Akvaristika forum
Pretraga • Pravilnik • Album • Profil • Proveri privatne poruke • Lista članova • Registruj se Uloguj se
 akvarijum.org • Baza biljaka • Slike • Tekstovi • Video • Kalkulator • Kontakt • Marketing
 Sta u 35l Pogledaj sledeću temu
Pogledaj prethodnu temu
Napiši novu temuOdgovori na poruku
Objavi na Facebook
Autor Poruka
LittleFishy
Akvarista

Registrovan: 11 Feb 2012

PorukaPoslao: Sub Feb 11, 2012 2:40 am Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Imam prazan aq od 35l. Drzao bi u njemu neke manje ribice i to iskljucivo jednu vrstu.Koje ribice mi preporucujete...(samo ne zivorotke njih uvek na kraju moram da dajem jer ih za 3 meseca=1000kom Shocked )
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu poruku
AquaShop
Sponzor

PorukaPoslao: Sub Feb 11, 2012 2:40 am Snimi Poruku Nazad na vrh

Fiber
Akvarista

Registrovan: 21 Avg 2011

PorukaPoslao: Sub Feb 11, 2012 11:22 am Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Mozes da probas sa malim jatom neonki (5-6 primeraka) koje bi drzao sa "komunalcima", recimo parom koridorasa i parom ancistrusa.
Mislim da bi to bio dovoljan broj riba za tu litrazu.
Sijam king
Akvarista

Registrovan: 06 Jan 2012

PorukaPoslao: Sub Feb 11, 2012 12:14 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Mogao bi isto i npr Rodostomuse ili slicno iz njegove grupe,ili sijamskog borca.
stdeyan
Akvarista

Registrovan: 14 Dec 2010

PorukaPoslao: Sub Feb 11, 2012 12:27 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

U kolicini 5-6 komada moze mnogo vrsta uglavnom sitnijih tetri, mogu i barbusi.
Od tetri su lepe i serpe,limun,fantom,filigere,gracilisi,crne,kraljevske i obicne neonke,itd.
Dosta vrsta Razbora ili ako volis razigranije vrste, zebrice mozda.
Obavezno par ancija i par korija.
Pozz
LittleFishy
Akvarista

PorukaPoslao: Uto Feb 14, 2012 4:03 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Hvala na odgovorima a imam jos jedno pitanjce ako moze...
Koja je najbolja prodavnica za akvariste u beogradu?
bjelos
Urednik
Urednik

Registrovan: 17 Jan 2011

PorukaPoslao: Uto Feb 14, 2012 6:27 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Prodavnica je mnogo, misljenja su podeljena. Reklamiranje je zabranjeno, tako da ne ocekuj odgovor na ovo pitanje. Ako ga i bude, bice obrisan jer pravila ovog sajta to ne dozvoljavaju.
LittleFishy
Akvarista

PorukaPoslao: Uto Feb 14, 2012 11:05 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Ako neko moze neka mi kaze na pp ako je i to zabranjeno nema veze onda...
darkos
Slučajni Prolaznik

Registrovan: 04 Jan 2012

PorukaPoslao: Uto Feb 21, 2012 2:27 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

barbusi su lepi
nemanjask
Urednik
Urednik

Registrovan: 29 Nov 2010

PorukaPoslao: Uto Feb 21, 2012 2:39 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

darkos ::
barbusi su lepi

Da, ali ne za 35L! Barbusi su jatne ribe i za njih su veći akvarijumi, pošto ne vidim kakvo jato bi mogao da držiš u 35 L.
Prikaži poruke iz poslednjih:      
Napiši novu temuOdgovori na poruku
 Skoči na:   

Srodne Teme
Tema Autor Forum Odgovori Poslao
Nema novih poruka Barbus, sta mu je? nikola 45 Bolest 10 Pet Maj 11, 2012 8:50 am Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Nov akvarijum sta raditi marko.pa Akvarijumi 24 Pet Apr 27, 2012 5:02 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Sta fali ovom listu ? Cvrc Biljke 12 Čet Apr 26, 2012 12:09 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Sta ide pre podloge? plavsic88 Hemija 0 Uto Apr 17, 2012 3:16 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Menjam barbuse za bilo sta mikica555 Razmena 1 Uto Apr 17, 2012 11:04 am Pogledaj zadnje poruke

Linkovi: MyCity  Moj biljni akvarijum  Akvarističko društvo Srbije  Pirane  Vaš Sajt  Vaš Sajt 

eXTReMe Tracker
Akvaristika
rss
Creative Commons License