Akvaristika forum
Pretraga • Pravilnik • Album • Profil • Proveri privatne poruke • Lista članova • Registruj se Uloguj se
 akvarijum.org • Baza biljaka • Slike • Tekstovi • Video • Kalkulator • Kontakt • Marketing
 Sunđer filter XY-2822 Pogledaj sledeću temu
Pogledaj prethodnu temu
Napiši novu temuOdgovori na poruku
Objavi na Facebook
Autor Poruka
Harry Potter
Akvarista

Registrovan: 30 Jan 2012

PorukaPoslao: Pon Feb 06, 2012 4:36 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Da li je neko do sada koristio ovaj filter
Pise da moze da filtrira 70 l vode
Meni bi trebao za akvarijume od po 64l

Image
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu poruku
AquaShop
Sponzor

PorukaPoslao: Pon Feb 06, 2012 4:36 pm Snimi Poruku Nazad na vrh

sale75bgd
Urednik
Urednik

Registrovan: 03 Nov 2009

PorukaPoslao: Pon Feb 06, 2012 6:45 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Pise i na tarabi pa slomis Smile
Nisam nesto pristalica tih sundjer filtera u malo vecim akvarijumima. Pre sam za varijantu nekog hang on-a ako vec ne moze spoljasnji filter.
Bilo kako bilo, koristio ga nisam.
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu porukuMSN Messenger
Stefan062
Akvarista

Registrovan: 03 Avg 2010

PorukaPoslao: Pon Feb 06, 2012 7:32 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

nisam ga koristio ali nzm jednostavno mi ne ulivaju neko pouzdano resenje za filtraciju u akvarijumu od 60-70 litara, ja bih ti preporucio kao sale prelivni, hang on, ili neki atmanov....Wink
niza92
Akvarista

Registrovan: 02 Jan 2010

PorukaPoslao: Pon Feb 06, 2012 7:37 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

ja sam ga koristio i nisam zadovoljan zato sam ga zamenio sa korner filterom. Ja ti korner preporucujem. Very Happy
Fiber
Akvarista

Registrovan: 21 Avg 2011

PorukaPoslao: Pon Feb 06, 2012 7:50 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Ja ovakav imam u mresnom akvarijumu od 20L. U tom akvarijumu nemam nikakvu podlogu i ovakav filter mi je solidno odradjivao posao,
al ne bih ga koristio za neke vece akvarijume, pogotovo sa podlogom, biljkama stanovnicima.
Imas u ponudi dosta boljih filtera za manje-vise male pare.
niza92
Akvarista

Registrovan: 02 Jan 2010

PorukaPoslao: Pon Feb 06, 2012 8:12 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

slazem se sa fiberom slabo je to za vece akvarijume. Wink
chavke
Akvarista

Registrovan: 11 Okt 2011

PorukaPoslao: Pon Feb 06, 2012 9:34 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Pa gledaj ovako, meni model za 50litara stoji u malom od 15 i savrseno radi posao znas kako malci lepo njupaju sa njega a onak jos i zapatis puzeve da ga ciste i milina

napisali kinezi da je za akvarijum od 70 litara ali nisu rekli koliko filtera treba
No 1
Urednik
Urednik

Registrovan: 17 Avg 2009

PorukaPoslao: Pon Feb 06, 2012 9:54 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Ma ovi unutrasnji sundjer filteri kao i korni solidno odradjuju. Ja godinama koristim sundjer filter za podizanje mladji u doduse manjem akvarijumu i extra je. Ovaj na slici sto postavljam je star prko 20.godina i odradjuje posao za 10-ku.

