Autor |
Poruka |
Icethunder
Akvarista
Registrovan: 17 Jun 2013
|
|
|
|
AquaShop
Sponzor
|
|
|
|
Nikolac
Akvarista
Registrovan: 08 Apr 2014
|
wow 1100 dana? Svaka cast! |
|
|
|
|
Icethunder
Akvarista
|
Hvala Nikolac |
|
|
|
|
nebojsa.85
Akvarista
Registrovan: 09 Apr 2009
|
jedino sto mi se ne svidja je to sto si uvukao taj aq tamo u cosak i sto ga nisi stavio na neko vidljivije mesto, da svi kad dodju vide biljno savrsenstvo... svaki put me tvoje slike bilja fasciniraju, koliko imas zdravo i kvalitetno bilje... al bas bas me fascinira kako je perfektnog izgleda svaka biljka, bez greske na sebi... mislim sta da ti kazem svaka cast, jos kad procitam da je to 1180 dan, samo da zinem i da ti kazem bravo majstore. |
|
|
|
|
WoodyAllen
Akvarista
Registrovan: 28 Maj 2013
|
Uslikaj ceo akvrijum da viimo. Ovo su samo delovi |
|
|
|
|
Blue
Urednik
Registrovan: 21 Jul 2009
|
I ajde vise menjaj te biljke, ocekujemo od tebe bolje... |
|
|
|
|
TeoDos
Akvarista
Registrovan: 30 Dec 2011
|
Prelepo odradjen ceo prostor.
@nebojsa.85, sta bre ima svako da gleda, a moze da skrece paznju dok se obavljaju neke aktivnosti. Ovako, samo se odgura sa foteljom do akvarijuma i uziva. |
|
|
|
|
Icethunder
Akvarista
|
Nebojsa
Prvenstveno hvalati na ovako lepim rečima!!Pa slušaj da ti kažem nemo bre da mi staješ na muku
Znaš onaj fazon kada su pitali gavrana da li ima neko crnji od njega,a on kaže ima,pitaju ga ko to gavrane a on odgovara pa prizetko Razmišljali smo kako da upotpunimo taj prostor,pošto je bio potpuno neiskorišćen i nefunkcionalan.Usaglasismo se da baš tu stavimo akvarijum,međutim gle čuda kaže žena mogao bi tu da uđe i orman za stvari ja u blagom šoku
Sad zamisli kad ja krenem da radim oko tog akvarijuma sa 1,97 moje visine kako je mojoj kičmi
Woody
Idi bre Woody,ja se baš trudio ta postavim potpuno drugačije slike od uobičajenih
Blue
Prvenstveno hvala i tebi na lepim rečima!! Kritika ti je na mestu,dosadio sam i samom sebi više
TeoDos
Hvala Teo!!Da se primetiti da voliš belo,pita žena pre neko veče da li bi mi mogli u naš akvarijum da stavimo diskuse Ja kažem ne može ali nam treba novi veći akvarijum od min 200l a ona meni,ništa odna za sada |
|
|
|
|
TeoDos
Akvarista
Registrovan: 30 Dec 2011
|
Uh, sad nesto razmisljam. Kad bi taj ormar za (nepotrebne) stvari izleteo sa tog mesta, pa jedan akvarijum od zida do zida visine i dubine 60cm. Uhhhhh.....
p.s. Izvini, bilo je jace od mene. |
|
|
|
|
Icethunder
Akvarista
|
Mislim da bi mi lakše išlo da promenim ženu,nego da se taj ormar pomeri iz ležišta |
|
|
|
|
Doksas
Akvarista
Registrovan: 11 Jun 2015
|
Ako u tom ormaru stoje zenine stvari, reci joj da bi mogle da povuku vlagu |
|
|
|
|
xxxvelja
Akvarista
Registrovan: 10 Avg 2012
|
Joj kako lepo mesto za akvarijum. Taman da se odmore oci od kompa.... Stvarno sam zadivljen kako pedantno odrzavas akvarijum i kako su sve biljke lepe i zdrave. Svaka cast |
|
|
|
|
Icethunder
Akvarista
|
Doksas
Nemam problema sa vlagom i kondenzacijom,jako je topla prostorija zimi a leti da i ne govorim
U zimskom periodu sedim u majici kratkih rukava ,ne postoji velika temperaturna razlika,jer zapravo temperatura prostorije održava temperaturu u akvarijumu pa tako grejač nisam nikada ni koristio i bez njega je zimi temperatura u akvarijumu kad sipam svežu vodu 24-25c da bi do kraja nedelje i sledeće zamene vode bila 26-27,poklopci od haube su gotovo uvek podignuti,leti je blago rečeno prava katastrofa bez klime kada se ugreju zidovi,mada se trudim maksimalno da provetravam celu prostoriju,kombinacija sa smanjenim osvetljenjem tek u večernim satima kad vrelina malo popusti i češće izmene hladnijom svežom vodom.
xxxvelja
Hvala Veljo |
|
|
|
|
Doksas
Akvarista
Registrovan: 11 Jun 2015
|
Ma drug, ja ti to rekoh da bi ubedio zenu da sklonis ormar i ubacis veci aq |
|
|
|
|
Icethunder
Akvarista
|
Prošarah pozadinske biljke po sistemu zeleno-crveno-zeleno,
ali što bi Rambo Amadeus rekao JEDNO TE ISTO!
|
|
|
|
|
|