Autor |
Poruka |
markos
Akvarista

Registrovan: 23 Sep 2009
|
meni lice na male brevise. |
|
|
    |
 |
AquaShop
Sponzor
|
|
|
 |
No 1
Akvarista

Registrovan: 17 Avg 2009
|
*Gajim ciklide prvenstveno , posto sam preko 20.godina i vise razmnozavao prvenstveno gupike, na njima sam ,,doktorirao,,coridorase ,zebrice, platike,ksifoforuse,blek molije ,i to Telmatochromis burgeonije koje razmnozavam i cekaju se Julidochromis marlieri da se upare i pocnu da se razmnozavaju.
*Gupike sam dobio na poklon ,ustvari bila je neka menjaza. Da u principu smedje gupike. Sto bih rekli jedna linija u manjem akvarijumu, 20-tak litara.
*Nisu skoljkasi ali kao i da jesu posto se u skoljkama i u kokosu razmnozavaju u pitanju su malci Telmatochromis burgeonija ima ih iz dva mresta s obzirom da su nejednake velicine . To je to .
*Da obozavam anubie ,ali ih mrzim kada se uhvate alge na njih nemogu ocima da ih gledam kao i ostalo bilje kada se alge uhvate po njima. Ovo su Ratan anubie.Na ovom panjicu su tri korena koja su vezana i vec su se prihvatila z a panjic. Napominjem da su se na njih svojevremeno uhvatile alge pa sam sve listice posekao i evo vidite na ovom panju mnostvo malih sitnih listica preko peteset od tri korena anubie barteri ,predivno izgledaju mogu Vam reci .  |
|
|
   |
 |
jana
Akvarista

Registrovan: 12 Okt 2009
|
Evi i naseg akvarijuma. (onog koji nema pijavice:)))
Bice boljih slika, ove su sa mobilnog telefona.
 |
|
|
   |
 |
Bojan
Vlasnik

Registrovan: 25 Feb 2009
|
Koliko ima litara? Sta ima sve u njemu? Malo se odalji da uhvatis u kadar ceo akvarijum  |
|
|
     |
 |
jana
Akvarista

|
Hocu, cim nabavim digitalac. Ovo je slikano mobilnim.
Akvarijum ima 120l. Ima 14 neonki, 2 lude zebrice, 1 borac i zen(k)a mu, 2 ajkule sa po jednim okom, 1 botia, coridorusi, pandice, cistaci za staklo i to bi bilo to.
A da, imamo i gupike, ali one su udrugom akvarijumu (onom sa pijavicama)  |
|
|
   |
 |
jana
Akvarista

|
Evo nove slike i update podataka: sada ima 3 botie
 |
|
|
   |
 |
jana
Akvarista

|
evo jos jedne
 |
|
|
   |
 |
markos
Akvarista

Registrovan: 23 Sep 2009
|
nije lose. moj savet je da valisneriju posadis u samo jedan ugao jer ce jako brzo da poraste i zaklonice svetlo. kad me ne bude mrzelo postavicu neku slikicu kako izgleda kod mene  |
|
|
    |
 |
jana
Akvarista

|
E hvala, ovo mi je prva pohvala. Da, biljke smo prvo posadili u pozadini iza panja, ali je ona vrlo brzo pustila jos dva pelcera ispred panja koji su isto tako brzo porasli. Sad bas planiramo da ih rasporedimo. |
|
|
   |
 |
ika97
Banovan

Registrovan: 02 Nov 2009
|
bojane,1. biljka na 1 slici od ''vodenchar''-a uglavnom u sredini malo levo,mala biljka pored onog braon zamka,koja je ta biljka?i da sa janinog akvarijuma te buljke koje su skoro po celom akvarijumu te sto idu kao do gore,mozete li mi reci nazive te 2 biljke i ako je moguce zahteve o njima.
Hvala unapred ! |
|
|
   |
 |
ika97
Banovan

|
|
   |
 |
ika97
Banovan

|
|
   |
 |
nebojsa.85
Akvarista

Registrovan: 09 Apr 2009
|
na prvoj slici ti je neki Echinodorus, sad bas neznam koji tacno, al pretpostavljam da je amazonicus-kod nas popularno-amazonka....a na drugoj slici ti je Cryptocoryne usteriana....  |
|
|
     |
 |
ika97
Banovan

|
|
   |
 |
Bojan