|
|
|
| Autor |
Poruka |
bojanr
Akvarista
Registrovan: 03 Jan 2012
|
E drugari tatatatirci, nabavio sam jednog sijamskog algara. Ranije sam pročitao da mu je osnovna hrana crna alga. E sad, ukoliko nema crne alge u akvarijumu, čime njega hraniti? Hoće li se obradovati mrkvi obarenoj? Il njemu neka druga hrana paše? Ili će da ćopa alge drugih boja ukoliko nema crne? |
|
|
|
   |
 |
AquaShop
Sponzor
|
|
|
 |
Mello
Akvarista

Registrovan: 22 Jan 2011
|
Pa sijamski algari ce jesti sta im das, ali kako budu rasli i sve vise se navikavali na hranu koju im das tako ce im interesovanje za alge opasti.
Jos jedna stvar koju obozavaju je mahovina, toga nikad dosta, moja tri glodatora su pojeli 400cm2 mahovine za mesec dana ko od sale  |
|
|
|
     |
 |
surcinac
Akvarista

Registrovan: 28 Dec 2011
|
Mello-nema pravila moj je na velicini od 12 cm i tamani tu algu kao lud (iako jede i drugu hranu koju mu dajem.) |
|
|
|
   |
 |
bojanr
Akvarista
Registrovan: 03 Jan 2012
|
nisam uspio da vidim da li je neko postavio ovo pitanje pa sam morao da otvorim temu. Znači u suštini on će da glođe i ostale alge i ovu kupovnu hranu, obareno povrće ukoliko nema crne alge? |
|
|
|
   |
 |
surcinac
Akvarista

Registrovan: 28 Dec 2011
|
Da naravno jede isto kao i sve druge ribe ,moj jede i tikvicu ,krastavac itd i da jede i druge alge nije bas toliko uspesan u guljenju zelenih i braon algi kao drugi algari jer nema usta kao smirglu ,ali zatu u cepanju onih dlakvaih algi nema mu premca. |
|
|
|
   |
 |
|
|
|