|
|
|
| Autor |
Poruka |
nsmali
Akvarista

Registrovan: 30 Sep 2011
|
borac,borac,borac... nije on kriv, on je lovac,grabljivica... i normalno je da ce da napada ono sto moze da pojede.... ali nije kriv, krivi ste sami sto ga mesate sa drugim ribama a jos vise je kriv onaj sto vam ga je prodao i rekao maaaaaa moze zajedno, kod mene kuci svi zive srecno....
licno mislim da covek treba u 1 akvarijumu da drzi jednu vrstu ribe, eventualno dve, mozda tri ali pritom da se vodi racuna da li se slazu po temperaturi, ishrani, da li su jatne ili ne.... kao i da li su teritorijalne!!!! |
|
|
|
   |
 |
AquaShop
Sponzor
|
|
|
 |
Fishman <3
Akvarista

Registrovan: 20 Jan 2012
|
| nsmali :: |
| krivi ste sami sto ga mesate sa drugim ribama a jos vise je kriv onaj sto vam ga je prodao i rekao maaaaaa moze zajedno |
Tako je brate |
|
|
|
   |
 |
TheDemosten
Akvarista
Registrovan: 06 Jan 2012
|
Ok Izvadicu zenku u poseban akvarijum A za
ostalo cu videti malo kaznije ....... Mislim da za plecostamusa nije premali aq zato sto ga imam vec 2 god
i tek je oko 9-10 cm I pet shop cu da promenim.....
Jer u nisu kao za taj pet shop pricaju da je najbolji kad
ono oni prodavci ne znaju nista -.- Za muzijaka znam da
ne moze sa drugim ribama i zato je sam ....ali mi je u pet shopu rekao kao da moze sa gupikama samo ako je 1 i kada sam kupio zenku za nju je rekao ona sigurno moze ......... I to je gotovo ne kupijem vise kod njega  |
|
|
|
   |
 |
Aquamen
Akvarista

Registrovan: 19 Dec 2011
|
Ja sam pre drzao borca jedno vreme u akvarijumu sa gupikama, ali je taj akvarijum bio 70-tak litara i bio je dosta zarastao biljem kao dzungla.
Iz neznanja sam ga kupio, i dok nisam nabavio drugi akvarijum nisam ga imao gde.
U pocetku kad sretne nekog gupi-muzjaka on ga pojuri, ali zbog dosta biljaka gupi mu lako i brzo zbrise.
Kasnije kada se gupike malo naviknu na borca uglavnom su ga zaobilazili u velikom krugu.
Ako je akvarijum slab sa biljkama propast je neizbezna, borca iritira njihov rep i manje ribe kao sto su neonke, zebrice i gupike ce kad-tad stradati.
pozdrav |
|
|
|
   |
 |
Mici99
Slučajni Prolaznik
Registrovan: 12 Jan 2012
|
Ne smes da drzis borce sa drugim ribama, jako su agresivni. Meni je borac pojeo ksifo pred mojim ocima. Uzasnula sam se. |
|
|
|
   |
 |
|
|
|