Akvaristika forum
Pretraga • Pravilnik • Album • Profil • Proveri privatne poruke • Lista članova • Registruj se Uloguj se
 akvarijum.org • Baza biljaka • Slike • Tekstovi • Video • Kalkulator • Kontakt • Marketing
 Uvoz septembar 2013 Pogledaj sledeću temu
Pogledaj prethodnu temu
Napiši novu temuOdgovori na poruku
Objavi na Facebook
Aquashop

Ukoliko imate nekih pitanja u vezi Aquashop-a pošaljite privatnu poruku ili pošaljite e-mail na info@aquashop.rs

Autor Poruka
Aquashop
Akvarista

Registrovan: 10 Jun 2011

PorukaPoslao: Uto Okt 01, 2013 12:54 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Novi uvoz robe je stigao. Web je azuriran. Stigli su proizvodi kojih nismo imali na stanju I novi proizvodi. Od novih proizvoda bi smo izdvojili proizvode za morsku akvaristiku :Tunze I Aquamedic skimere za male akvarijume,koralni pesak i suvi koral (stone, plate I branch oblika ), NP bio pellets Tropic Marina, Biom Nano water controlle ,Salifert Calcium, Magnezium, Alkalinity i novi Potassium test, dve vrste salinometara kao I velike kolicine soli za reef akvarijume.

Za slatku vodu bih smo izdvojili 6 vrsta dekorativnog drveta (opuwa, mopani, driftwood, red moor, yati, savanna wood) , visoko kvalitetnu Oliver Knottovu podlogu za biljne akvarijume I akvarijume sa račićima koji regulišu PH i KH vrednosti, kao i svetski hit Eheim Skim 350 koji je veoma brzo postao popularan na svetskom i našem tržištu. Takođe smo uvrstili u ponudu Eheimove akvarijume Aquabay 58 advanced i Aquastar 80 +.

Naravno ima tu jos artikala koje nećemo nabrajati. Nove artikle možete videti klikom na http://www.aquashop.rs/Catalog....._1203.aspx

Prijatnu kupovinu želi Vam www.aquashop.rs

Poslednji izmenio Aquashop dana Uto Okt 01, 2013 1:38 pm, izmenjeno ukupno 1 puta
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu porukuPošalji email
AquaShop
Sponzor

PorukaPoslao: Uto Okt 01, 2013 12:54 pm Snimi Poruku Nazad na vrh

vukota
Akvarista

Registrovan: 21 Mar 2012

PorukaPoslao: Uto Okt 01, 2013 1:28 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Klikom na link se vidi samo:
Bad Request - Invalid Hostname

HTTP Error 400. The request hostname is invalid.
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu poruku
Aquashop
Akvarista

PorukaPoslao: Uto Okt 01, 2013 1:39 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

vukota ::
Klikom na link se vidi samo:
Bad Request - Invalid Hostname

HTTP Error 400. The request hostname is invalid.

Popravio, hvala Smile
krlle83
Akvarista

Opomene: 1
Registrovan: 02 Jan 2012

PorukaPoslao: Uto Okt 08, 2013 11:50 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Ja sam clan vaseg sajta i redovan kupac. Kucajuci u google search ponudio mi je zeljeni predmet u aquashopu ali .hr
Posto je ista firma zasto Vam se proizvodi razlikuju ili to zavisi od potraznje trzista? pozz
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu porukuMSN Messenger
Aquashop
Akvarista

PorukaPoslao: Sre Okt 09, 2013 8:05 am Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Zavisi od potraznje ali i od ponude. U Hrvatskoj postoje neke veleprodaje koje mi nemamo. Takodje Hrvatska je u EU sto jako olaksava nabavku robe. Sve što mi nemamo na webu a oni imaju moze se naruciti pa ce vam roba stici sa prvim uvozom.
Prikaži poruke iz poslednjih:      
Napiši novu temuOdgovori na poruku
 Skoči na:   

Srodne Teme
Tema Autor Forum Odgovori Poslao
Nema novih poruka Uvoz egzoticnih riba nickname Arhiva Malih Oglasa 0 Pon Jul 23, 2018 3:44 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Uvoz ribica Kowalski. Ribe 1 Sub Dec 03, 2016 12:52 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka REEFROOM uvoz novembar/2016 ReefrooM Servis Akvarijum Studio ReefrooM 0 Sre Nov 09, 2016 1:35 am Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Uvoz akvarijuma Doksas Razno 22 Čet Okt 08, 2015 2:55 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Uvoz - novembar 2014 Aquashop Aquashop 0 Pon Dec 29, 2014 1:34 pm Pogledaj zadnje poruke

Linkovi: MyCity  Moj biljni akvarijum  Vaš Sajt  Pirane  Vaš Sajt  Vaš Sajt 

eXTReMe Tracker