Akvaristika forum
Pretraga • Pravilnik • Album • Profil • Proveri privatne poruke • Lista članova • Registruj se Uloguj se
 akvarijum.org • Baza biljaka • Slike • Tekstovi • Video • Kalkulator • Kontakt • Marketing
 Treba mi pomoc za mrest skalara Pogledaj sledeću temu
Pogledaj prethodnu temu
Napiši novu temuOdgovori na poruku
Objavi na Facebook
Autor Poruka
batakole2
Akvarista

Registrovan: 01 Apr 2010

PorukaPoslao: Ned Jan 15, 2012 10:20 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

ako je tako kao sto kazes, sto se tice velicine skalara mislim da su dovoljno stari da se mreste jedino ti preostaje da sacekas i budes malo strpljiv jer u prirodi nista ne ide na silu.akvarijum je dovoljan za mrest,vidjao sam ja i manje u kojima su se skalari bez problema mrestili ,probaj jedino da ubacis kao sto sam ti i rekao neki predmet glatke povrsine posto na tom cupu se dcefinitivno nece hvatati ikra.
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu porukuAIM AdresaYahoo MessengerMSN Messenger
AquaShop
Sponzor

PorukaPoslao: Ned Jan 15, 2012 10:20 pm Snimi Poruku Nazad na vrh

Mitakralj
Akvarista

Registrovan: 09 Jan 2012

PorukaPoslao: Ned Jan 15, 2012 10:30 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

ok hvala puno ubacicu im i flasu i neku biljku Smile
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu poruku
misoo83
Akvarista

Registrovan: 10 Sep 2009

PorukaPoslao: Pon Jan 16, 2012 8:32 am Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Nista ti tu mnogo ne mozes uciniti nego samo cekati sve je na njima ako su parametri vode odgovarajuci i hrana oni ce da obave ostalo Smile
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu porukuPoseti sajt autora
fuda
Slučajni Prolaznik

Registrovan: 24 Feb 2011

PorukaPoslao: Čet Jan 19, 2012 8:22 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

i meni deluju mnogo nesto mali, verovatno je to zbog slike po dimenzijama koje si naveo, oni su maticni... jesu li upareni?
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu porukuPoseti sajt autora
Mitakralj
Akvarista

Registrovan: 09 Jan 2012

PorukaPoslao: Čet Jan 19, 2012 9:24 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Upareni su...videcemo sta ce se desiti jos cekam,bio sam da im uzmem neku biljku sa velikim listovima..Very Happy
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu poruku
Prikaži poruke iz poslednjih:      
Napiši novu temuOdgovori na poruku
 Skoči na:   

Srodne Teme
Tema Autor Forum Odgovori Poslao
Nema novih poruka mrest kribensisa gde gresim 5ko994LE Afrički ciklidi 2 Uto Maj 22, 2012 3:52 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Pomoc oko police samo guppy <333 Uradi Sam (DIY) 8 Pon Maj 21, 2012 8:21 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka POMOC oko kupovine filtera!!! sveta021 Oprema 8 Pon Maj 21, 2012 1:14 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Leto u Srbiji,akvarijum u Belgiji-POMOC? sveta021 Ishrana 15 Pet Maj 18, 2012 11:03 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Trichogaster leeri - Pearl Gouramija ... Zvrle Ribe 9 Čet Maj 17, 2012 10:53 pm Pogledaj zadnje poruke

Linkovi: MyCity  Moj biljni akvarijum  Akvarističko društvo Srbije  Pirane  Vaš Sajt  Vaš Sajt 

eXTReMe Tracker
Akvaristika
rss
Creative Commons License