Akvaristika forum
Pretraga • Pravilnik • Album • Profil • Proveri privatne poruke • Lista članova • Registruj se Uloguj se
 akvarijum.org • Baza biljaka • Slike • Tekstovi • Video • Kalkulator • Kontakt • Marketing
 uginuce malaca Pogledaj sledeću temu
Pogledaj prethodnu temu
Napiši novu temuOdgovori na poruku
Objavi na Facebook
Autor Poruka
gagi007
Akvarista

Registrovan: 08 Feb 2011

PorukaPoslao: Čet Feb 02, 2012 6:05 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

pre cetiri dana stavio sam gupiku da mi se koti u mali akvarijum desu mi malci od gupika blek molija i platika i sta se desilo gupika se okotila ali malci su svi mrtvi neznam zbog cega juce ista situacija stavim isto platiku da se koti isto danas svi malci su mrtvi akvarijum je oko 10l temperatura je 24-25 stepeni imam 5 kozica i sunjdjer filter neznam koji je razlog crkavanja malaca
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu poruku
AquaShop
Sponzor

PorukaPoslao: Čet Feb 02, 2012 6:05 pm Snimi Poruku Nazad na vrh

shomyxd
Akvarista

Registrovan: 09 Nov 2011

PorukaPoslao: Čet Feb 02, 2012 6:39 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

mozda je zbog male temperature 24-25 je skoro normalna ali mozda je i mala za malce
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu porukuMSN Messenger
sijamski borac
Akvarista

Opomene: 1
Registrovan: 22 Okt 2011

PorukaPoslao: Čet Feb 02, 2012 6:55 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

werovatno imale neki stres dok si ih hwatao ili tako nesto.. a temperaturu stavi 27-28 za malce ja sam tako radio..
gagi007
Akvarista

Registrovan: 08 Feb 2011

PorukaPoslao: Čet Feb 02, 2012 7:08 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

neznam samo sto treba tolika temperatura da bude a za stres neverujem jer sam je odvojio par dana pre nego sto se okotila neverujem da je to razlog
Prikaži poruke iz poslednjih:      
Napiši novu temuOdgovori na poruku
 Skoči na:   

Srodne Teme
Tema Autor Forum Odgovori Poslao
Nema novih poruka Uginuce ribica! :/ Milanche 90 Početak u akvaristici 11 Sub Maj 12, 2012 9:58 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Uginuce gupika Mici99 Bolest 8 Sub Maj 12, 2012 3:22 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Uginuce borca somina Bolest 7 Ned Apr 29, 2012 2:29 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka uginuce gupika LudiDjura Bolest 5 Sre Nov 30, 2011 5:14 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Uginuce Molly-hitno savet Uzy Bolest 13 Uto Nov 22, 2011 2:00 pm Pogledaj zadnje poruke

Linkovi: MyCity  Moj biljni akvarijum  Akvarističko društvo Srbije  Pirane  Vaš Sajt  Vaš Sajt 

eXTReMe Tracker
Akvaristika
rss
Creative Commons License