Akvaristika forum
Pretraga • Pravilnik • Album • Profil • Proveri privatne poruke • Lista članova • Registruj se Uloguj se
 akvarijum.org • Baza biljaka • Slike • Tekstovi • Video • Kalkulator • Kontakt • Marketing
 Uradi sam - Viseca mini hauba Pogledaj sledeću temu
Pogledaj prethodnu temu
Napiši novu temuOdgovori na poruku
Objavi na Facebook
Autor Poruka
Aquamen
Akvarista

Registrovan: 19 Dec 2011

PorukaPoslao: Sub Feb 04, 2012 3:41 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

nikouro ::
Ajd ubacite koju sliku, da vidimo kako jeto ispalo a usto i po koji detalj ....

Nisam mogao da se odluci koje slike da okacim pa sam postavio celu temu o mojoj haubi.

U njoj mozete pogledati sve slike koje sam tokom izgradnje napravio.

http://www.akvarijum.org/forum.....t8292.html
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu poruku
AquaShop
Sponzor

PorukaPoslao: Sub Feb 04, 2012 3:41 pm Snimi Poruku Nazad na vrh

Prikaži poruke iz poslednjih:      
Napiši novu temuOdgovori na poruku
 Skoči na:   

Srodne Teme
Tema Autor Forum Odgovori Poslao
Nema novih poruka Pojačao sam snagu pumpe za vazduh Uku Oprema 7 Čet Maj 17, 2012 10:59 am Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Mini hauba-rucni rad by Nikouro No 1 Uradi Sam (DIY) 7 Sre Apr 25, 2012 11:10 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Poklopac za akvarijum - hauba marjanb021 Uradi Sam (DIY) 5 Sub Mar 03, 2012 4:30 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Viseca Polica Bt Uradi Sam (DIY) 14 Sub Feb 18, 2012 4:06 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka hauba 150x50 koji materijal?? mare87 Oprema 15 Pet Feb 17, 2012 9:21 pm Pogledaj zadnje poruke

Linkovi: MyCity  Moj biljni akvarijum  Akvarističko društvo Srbije  Pirane  Vaš Sajt  Vaš Sajt 

eXTReMe Tracker
Akvaristika
rss
Creative Commons License