudi cekaju nove vlasnike, stvarno su jednostavni za odrzavanje i zahvalni, cute ceo zivot kako ti napreduju rakovi , ajd baci neku fotku ako su jos kod tebe ??[list=][/list] |
|
|
|
   |
 |
joca93knj
Akvarista

Registrovan: 19 Mar 2010
|
da se pohvalim...jedan od 2 raka ima braonkasta jajasca ispod repa...za otprilike koliko bi trebalo da se izlegnu racici? |
|
|
|
    |
 |
Akvarista

|
Joco jel ima prezivelih malaca ??
prava je steta sto plavi crayfish kada ima male oni ne budu plavi vec boje kao klasicni recni rak, bilo bi super posmatrati male plavce  |
|
|
|
   |
 |
Cyrix
Akvarista

Registrovan: 17 Nov 2011
|
ima li ko iskustva kakvi su u zajednickom akvarijumu sa puzevima? npr helene kao manji ili apple snail kao veci malo |
|
|
|
     |
 |
joca93knj
Akvarista

Registrovan: 19 Mar 2010
|
Crayfish :: |
Joco jel ima prezivelih malaca ??
prava je steta sto plavi crayfish kada ima male oni ne budu plavi vec boje kao klasicni recni rak, bilo bi super posmatrati male plavce  |
imalo je dosta...ali posto nisam imao gde da premestim ostali u samo nekoliko komada... |
|
|
|
    |
 |
Akvarista

|
| Cyrix :: |
| ima li ko iskustva kakvi su u zajednickom akvarijumu sa puzevima? npr helene kao manji ili apple snail kao veci malo |
Iz licnog iskustva cak i preporucujem da se drze u zajednickom akvarijumu . . moze mnogo lep "setup" da se sredi sa puzevima i crayfish rakovima dok je kao sto je vec receno sa ribicama najbolje da se gledaju iz komsiluka
joco ima li plavih racica ?? x))
Moram da se pohvalim , stigli novi mali racici  |
Poslednji izmenio Crayfish :) dana Čet Mar 01, 2012 7:58 pm, izmenjeno ukupno 1 puta
|
|
   |
 |
Piccolo
Registrovan: 17 Mar 2012
|
da li neko zna gde mogu nabaviti rakove za akvariju?
ja imam Procambarus Marmorkrebs i uspesno ih razmnozavam ali bih teo da nabavim jos koju vrstu pa me interesuje gde ih mogu naci!? |
|
|
|
   |
 |
dimitrije2402
Akvarista

Registrovan: 11 Nov 2011
|
Nemam pojma. I ja imam Procambarus M. Sigurno ima po bolje opremljenim aqua shopovima.
Ustajem jutros i vidim iskovane rupe u podlozi ispod grejaca u cosku i ispod velikog kamena. Pogledam ja raka a on nosi hrpu braon jaja ispod repa. Imam ga malo vise od pola godine i ovo prvi put vidim.
Treba mi savet,STA SAD DA RADIM I U BUDUCE? |
|
|
|
    |
 |
kimmik
Slučajni Prolaznik

Registrovan: 05 Jan 2012
|
Nemoj ništa da radiš. Pusti je, mladi će se sigurno izleći samo je pitanje koliki broj. Majka ih ne dira. Uskoro najverovatnije nećeš znati šta ćeš sa njima. |
|
|
|
   |
 |
|
|