Akvaristika forum
Pretraga • Pravilnik • Album • Profil • Proveri privatne poruke • Lista članova • Registruj se Uloguj se
 akvarijum.org • Baza biljaka • Slike • Tekstovi • Video • Kalkulator • Kontakt • Marketing
 rio 125 Pogledaj sledeću temu
Pogledaj prethodnu temu
Napiši novu temuOdgovori na poruku
Objavi na Facebook
Autor Poruka
Icethunder
Akvarista

Registrovan: 17 Jun 2013

PorukaPoslao: Sre Feb 17, 2016 7:07 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

1180 dana od početka Very Happy ...
Image
Image
Image
Image
Image
Image
ImageImageImage
Image
Image
Image
Image
Image
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu poruku
AquaShop
Sponzor

PorukaPoslao: Sre Feb 17, 2016 7:07 pm Snimi Poruku Nazad na vrh

Nikolac
Akvarista

Registrovan: 08 Apr 2014

PorukaPoslao: Sre Feb 17, 2016 7:10 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

wow 1100 dana? Svaka cast!
Icethunder
Akvarista

PorukaPoslao: Čet Feb 18, 2016 1:49 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Hvala Nikolac Wink
nebojsa.85
Akvarista

Registrovan: 09 Apr 2009

PorukaPoslao: Čet Feb 18, 2016 8:08 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

jedino sto mi se ne svidja je to sto si uvukao taj aq tamo u cosak i sto ga nisi stavio na neko vidljivije mesto, da svi kad dodju vide biljno savrsenstvo... svaki put me tvoje slike bilja fasciniraju, koliko imas zdravo i kvalitetno bilje... al bas bas me fascinira kako je perfektnog izgleda svaka biljka, bez greske na sebi... mislim sta da ti kazem svaka cast, jos kad procitam da je to 1180 dan, samo da zinem i da ti kazem bravo majstore.
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu porukuPošalji emailMSN Messenger
WoodyAllen
Akvarista

Registrovan: 28 Maj 2013

PorukaPoslao: Čet Feb 18, 2016 8:44 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Uslikaj ceo akvrijum da viimo. Ovo su samo delovi
Blue
Urednik
Urednik

Registrovan: 21 Jul 2009

PorukaPoslao: Čet Feb 18, 2016 8:53 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

I ajde vise menjaj te biljke, ocekujemo od tebe bolje... Smile
TeoDos
Akvarista

Registrovan: 30 Dec 2011

PorukaPoslao: Pet Feb 19, 2016 9:54 am Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Prelepo odradjen ceo prostor.
@nebojsa.85, sta bre ima svako da gleda, a moze da skrece paznju dok se obavljaju neke aktivnosti. Ovako, samo se odgura sa foteljom do akvarijuma i uziva. Wink
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu porukuPoseti sajt autora
Icethunder
Akvarista

PorukaPoslao: Pet Feb 19, 2016 12:04 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Nebojsa
Prvenstveno hvalati na ovako lepim rečima!!Pa slušaj da ti kažem nemo bre da mi staješ na muku Very Happy
Znaš onaj fazon kada su pitali gavrana da li ima neko crnji od njega,a on kaže ima,pitaju ga ko to gavrane a on odgovara pa prizetko Very Happy Very Happy Razmišljali smo kako da upotpunimo taj prostor,pošto je bio potpuno neiskorišćen i nefunkcionalan.Usaglasismo se da baš tu stavimo akvarijum,međutim gle čuda kaže žena mogao bi tu da uđe i orman za stvari ja u blagom šoku Evil or Very Mad
Sad zamisli kad ja krenem da radim oko tog akvarijuma sa 1,97 moje visine kako je mojoj kičmi Mr. Green

Woody
Idi bre Woody,ja se baš trudio ta postavim potpuno drugačije slike od uobičajenih Very Happy

Blue
Prvenstveno hvala i tebi na lepim rečima!! Kritika ti je na mestu,dosadio sam i samom sebi više Very Happy

TeoDos
Hvala Teo!!Da se primetiti da voliš belo,pita žena pre neko veče da li bi mi mogli u naš akvarijum da stavimo diskuse Very Happy Ja kažem ne može ali nam treba novi veći akvarijum od min 200l Very Happy a ona meni,ništa odna za sada Evil or Very Mad
TeoDos
Akvarista

Registrovan: 30 Dec 2011

PorukaPoslao: Pet Feb 19, 2016 1:26 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Uh, sad nesto razmisljam. Kad bi taj ormar za (nepotrebne) stvari izleteo sa tog mesta, pa jedan akvarijum od zida do zida visine i dubine 60cm. Uhhhhh.....

p.s. Izvini, bilo je jace od mene. Smile
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu porukuPoseti sajt autora
Icethunder
Akvarista

PorukaPoslao: Pet Feb 19, 2016 3:16 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Mislim da bi mi lakše išlo da promenim ženu,nego da se taj ormar pomeri iz ležišta smeh
Doksas
Akvarista

Registrovan: 11 Jun 2015

PorukaPoslao: Pet Feb 19, 2016 3:20 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Ako u tom ormaru stoje zenine stvari, reci joj da bi mogle da povuku vlagu Smile
xxxvelja
Akvarista

Registrovan: 10 Avg 2012

PorukaPoslao: Sub Feb 20, 2016 7:04 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Joj kako lepo mesto za akvarijum. Taman da se odmore oci od kompa.... Bravo Stvarno sam zadivljen kako pedantno odrzavas akvarijum i kako su sve biljke lepe i zdrave. Very Happy Svaka cast Very Happy
Icethunder
Akvarista

PorukaPoslao: Pon Feb 22, 2016 4:49 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Doksas
Nemam problema sa vlagom i kondenzacijom,jako je topla prostorija zimi a leti da i ne govorim Very Happy
U zimskom periodu sedim u majici kratkih rukava Very Happy ,ne postoji velika temperaturna razlika,jer zapravo temperatura prostorije održava temperaturu u akvarijumu pa tako grejač nisam nikada ni koristio i bez njega je zimi temperatura u akvarijumu kad sipam svežu vodu 24-25c da bi do kraja nedelje i sledeće zamene vode bila 26-27,poklopci od haube su gotovo uvek podignuti,leti je blago rečeno prava katastrofa bez klime kada se ugreju zidovi,mada se trudim maksimalno da provetravam celu prostoriju,kombinacija sa smanjenim osvetljenjem tek u večernim satima kad vrelina malo popusti i češće izmene hladnijom svežom vodom.

xxxvelja
Hvala Veljo Wink
Doksas
Akvarista

Registrovan: 11 Jun 2015

PorukaPoslao: Pon Feb 22, 2016 5:26 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Ma drug, ja ti to rekoh da bi ubedio zenu da sklonis ormar i ubacis veci aq Smile
Icethunder
Akvarista

PorukaPoslao: Sre Mar 02, 2016 7:33 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Prošarah pozadinske biljke po sistemu zeleno-crveno-zeleno,
ali što bi Rambo Amadeus rekao JEDNO TE ISTO! Very Happy
Image
Prikaži poruke iz poslednjih:      
Napiši novu temuOdgovori na poruku
 Skoči na:   

Linkovi: MyCity  Moj biljni akvarijum  Vaš Sajt  Pirane  Vaš Sajt  Vaš Sajt 

eXTReMe Tracker