Image
Stefan062
Akvarista

Registrovan: 03 Avg 2010

PorukaPoslao: Pon Feb 06, 2012 10:39 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

no1 taj filter mozda dobro preciscava vodu u manjim akvarijumima gde imas mladj , koja sigurno manje prlja vodu manje izmetamanje svega , sad je i pitanje sta harry zeli drzati u tom akvarijumu i u kojem broju...
CTale
Akvarista

Registrovan: 28 Jul 2010

PorukaPoslao: Uto Feb 07, 2012 7:37 am Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Taj filter je odličan za akvarijum od 30-40 litara, i to isključivo za neki biljni ili akvarijum za mlađ.

Može i za kozice.

U kombinaciji sa Champion vazdušnom pumpom daje više nego solidan protok.
Harry Potter
Akvarista

Registrovan: 30 Jan 2012

PorukaPoslao: Uto Feb 07, 2012 8:52 am Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Ovaj filter bih stavio u akvarijum od 64l gde mi je mladj gupika
nikouro
Urednik
Urednik

Registrovan: 14 Feb 2010

PorukaPoslao: Uto Feb 07, 2012 1:19 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Ja ga nisam koristio ali sam vidjao kod nekih u odgajivacnicama da ga koriste i koliko sam od njih cuo, zadovoljni su. Filter je dobar u akvarijumu od 50 - 60 lit. bez podloge, u akvarijumu sa podlogom ... neznam, i iskreno sumljam.
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu porukuPoseti sajt autora
jongi
Akvarista

Opomene: 1
Registrovan: 31 Avg 2010

PorukaPoslao: Uto Feb 07, 2012 6:11 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Moze kao bioloska filtracija,ali ti preporucujem da ne stavljas podlogu da bi lakse usisavao otpad sa dna,moraces minimum dva puta nedeljno da ga pokupis nekim crevom.Pozeljno je da drzis i puzeve da pripomognu.Imas teleskopsku cev,tako da sundjere postavi nize a izlaz podigni do povrsine i namesti tako da ti nivo buke bude prihvatljiv.
marko.pa
Akvarista

Registrovan: 27 Nov 2011

PorukaPoslao: Sre Feb 08, 2012 4:19 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Za akvarijume za riblju mladj je skroz ok.
Imao sam jedan takav pa sam ga dao drugaru koji ga koristi i dan danas.
Sundjeri na njemu imaju povecanu povrsinu zbog tih useka i neuporedivo su bolji od korner filtera i potapajucih filtera velikog protoka vode sa malo filter mase.
Vecina odgajuvaca koristi slicne ili u DIY izbedbi.
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu porukuPošalji email
Aquamen
Akvarista

Registrovan: 19 Dec 2011

PorukaPoslao: Sre Feb 08, 2012 7:40 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Ako moras da ga kupis bolje napravi H-S-Filter i cesku pumpicu.

Pumpica je 100 puta tisa i filter mnogo bolje radi od tog.

Imas onu jednostavnu varijantu pokretnog H-S-Filtera gde samo sundjer zalepis na parce stakleta, zabusis rupu i u njega ubodes cesku pumpicu.
Prikaži poruke iz poslednjih:      
Napiši novu temuOdgovori na poruku
 Skoči na:   

Srodne Teme
Tema Autor Forum Odgovori Poslao
Nema novih poruka Kako napraviti filter? Razor Uradi Sam (DIY) 12 Pet Maj 18, 2012 10:48 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Prodajem kanister filter- Fluval 305 Haracin Ponuda 0 Čet Maj 17, 2012 9:23 am Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Hang on filter samo guppy <333 Tražnja 0 Pon Maj 14, 2012 11:02 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka jaqno neo-501 kanister filter rajak1 Oprema 1 Pon Maj 14, 2012 8:08 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka kanister filter pomoc oko odrzavanja milostzr@gmail.com Oprema 1 Uto Maj 08, 2012 3:13 pm Pogledaj zadnje poruke

Linkovi: MyCity  Moj biljni akvarijum  Akvarističko društvo Srbije  Pirane  Vaš Sajt  Vaš Sajt 

eXTReMe Tracker
Akvaristika
rss
Creative Commons License