Akvaristika forum
Pretraga • Pravilnik • Album • Profil • Proveri privatne poruke • Lista članova • Registruj se Uloguj se
 akvarijum.org • Baza biljaka • Slike • Tekstovi • Video • Kalkulator • Kontakt • Marketing
 Uh ljudi pomazite ! :( Pogledaj sledeću temu
Pogledaj prethodnu temu
Napiši novu temuOdgovori na poruku
Objavi na Facebook
Autor Poruka
nsmali
Akvarista

Registrovan: 30 Sep 2011

PorukaPoslao: Ned Jan 22, 2012 3:51 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

borac,borac,borac... nije on kriv, on je lovac,grabljivica... i normalno je da ce da napada ono sto moze da pojede.... ali nije kriv, krivi ste sami sto ga mesate sa drugim ribama a jos vise je kriv onaj sto vam ga je prodao i rekao maaaaaa moze zajedno, kod mene kuci svi zive srecno....
licno mislim da covek treba u 1 akvarijumu da drzi jednu vrstu ribe, eventualno dve, mozda tri ali pritom da se vodi racuna da li se slazu po temperaturi, ishrani, da li su jatne ili ne.... kao i da li su teritorijalne!!!!
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu poruku
AquaShop
Sponzor

PorukaPoslao: Ned Jan 22, 2012 3:51 pm Snimi Poruku Nazad na vrh

Fishman <3
Akvarista

Registrovan: 20 Jan 2012

PorukaPoslao: Ned Jan 22, 2012 4:18 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

nsmali ::
krivi ste sami sto ga mesate sa drugim ribama a jos vise je kriv onaj sto vam ga je prodao i rekao maaaaaa moze zajedno

Tako je brate
TheDemosten
Akvarista

Registrovan: 06 Jan 2012

PorukaPoslao: Ned Jan 22, 2012 7:29 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Ok Smile Izvadicu zenku u poseban akvarijum Smile A za
ostalo cu videti malo kaznije ....... Mislim da za plecostamusa nije premali aq zato sto ga imam vec 2 god
i tek je oko 9-10 cm Smile I pet shop cu da promenim.....
Jer u nisu kao za taj pet shop pricaju da je najbolji kad
ono oni prodavci ne znaju nista -.- Za muzijaka znam da
ne moze sa drugim ribama i zato je sam ....ali mi je u pet shopu rekao kao da moze sa gupikama samo ako je 1 i kada sam kupio zenku za nju je rekao ona sigurno moze ......... I to je gotovo ne kupijem vise kod njega Very Happy
Aquamen
Akvarista

Registrovan: 19 Dec 2011

PorukaPoslao: Ned Jan 22, 2012 8:23 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Ja sam pre drzao borca jedno vreme u akvarijumu sa gupikama, ali je taj akvarijum bio 70-tak litara i bio je dosta zarastao biljem kao dzungla.
Iz neznanja sam ga kupio, i dok nisam nabavio drugi akvarijum nisam ga imao gde.
U pocetku kad sretne nekog gupi-muzjaka on ga pojuri, ali zbog dosta biljaka gupi mu lako i brzo zbrise.
Kasnije kada se gupike malo naviknu na borca uglavnom su ga zaobilazili u velikom krugu.

Ako je akvarijum slab sa biljkama propast je neizbezna, borca iritira njihov rep i manje ribe kao sto su neonke, zebrice i gupike ce kad-tad stradati.

pozdrav
Mici99
Slučajni Prolaznik

Registrovan: 12 Jan 2012

PorukaPoslao: Pon Jan 30, 2012 9:49 am Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Ne smes da drzis borce sa drugim ribama, jako su agresivni. Meni je borac pojeo ksifo pred mojim ocima. Uzasnula sam se.
Prikaži poruke iz poslednjih:      
Napiši novu temuOdgovori na poruku
 Skoči na:   

Srodne Teme
Tema Autor Forum Odgovori Poslao
Nema novih poruka Ljudi bre koja je ovo vrsta ?? krlle83 Ostali Stanovnici 4 Uto Apr 10, 2012 11:36 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Pozdrav ljudi Ancistrus Upoznavanje 2 Čet Mar 08, 2012 4:54 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Dobar dan dobri ljudi iggy Upoznavanje 1 Pon Feb 27, 2012 11:44 am Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Ljudi sta je ovo ? :) Cvrc Hemija 7 Ned Feb 12, 2012 12:02 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Hello ljudi :) Aqua_Bg Upoznavanje 1 Uto Jan 10, 2012 10:57 pm Pogledaj zadnje poruke

Linkovi: MyCity  Moj biljni akvarijum  Akvarističko društvo Srbije  Pirane  Vaš Sajt  Vaš Sajt 

eXTReMe Tracker
Akvaristika
rss
Creative Commons License