Akvaristika forum
Pretraga • Pravilnik • Album • Profil • Proveri privatne poruke • Lista članova • Registruj se Uloguj se
 akvarijum.org • Baza biljaka • Slike • Tekstovi • Video • Kalkulator • Kontakt • Marketing
 sijamac pun mladji ili..... Pogledaj sledeću temu
Pogledaj prethodnu temu
Napiši novu temuOdgovori na poruku
Objavi na Facebook
Autor Poruka
chavke
Akvarista

Registrovan: 11 Okt 2011

PorukaPoslao: Uto Jan 31, 2012 11:11 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Posto u zajednickom akvarijumu vlada neka luda atmosfera,
neonke su bacile opet ikru neki dan tako da su ribice dobile prirodnu proteinsku hranu,
pitam se da li je sad i sijamac za mrest ili je nesto drugo.
Usput molio bi da mi neko odgovori jeli sijamac ikrasica ili zivorotka

slike:
normalno pliva,jede i ponasa se

Image

Image

Tu je uvek ovaj drugi koji tera sve sto se priblizi debeljuci pogotovo kad se ona odmara, a kako se odmara pogledajte

Image

u prirodi se bas vidi da je buca, nije da sam je prehranio jer sa primetio jos ranije da se buci,
pa sam pogledao ujutro, a posto sam danas preskakao hranjenje siguran sam da nije od hrane

Image
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu poruku
AquaShop
Sponzor

PorukaPoslao: Uto Jan 31, 2012 11:11 pm Snimi Poruku Nazad na vrh

Aquamen
Akvarista

Registrovan: 19 Dec 2011

PorukaPoslao: Uto Jan 31, 2012 11:42 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Ako se nevaram to je riba (algar) "Crossocheilus siamensis".

Ikrasica koliko ja znam.

Nisam cuo da je nekom uspelo razmnozavanje u akvarijumu.
chavke
Akvarista

Registrovan: 11 Okt 2011

PorukaPoslao: Uto Jan 31, 2012 11:45 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

ne planiram razmnozavanje, nego da nije nesto njemu ili je pun ikre?
Prikaži poruke iz poslednjih:      
Napiši novu temuOdgovori na poruku
 Skoči na:   

Srodne Teme
Tema Autor Forum Odgovori Poslao
Nema novih poruka Ancistrus-muzjak ili zenka ? kaplarm Razmnožavanje 7 Čet Maj 17, 2012 12:23 am Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka prodajem akvarijum sa cikldima ili me... DZIMI Ponuda 0 Sre Maj 09, 2012 5:12 pm Pogledaj zadnje poruke
Ovaj forum je zaključan i ne možete menjati teme ili odgovarati Anubia nana za valisneriju ili slicno maredelija Razmena 4 Ned Maj 06, 2012 9:21 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Spoljni stakleni ili kanister filter? Sixto Oprema 4 Pet Maj 04, 2012 9:01 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Crna (ili nesto slicno) na amazoncima simici789 Alge 11 Uto Maj 01, 2012 10:02 am Pogledaj zadnje poruke

Linkovi: MyCity  Moj biljni akvarijum  Akvarističko društvo Srbije  Pirane  Vaš Sajt  Vaš Sajt 

eXTReMe Tracker
Akvaristika
rss
Creative Commons License