Akvaristika forum
Pretraga • Pravilnik • Album • Profil • Proveri privatne poruke • Lista članova • Registruj se Uloguj se
 akvarijum.org • Baza biljaka • Slike • Tekstovi • Video • Kalkulator • Kontakt • Marketing
 Slike vasih Akvarijuma Pogledaj sledeću temu
Pogledaj prethodnu temu
Napiši novu temuOdgovori na poruku
Objavi na Facebook
Autor Poruka
jana
Akvarista

Registrovan: 12 Okt 2009

PorukaPoslao: Čet Nov 12, 2009 10:08 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Evo nove slike, bilo je nekih manjih izmena.

Image
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu poruku
AquaShop
Sponzor

PorukaPoslao: Čet Nov 12, 2009 10:08 pm Snimi Poruku Nazad na vrh

Bojan
Vlasnik
Vlasnik

Registrovan: 25 Feb 2009

PorukaPoslao: Čet Nov 12, 2009 10:16 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Drvo mi se bas jako svidja. Od cega je?
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu porukuPošalji emailPoseti sajt autora
nebojsa.85
Akvarista

Registrovan: 09 Apr 2009

PorukaPoslao: Čet Nov 12, 2009 10:16 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

jedan predlog jana, a ti uradi ako mislis da je ok, posto mi je tvoj panj extra, ja predlazem da te nane uguras u supline od panja, mnogo ce lepo da izgledaju na panju... narvno ako imas i koji mikrozorum takodje samo ga uguraj u supljinu,ako bude isplivavao, samo na kraj korencica stavi malo olova i resena stvar...

ponavljam, mozes i nemoras da usvojis predlog...

takodje i mahovinu mozes izvezati najlonom za pecanje oko panja, mnogo ce lepo izgledati, imas tu negde kako je bojan to odradio, pa vidi pa ako ti se svidja, uradi tako...
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu porukuPošalji emailMSN Messenger
Bojan
Vlasnik
Vlasnik

PorukaPoslao: Čet Nov 12, 2009 10:17 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Tako bi preterano izgledalo, podrzavam predlog.
jana
Akvarista

PorukaPoslao: Čet Nov 12, 2009 10:32 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Drvo je mangro, ako je verovati prodavcima Wink
Nana je upocetku i stajala na panju ali nije nikako napredovala, ni jedan novi list, zbog toga smo je spustili dole i od tada napreduje.
A mahovina je u planu, trenutno raste u drugom akvarijumu sa jacim svetlom.
Hvala na predlozima. Smile
No 1
Akvarista

Registrovan: 17 Avg 2009

PorukaPoslao: Pet Nov 13, 2009 12:20 am Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Akvarijum je super ,bas mi se dopada podrzavam predlog za anubie.Ne znam koliko je interesantno ovo krupno kamenje u levom uglu akvarijuma ,ja bih to izbacio ,tu se nagomilava najveca prljavstina ako nije pocece. Very Happy
jana
Akvarista

PorukaPoslao: Pet Nov 13, 2009 12:52 am Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

A, pa nemoj tako, to su "stene" za nase botie a i ancitrusi ih vole. Wink
No 1
Akvarista

Registrovan: 17 Avg 2009

PorukaPoslao: Pet Nov 13, 2009 12:58 am Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Kako hoces ... tu bi trebalo najvise prljavstine da se skuplja ne znam dal je kod tebe tako ali stvara dodatnu obavezu ,ako ti tako zelis i volis ok ... Very Happy
Krimix
Akvarista

Registrovan: 14 Dec 2009

PorukaPoslao: Pon Dec 14, 2009 10:45 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

I meni se svidja taj panj, a evo sta sam nasao o njemu u knjizi : "Mango panj je panj tropskog drveta mangro, koje ima svojstvo da trajno regulise hemizam vode i cini je idealnom za bilje i ribe, a uz to je efektan ukras." Evo i slike
Image
nebojsa.85
Akvarista

Registrovan: 09 Apr 2009

PorukaPoslao: Pon Mar 22, 2010 1:25 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

sto mrzim kad dodje ovaj dan (izmena vode) a joj kuku... izvinjavam se na losijoj slici-mobilnim je slikano....

Image
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu porukuPošalji emailMSN Messenger
FishLover
Akvarista

Registrovan: 06 Feb 2010

PorukaPoslao: Pon Mar 22, 2010 4:42 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Uuuu cool nebojsa bas su extra
todor
Akvarista

Registrovan: 09 Nov 2009

PorukaPoslao: Pon Mar 22, 2010 5:00 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Mnogo lep prizor Bravo
Bojan
Vlasnik
Vlasnik

PorukaPoslao: Pon Mar 22, 2010 10:29 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Svi mrzimo zamenu vode Smile
vlada0001
Akvarista

Registrovan: 14 Mar 2010

PorukaPoslao: Pon Mar 22, 2010 11:59 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

nebojsa, kakav si ti profi... S J A J N O !!! Ne znas gde ces pre da pogledas Very Happy
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu porukuPoseti sajt autora
Pr.Skiner
Akvarista

Registrovan: 27 Jan 2010

PorukaPoslao: Uto Mar 23, 2010 12:54 am Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Bas mi se svidjaju akvarijumi!!! Very Happy Svaka cast! Smile
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu porukuPošalji email
Prikaži poruke iz poslednjih:      
Napiši novu temuOdgovori na poruku
 Skoči na:   

Srodne Teme
Tema Autor Forum Odgovori Poslao
Nema novih poruka Formiranje akvarijuma Sp@L3 Početak u akvaristici 2 Sre Jun 05, 2024 10:02 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Kako sa jednim grijacem grijati dva a... Luka2907 Grejanje i hladjenje 1 Uto Jan 09, 2024 10:53 am Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Kako sa 1 grijacem grijati 2 akvarijuma Luka2907 Grejanje i hladjenje 0 Uto Jan 09, 2024 10:53 am Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka formiranje novog akvarijuma thefezturtle Filteri i pumpe 0 Uto Apr 11, 2023 4:25 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Ubiljenost akvarijuma Rooster Biljke 11 Sre Jan 04, 2023 7:55 pm Pogledaj zadnje poruke

Linkovi: MyCity  Moj biljni akvarijum  Vaš Sajt  Pirane  Vaš Sajt  Vaš Sajt 

eXTReMe Tracker