Akvaristika forum
Pretraga • Pravilnik • Album • Profil • Proveri privatne poruke • Lista članova • Registruj se Uloguj se
 akvarijum.org • Baza biljaka • Slike • Tekstovi • Video • Kalkulator • Kontakt • Marketing
 Silver moly Pogledaj sledeću temu
Pogledaj prethodnu temu
Napiši novu temuOdgovori na poruku
Objavi na Facebook
Autor Poruka
zaklina
Akvarista

Registrovan: 08 Maj 2011

PorukaPoslao: Uto Dec 27, 2011 12:36 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Jutros kad sam hranila ribice sve su bile dobro a malopre sam nasla uginulu moliku nije naduvana ali joj fali jedno oko. U aq imam jos ksife, 1 borca i zlatnog ajmonijera . Mada sam primetila da ajmonijer cesto povija ribice koje mu se priblize. Sta se moglo desiti?
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu poruku
AquaShop
Sponzor

PorukaPoslao: Uto Dec 27, 2011 12:36 pm Snimi Poruku Nazad na vrh

deak
Urednik
Urednik

Registrovan: 13 Maj 2010

PorukaPoslao: Uto Dec 27, 2011 8:00 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Pa bogami detektiv nisam i ne mogu da dodjem na uvidjaj. Ako ti se nastavi isto takvo desavanje ondak prati ribice koja tuce al ja bih odmah rekao da je borac a moguce da je i neka bolest. Prati stanje i cim primetis da se neka ribica cudno ponasa javi pa da vidimo koji je sledeci korak.
zaklina
Akvarista

Registrovan: 08 Maj 2011

PorukaPoslao: Sre Dec 28, 2011 7:15 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

U redu hvala
Prikaži poruke iz poslednjih:      
Napiši novu temuOdgovori na poruku
 Skoči na:   

Srodne Teme
Tema Autor Forum Odgovori Poslao
Nema novih poruka Kako mrestiti silver molly? plavsic88 Razmnožavanje 7 Uto Maj 01, 2012 1:42 am Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Poklanjam zenku black moly bolle Na poklon 0 Uto Apr 03, 2012 10:28 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka black moly za biljke stragi Razmena 0 Ned Jan 22, 2012 1:03 am Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Black Moly,problem Goran72 Bolest 7 Čet Dec 22, 2011 8:50 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Black Moly ukrstanje tomislav85 Razmnožavanje 5 Sub Nov 26, 2011 9:58 pm Pogledaj zadnje poruke

Linkovi: MyCity  Moj biljni akvarijum  Akvarističko društvo Srbije  Pirane  Vaš Sajt  Vaš Sajt 

eXTReMe Tracker
Akvaristika
rss
Creative Commons License