Ovo će biti neminovnost,s obzirom na manjak slobodnog vremena
Prvenstveno hvala ti
Ne odustaješ da me ubediš za desnu granu Video sam mnogo lepih akvarijuma u takvoj varijanti,ali i dalje ostajem pri svojoj odluci da desna grana bude otvorena bar za sada,a kasnije ko to zna...
Evo slika nekih detalja
Icethunder Akvarista
Registrovan: 17 Jun 2013
Vremeje za novi trim
+ jedan video snemljen na poslednjem letovanju Argostoli-Kefalonija-jonsko more(bio sam srećan kao malo dete kada sam uzeo GoPro kamericu baš zbog ovakvih stvari)
i jedna slika u znaku ovih mornara koji su u zadnje vreme napravili pravi bum ovde na forumu,volim puno da ronim i posle fotkanja zvezdanu sam vratio majci prirodi
GoPro je genijalna naprava. S njim sam ronio na nekoliko mesta na Lefkadi, ali sve sto sam video su bile razne vrste riba, nesto rakova i jezeva... O kornjacama sam mogao samo da sanjam, a Kefaloni nije daleko od Lefkade :/
Icethunder Akvarista
Dugari hvala vam na lepim rečima
@Mirche01 bilo ih je više(konkretno neonkica) ali nisu sve preživele letošnji ,,pakao,, bez klime a nisam mogao dok sam bio na odmoru da maltretirama nekoga da mi menja vodu(hladniju) bilo bi previše da se lako dokupiti... ima ih dosta i sada
@reventon-Lefkada je fantastična bio sam 2013,ali ove sam se odlučio za Kefu i mogu ti reći po mom nekom subjektivnom mišljenju još je lepša i više divlja(što se meni jako dopada) sve preporuke,jedino je ,,problem,, u ceni trajekta (ja,supruga+auto 102 eur u oba pravca) to kod Lefkade nema ali vredi... Trajek polazi iz Vasilikija
Skinuo sam sa neta onaj programčić Go Pro studio i sad kad imam vremena se zezam sa klipovima(super stvarčica)
Icethunder Akvarista
neverovatno kolko zdravo bilje imas...reci mi parametre vode, jel cesmusa ili ro voda...sta od prihrane koristis... i jos jednom sve pohvale za bilje...
Icethunder Akvarista
Hvala ti Nebojsa
Parametre vode nikada nisam merio,nedeljna zamena vode 50-60%(čista česmuša ) EI sistem doziranja(easy life paleta njihovih proizvoda,kao i suve soli)