Akvaristika forum
Pretraga • Pravilnik • Album • Profil • Proveri privatne poruke • Lista članova • Registruj se Uloguj se
 akvarijum.org • Baza biljaka • Slike • Tekstovi • Video • Kalkulator • Kontakt • Marketing
 Sve bolesti akvarijumskih ribica Pogledaj sledeću temu
Pogledaj prethodnu temu
Napiši novu temuOdgovori na poruku
Objavi na Facebook
Autor Poruka
nikouro
Urednik
Urednik

Registrovan: 14 Feb 2010

PorukaPoslao: Uto Jun 29, 2010 10:31 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

ima li to srestvo neki naziv ( sumljam bas da se tako zove ... ), ciji jeproizvod .... moze li koji detalj
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu porukuPoseti sajt autora
AquaShop
Sponzor

PorukaPoslao: Uto Jun 29, 2010 10:31 pm Snimi Poruku Nazad na vrh

EMKA
Akvarista

Opomene: 1
Registrovan: 20 Jun 2010

PorukaPoslao: Sre Jun 30, 2010 3:03 am Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

proizvodjac FORMIT aqua-food madjarska uvoznik ptp tropical subotica
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu poruku
cuplinger
Akvarista

Registrovan: 24 Jul 2010

PorukaPoslao: Sub Jul 31, 2010 9:27 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

imam pegavu moli crna sa nekim zlatno belim pegicam, a na glavi joj se pojavilo nesto belo kao paucina imam jos moli ribica ali nemaju taj problem, ako neko zna nesto o tome koja je bolest i kako je leciti, za sad se ponasa ok, a usput je i pol promenila. hvala unapred
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu porukuMSN Messenger
Prikaži poruke iz poslednjih:      
Napiši novu temuOdgovori na poruku
 Skoči na:   

Srodne Teme
Tema Autor Forum Odgovori Poslao
Nema novih poruka Sve i svasta nikouro Ponuda 0 Uto Maj 22, 2012 2:25 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Uginuce ribica! :/ Milanche 90 Početak u akvaristici 11 Sub Maj 12, 2012 9:58 pm Pogledaj zadnje poruke
Ovaj forum je zaključan i ne možete menjati teme ili odgovarati Obaveštenje: Identifikacija bolesti kod riba Bojan Bolest 0 Uto Maj 01, 2012 8:26 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Sto vise citam, sve mi gore.... bolle Početak u akvaristici 24 Sub Mar 24, 2012 6:10 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Najmanja ribica na svetu LittleFishy Ribe 13 Čet Mar 22, 2012 4:06 pm Pogledaj zadnje poruke

Linkovi: MyCity  Moj biljni akvarijum  Akvarističko društvo Srbije  Pirane  Vaš Sajt  Vaš Sajt 

eXTReMe Tracker
Akvaristika
rss
Creative Commons License