Akvaristika forum
Pretraga • Pravilnik • Album • Profil • Proveri privatne poruke • Lista članova • Registruj se Uloguj se
 akvarijum.org • Baza biljaka • Slike • Tekstovi • Video • Kalkulator • Kontakt • Marketing
 rio 125 Pogledaj sledeću temu
Pogledaj prethodnu temu
Napiši novu temuOdgovori na poruku
Objavi na Facebook
Autor Poruka
Icethunder
Akvarista

Registrovan: 17 Jun 2013

PorukaPoslao: Pet Dec 16, 2016 10:47 am Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Pa slušaj da ti kažem žena i ja imamo jednu zajedničku osobinu(nestrpljenje) Very Happy samo kada nešto jako želimo.
Sve radimo nekako ,,unapred,,(samo izgleda na bebcu nismo radili unapred,nego ću kao matori klipan od 37 god. postati po prvi put otac,kad mu odem u školu na roditeljski a oni mu kažu pošalji nam ćaleta a ne dedu Very Happy ) i ovo nas prati od početka zabavljanja(tačnije punih 13 godina)
da ne menjamo Smile
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu poruku
AquaShop
Sponzor

PorukaPoslao: Pet Dec 16, 2016 10:47 am Snimi Poruku Nazad na vrh

Icethunder
Akvarista

PorukaPoslao: Pet Dec 16, 2016 12:26 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Gangster ::
Na pravu stranu si okrenuo krevetac...bebac od starta moze da uziva! S obzirom na baldahin bice da je devojcica Smile

Prvo pa muško Very Happy pusti me,ubiše me i ovi moji ovde na poslu za baldahin,šta ćeš moraš ženu ponekad i da slušaš i kada ti nije baš po volji Very Happy
TeoDos
Akvarista

Registrovan: 30 Dec 2011

PorukaPoslao: Pet Dec 16, 2016 12:56 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

I ja svasta komentarisem. Video sam tvoje nestrpljenje kad si odmah uzeo Diskuse. Smile
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu porukuPoseti sajt autora
Gangster
Akvarista

Registrovan: 11 Nov 2010

PorukaPoslao: Pet Dec 16, 2016 1:03 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Hahhaahaaa sve znam...žene!!!
Nikolac
Akvarista

Registrovan: 08 Apr 2014

PorukaPoslao: Sub Dec 17, 2016 7:18 am Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Nemoj samo krevetac na direktnu suncevu svetlost.
I da izvini za ono cujemo se za osamnaest godina. Ko zna da li ces ti biti ziv za 18 godina Very Happy
Icethunder
Akvarista

PorukaPoslao: Ned Dec 18, 2016 9:58 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Ako budem cepao burek s kolenicu sigurno hoću haha
WoodyAllen
Akvarista

Registrovan: 28 Maj 2013

PorukaPoslao: Ned Dec 18, 2016 11:31 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Prelepi diskusi i ceo akvarijum. I krevetac naravno. Smile
Icethunder
Akvarista

PorukaPoslao: Pon Dec 19, 2016 5:19 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Hvala Woody Wink
Icethunder
Akvarista

PorukaPoslao: Pon Jan 09, 2017 10:10 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Entuzijazam se ponovo vratio,nema više onog namrštenog lica kada se radi promena vode Very Happy
Temperaturu držim na 28 c,hranim umereno jer u protivnom,teško hranjenje bi zahtevalo i teške promene vode Smile
Ribe mogu da poziraju a mogu da budu i u šteku Smile ni većih riba a ni većih p... haha
Napravio korekciju na igličastom i dodao još CO2(zbog porasta temperature),bilje za sada gura odlično,zdravlje je prisutno,biljna masa se brzo uvećava... sve u svemu zadovoljan sam Smile

Image
Image
Image

Image
Image
PAN
Akvarista

Registrovan: 30 Okt 2016

PorukaPoslao: Uto Jan 10, 2017 12:41 am Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Vidim da je biljkama super čim pustaju tako kiseonik.
Koja je biljka u sredini na panju, anubius nana. Koja vrsta?
Jel ono na levoj strani CO2 reaktor, koliko znači za pravilnu distribuciju CO2?
Icethunder
Akvarista

PorukaPoslao: Uto Jan 10, 2017 2:20 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

A. barteri var. barteri,jeste u pitanju je CO2 reaktor (jbl proflora taifun),dobar je u smislu rastvaranja CO2(bar meni radi posao),
a što se tiče same distribucije gasa,mislim da su glavni faktori 1.dobar protok(jačina) 2.dobra cirkulacija vode unutar samog akvarijuma(ovo sam voleo da ,,maznem,, od ovih iz reef-a(morske akvarisike),majstori su za te stvari Very Happy )
Icethunder
Akvarista

PorukaPoslao: Ned Dec 03, 2017 4:52 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Evo me opet Very Happy
i kad' bih hteo nebi mogao stati Very Happy
Pauza 9 meseci beba-obaveze-beba Very Happy
Zapustio sam hobi (opravdano),a onda iznenadni povratak( pade i sneg Very Happy )
Prvo sam poceo da se "druzim"sa Milosketom,dolazim po drugu turu,pogleda me bledo i pita:"jel sa ribama sve ok?" ja se nasmejem i kazem,sa ribama je sve ok. ali sa mojom glavom sigurno nije haha
Hvala mu na svemu!
Put me dalje naveo kod "druga Coe" koji mi je dao dobru ideju da zamenim kompletno prednji plan belim kvarcom.Dopalo mi se kako je to sve leglo i njemu puno hvala za to.
Posle 5 godina(jubilej) zamenjene sijalice Very Happy
Ma evo slika pa procenite sami...
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
oldwolf
Akvarista

Registrovan: 13 Nov 2016

PorukaPoslao: Ned Dec 03, 2017 6:32 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Bravo Odlično odrađeno ! Da li bi uopšte i moglo bolje !? Bravo
Icethunder
Akvarista

PorukaPoslao: Pon Dec 04, 2017 11:54 am Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Uvek može bolje Very Happy Hvala Vuče!
Gangster
Akvarista

Registrovan: 11 Nov 2010

PorukaPoslao: Pon Dec 04, 2017 8:54 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Super izgleda, sve zdravo kao i uvek Bravo a ujedno welcome back
Miloske munja, mag i car za diskuse Wink
Prikaži poruke iz poslednjih:      
Napiši novu temuOdgovori na poruku
 Skoči na:   

Linkovi: MyCity  Moj biljni akvarijum  Vaš Sajt  Pirane  Vaš Sajt  Vaš Sajt 

eXTReMe Tracker