Akvaristika forum
Pretraga • Pravilnik • Album • Profil • Proveri privatne poruke • Lista članova • Registruj se Uloguj se
 akvarijum.org • Baza biljaka • Slike • Tekstovi • Video • Kalkulator • Kontakt • Marketing
 Slike vasih Akvarijuma Pogledaj sledeću temu
Pogledaj prethodnu temu
Napiši novu temuOdgovori na poruku
Objavi na Facebook
Autor Poruka
UrosBGD
Akvarista

Registrovan: 24 Dec 2011

PorukaPoslao: Sub Jan 28, 2012 10:59 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Update.

Image
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu poruku
AquaShop
Sponzor

PorukaPoslao: Sub Jan 28, 2012 10:59 pm Snimi Poruku Nazad na vrh

matija
Akvarista

Registrovan: 09 Feb 2012

PorukaPoslao: Pet Feb 10, 2012 1:47 am Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

slika je uzasna sa mobilnim, to je tek sto je formiran bio, u planu su novi zuckasti peskovitiji sljunak, bolje osvetljenje, neko fino panjce za vertikalnu pozadinu i jos mnogo biljaka, al malo po malo koliko dzep dozvoli Smile

Image
branko.shane.pavlovic
Akvarista

Registrovan: 06 Jan 2012

PorukaPoslao: Pet Feb 10, 2012 6:26 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Akvarijum 37 lit... (pocetnik)
kvarcni pesak....
biljke> gymnocoronis spilanthoides, hygrophila salicifolia... tako kaze u pet shopu, mada kad sam guglovao ne bi rekao da je to to ...
ribe> scalar (1)
neonke (7)
gupike (5)
cistaci (2)
komentar? savet?
Image
Image
aurelijano
Akvarista

Registrovan: 27 Mar 2011

PorukaPoslao: Pet Feb 10, 2012 7:08 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

februar 2012

Image
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu porukuPošalji email
gosa75
Akvarista

Registrovan: 29 Nov 2011

PorukaPoslao: Sub Feb 11, 2012 12:31 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

evo i ja da se pokazem
Image
gosa75
Akvarista

Registrovan: 29 Nov 2011

PorukaPoslao: Sub Feb 11, 2012 12:33 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Image
darko.potic.33
Akvarista

Registrovan: 31 Mar 2010

PorukaPoslao: Ned Feb 12, 2012 8:01 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Evo mali update...

Image

Image

Image

Image

Malo je slabiji kvalitet slike, ali sta se tu moze...
Pozz!!!
niza92
Akvarista

Registrovan: 02 Jan 2010

PorukaPoslao: Ned Feb 12, 2012 8:57 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

lepi su ti skalari. Smile
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu porukuMSN Messenger
sveta021
Akvarista

Registrovan: 14 Feb 2012

PorukaPoslao: Pet Feb 17, 2012 4:25 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Evo jedna slicica mog akvarijuma,koji ce najverovatnije vec danas da ostane bez 6 stanovnika,2 pangazijusa i 4 komete dok bi ih zamenio sa nekim gupikama,blek moli ili nesto sl.(VAS PREDLOG),bas iz tog razloga i spominjem sve ovo da bi mi dali ideju sta je najbolje da ubacim i koliko?
Recimo koliko jedinki od koje vrste ,koje bi se slagale sa zlatnim,odnos muzjak zenka i sl.,samo da napomenem da akvarijum ima 120l dimenzije 100x40x30cm i od danas ce imati 3 manje japanke i 1 manju orandu i onog malog somcica mislim da je corydoras !
I da mi date ideju kako bi mogao da uredim akvarijum,da odgovara i novim sarenim stanovnicima,sta da izbacim,ubacim,premestim i sl.
Hvala unapred!!!

Image
nemanjask
Urednik
Urednik

Registrovan: 29 Nov 2010

PorukaPoslao: Pet Feb 17, 2012 5:13 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Moraš imati na umu da su japanke izrazito hladnovodne ribe i da im ne prijaju temperature preko 20 stepeni, samim tim izbor riba koje ćeš držati sa njima je više nego sužen, praktično samo sa pripadnicima iste vrste, eventualno sa koridorasima.
Nelle333
Slučajni Prolaznik

Registrovan: 16 Avg 2011

PorukaPoslao: Pet Feb 17, 2012 5:46 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Ne znam gde da stavim ovo pitanje pa posto ste poceli o zlatnim ribicama ovde ajde ja da nesto pitam,ako nije mesto ovde neka admini prebaze! Zanimame da li mogu zajedno Teleskop i Crvenkapa,mislim na zlatne!
Biohazard
Akvarista

Registrovan: 19 Sep 2011

PorukaPoslao: Pet Feb 17, 2012 6:55 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Nije da se bas nesto puno razumijem u Zlatne al nevidim razlog zasto nebi mogle. Ipak su i jedne i druge hladnovodne.
mabaus
Akvarista

Registrovan: 23 Jul 2011

PorukaPoslao: Pet Feb 17, 2012 9:31 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

evo i moj akvarijum

Image
Biohazard
Akvarista

Registrovan: 19 Sep 2011

PorukaPoslao: Pet Feb 17, 2012 10:22 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Jako Jako dobro svaka cast. Kako se zove biljka skroz lijevo crvenkasta sa velikim listovima???
robinhud
Akvarista

Registrovan: 12 Nov 2011

PorukaPoslao: Pet Feb 17, 2012 10:50 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

mabaus
svaka cast.no comment
Prikaži poruke iz poslednjih:      
Napiši novu temuOdgovori na poruku
 Skoči na:   

Srodne Teme
Tema Autor Forum Odgovori Poslao
Nema novih poruka Akcija - ciscenje akvarijuma u domu i... Rev. Razno 0 Sub Maj 12, 2012 9:40 am Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Slike mojih Boraca (betta splendens) nsmali Ribe 21 Pet Apr 27, 2012 4:29 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Pomoc oko akvarijuma :) milancxe Početak u akvaristici 42 Čet Apr 26, 2012 11:32 am Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka dezinfekcija akvarijuma branko97KW Razno 9 Čet Apr 19, 2012 9:46 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Predstavljanje akvarijuma od 105 litr... Miroslav1993 Akvarijumi 11 Sre Apr 11, 2012 2:57 am Pogledaj zadnje poruke

Linkovi: MyCity  Moj biljni akvarijum  Akvarističko društvo Srbije  Pirane  Vaš Sajt  Vaš Sajt 

eXTReMe Tracker
Akvaristika
rss
Creative Commons License