Akvaristika forum
Pretraga • Pravilnik • Album • Profil • Proveri privatne poruke • Lista članova • Registruj se Uloguj se
 akvarijum.org • Baza biljaka • Slike • Tekstovi • Video • Kalkulator • Kontakt • Marketing
 Testiranje vode Pogledaj sledeću temu
Pogledaj prethodnu temu
Napiši novu temuOdgovori na poruku
Objavi na Facebook
Autor Poruka
Blue
Urednik
Urednik

Registrovan: 21 Jul 2009

PorukaPoslao: Pon Nov 28, 2011 6:51 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Pa to je jeftinija alternativa... Smile
Palo je meni to isto na pamet pre par godina, pa sam gnjavio neke ljude da gnjave neke druge ljude iz nekih distributerskih kuca ne bih li kupio profesionalne testove za vodu od renomiranih proizvodjaca na ovom polju. Kada sam video cenovnik, hteo sam da propadnem u zemlju obzirom koga sam sve gnjavio, a bilo je ocigledno da nista necu kupiti. 60+ eura za neke od kolorimetrijskih testova kakvi bi nama koristili, mozda malo pouzdaniji od ovih nasih, ali za te pare ima da proricem nivoe nitrata, fosfata, pH ili sta vec. Smile
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu poruku
AquaShop
Sponzor

PorukaPoslao: Pon Nov 28, 2011 6:51 pm Snimi Poruku Nazad na vrh

bojan86
Akvarista

Registrovan: 02 Jan 2011

PorukaPoslao: Pet Mar 09, 2012 3:44 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Imam priliku da ovej Tetrin test 5 u 1 nabavim po ceni od 700 dinara, pa me zanima da li vredi tih para. Vidim da su testeri dosta skupi, čak i oni pojedinačni, a ovaj meri pH, KH, GH, NO2, NO3.

Image
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu porukuPošalji email
Blue
Urednik
Urednik

Registrovan: 21 Jul 2009

PorukaPoslao: Pet Mar 09, 2012 5:35 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Proveri koliko je takav u maloprodaji i ako je vise, povoljno je, ako nije, onda nije... Smile
Obzirom da su u pitanju multi test trake, kod poredjenja uzmi u obzir i broj istih u pakovanju.
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu poruku
Prikaži poruke iz poslednjih:      
Napiši novu temuOdgovori na poruku
 Skoči na:   

Srodne Teme
Tema Autor Forum Odgovori Poslao
Nema novih poruka Priprema vode vukota Početak u akvaristici 10 Pet Maj 18, 2012 1:28 am Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka higrophilia corymbosa raste van vode? steva Biljke 5 Ned Maj 06, 2012 12:58 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Protok vode kele78 Početak u akvaristici 1 Ned Maj 06, 2012 9:33 am Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka paramerti vode, sta raditi? chavke Početak u akvaristici 2 Pet Mar 30, 2012 10:01 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Minimalna temperatura vode za mladj z... sveta021 Razmnožavanje 6 Pet Mar 09, 2012 1:35 pm Pogledaj zadnje poruke

Linkovi: MyCity  Moj biljni akvarijum  Akvarističko društvo Srbije  Pirane  Vaš Sajt  Vaš Sajt 

eXTReMe Tracker
Akvaristika
rss
Creative Commons License