Akvaristika forum
Pretraga • Pravilnik • Album • Profil • Proveri privatne poruke • Lista članova • Registruj se Uloguj se
 akvarijum.org • Baza biljaka • Slike • Tekstovi • Video • Kalkulator • Kontakt • Marketing
 Sijamski algar Pogledaj sledeću temu
Pogledaj prethodnu temu
Napiši novu temuOdgovori na poruku
Objavi na Facebook
Autor Poruka
bojanr
Akvarista

Registrovan: 03 Jan 2012

PorukaPoslao: Čet Jan 19, 2012 9:53 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

E drugari tatatatirci, nabavio sam jednog sijamskog algara. Ranije sam pročitao da mu je osnovna hrana crna alga. E sad, ukoliko nema crne alge u akvarijumu, čime njega hraniti? Hoće li se obradovati mrkvi obarenoj? Il njemu neka druga hrana paše? Ili će da ćopa alge drugih boja ukoliko nema crne?
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu poruku
AquaShop
Sponzor

PorukaPoslao: Čet Jan 19, 2012 9:53 pm Snimi Poruku Nazad na vrh

Mello
Akvarista

Registrovan: 22 Jan 2011

PorukaPoslao: Čet Jan 19, 2012 10:16 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Pa sijamski algari ce jesti sta im das, ali kako budu rasli i sve vise se navikavali na hranu koju im das tako ce im interesovanje za alge opasti.

Jos jedna stvar koju obozavaju je mahovina, toga nikad dosta, moja tri glodatora su pojeli 400cm2 mahovine za mesec dana ko od sale Very Happy Very Happy Very Happy
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu porukuPošalji emailPoseti sajt autora
surcinac
Akvarista

Registrovan: 28 Dec 2011

PorukaPoslao: Čet Jan 19, 2012 10:25 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Mello-nema pravila moj je na velicini od 12 cm i tamani tu algu kao lud (iako jede i drugu hranu koju mu dajem.)
bojanr
Akvarista

Registrovan: 03 Jan 2012

PorukaPoslao: Čet Jan 19, 2012 11:11 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

nisam uspio da vidim da li je neko postavio ovo pitanje pa sam morao da otvorim temu. Znači u suštini on će da glođe i ostale alge i ovu kupovnu hranu, obareno povrće ukoliko nema crne alge?
surcinac
Akvarista

Registrovan: 28 Dec 2011

PorukaPoslao: Čet Jan 19, 2012 11:34 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Da naravno jede isto kao i sve druge ribe ,moj jede i tikvicu ,krastavac itd i da jede i druge alge nije bas toliko uspesan u guljenju zelenih i braon algi kao drugi algari jer nema usta kao smirglu ,ali zatu u cepanju onih dlakvaih algi nema mu premca.
Prikaži poruke iz poslednjih:      
Napiši novu temuOdgovori na poruku
 Skoči na:   

Srodne Teme
Tema Autor Forum Odgovori Poslao
Nema novih poruka Sijamski algar. Milanche 90 Tražnja 3 Pet Maj 18, 2012 11:23 am Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Sijamski algar? [NS] BlueEye Tražnja 0 Čet Maj 10, 2012 1:04 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Garra taeniata-lisac algar na prodaju dusan0809 Ponuda 3 Pet Apr 13, 2012 7:07 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Sijamski algar CoFi Ribe 9 Uto Apr 03, 2012 7:33 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Sijamski borci ognjensu Ribe 7 Uto Jan 17, 2012 5:57 pm Pogledaj zadnje poruke

Linkovi: MyCity  Moj biljni akvarijum  Akvarističko društvo Srbije  Pirane  Vaš Sajt  Vaš Sajt 

eXTReMe Tracker
Akvaristika
rss
Creative Commons License