Akvaristika forum
Pretraga • Pravilnik • Album • Profil • Proveri privatne poruke • Lista članova • Registruj se Uloguj se
 akvarijum.org • Baza biljaka • Slike • Tekstovi • Video • Kalkulator • Kontakt • Marketing
 Smrt algama Pogledaj sledeću temu
Pogledaj prethodnu temu
Napiši novu temuOdgovori na poruku
Objavi na Facebook
Autor Poruka
paloto
Akvarista

Registrovan: 07 Apr 2011

PorukaPoslao: Sub Apr 23, 2011 9:12 am Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

evo brsljan iz dvorista.
Image
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu poruku
AquaShop
Sponzor

PorukaPoslao: Sub Apr 23, 2011 9:12 am Snimi Poruku Nazad na vrh

zedochok
Akvarista

Registrovan: 04 Feb 2011

PorukaPoslao: Sub Apr 23, 2011 10:47 am Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Paloto da li si stavljao sveze grane? Mislim sirove, nesusene?
To nisam najbolje razumeo?
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu porukuPošalji email
paloto
Akvarista

Registrovan: 07 Apr 2011

PorukaPoslao: Sub Apr 23, 2011 1:49 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Moze i svezi direktno, ali stavio sam i koji je stajao mozda mesec dana.Samo sto je stajao plutao je, pa sam je vezao za kamen. I na 67 l akvarium stavio sam parce od oko dvadeset santimetara a debelu oko tri santimetra precnik. I onaj sto mu je stablo koji ima one dlake na sebi.
zedochok
Akvarista

PorukaPoslao: Pon Apr 25, 2011 1:25 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Evo, test pocinje:

http://www.akvarijum.org/forum.....html#52852

Nadam se da ce ove teme postati sticky jer mi se ovo svidja vise od bilo kakve hemije
DiamondDragon
Akvarista

Registrovan: 25 Jun 2010

PorukaPoslao: Uto Apr 26, 2011 1:08 am Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Ljudi nemojte se zaebevati, bršljen je veoma otrovan, tako da možda ubija alge, ali će sigurno ubiti ribice. Ko 'oće da se zeza, može i kukurek da stavlja u akvarijum. Confused
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu porukuMSN Messenger
zedochok
Akvarista

PorukaPoslao: Uto Apr 26, 2011 1:29 am Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Saznacemo to uskoro Wink
velja
Akvarista

Registrovan: 04 Nov 2011

PorukaPoslao: Pet Jan 20, 2012 2:23 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

@zedochok
Da li si saznao? Da li brsljan stvarno resava problem algi?

@paloto
Koje ribice si imao u akvarijumu kada si poceo tretman sa brsljanom? Da li si imao i puzeve, kozice?
Prikaži poruke iz poslednjih:      
Napiši novu temuOdgovori na poruku
 Skoči na:   

Srodne Teme
Tema Autor Forum Odgovori Poslao
Nema novih poruka Problem sa algama u akvarijumu LittleFishy Alge 12 Ned Mar 11, 2012 9:57 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Brsljan test (smrt algama #2) zedochok Alge 42 Pon Apr 25, 2011 12:56 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Smrt ciklida stefanovic^v Bolest 6 Sub Apr 02, 2011 9:50 am Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka slama u borbi sa algama Stefan062 Alge 6 Ned Mar 13, 2011 12:04 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Problem sa algama sarah kay Alge 26 Ned Jan 16, 2011 8:44 pm Pogledaj zadnje poruke

Linkovi: MyCity  Moj biljni akvarijum  Akvarističko društvo Srbije  Pirane  Vaš Sajt  Vaš Sajt 

eXTReMe Tracker
Akvaristika
rss
Creative Commons License