|
|
|
Aquashop
Ukoliko imate nekih pitanja u vezi Aquashop-a pošaljite privatnu poruku ili pošaljite e-mail na info@aquashop.rs
|
Autor |
Poruka |
Aquashop
Akvarista
Registrovan: 10 Jun 2011
|
Novi uvoz robe je stigao. Web je azuriran. Stigli su proizvodi kojih nismo imali na stanju I novi proizvodi. Od novih proizvoda bi smo izdvojili proizvode za morsku akvaristiku :Tunze I Aquamedic skimere za male akvarijume,koralni pesak i suvi koral (stone, plate I branch oblika ), NP bio pellets Tropic Marina, Biom Nano water controlle ,Salifert Calcium, Magnezium, Alkalinity i novi Potassium test, dve vrste salinometara kao I velike kolicine soli za reef akvarijume.
Za slatku vodu bih smo izdvojili 6 vrsta dekorativnog drveta (opuwa, mopani, driftwood, red moor, yati, savanna wood) , visoko kvalitetnu Oliver Knottovu podlogu za biljne akvarijume I akvarijume sa račićima koji regulišu PH i KH vrednosti, kao i svetski hit Eheim Skim 350 koji je veoma brzo postao popularan na svetskom i našem tržištu. Takođe smo uvrstili u ponudu Eheimove akvarijume Aquabay 58 advanced i Aquastar 80 +.
Naravno ima tu jos artikala koje nećemo nabrajati. Nove artikle možete videti klikom na http://www.aquashop.rs/Catalog....._1203.aspx
Prijatnu kupovinu želi Vam www.aquashop.rs |
Poslednji izmenio Aquashop dana Uto Okt 01, 2013 1:38 pm, izmenjeno ukupno 1 puta
|
|
    |
 |
AquaShop
Sponzor
|
|
|
 |
vukota
Akvarista

Registrovan: 21 Mar 2012
|
Klikom na link se vidi samo:
Bad Request - Invalid Hostname
HTTP Error 400. The request hostname is invalid. |
|
|
   |
 |
Aquashop
Akvarista
|
vukota :: |
Klikom na link se vidi samo:
Bad Request - Invalid Hostname
HTTP Error 400. The request hostname is invalid. |
Popravio, hvala  |
|
|
    |
 |
krlle83
Akvarista

Opomene: 1
Registrovan: 02 Jan 2012
|
Ja sam clan vaseg sajta i redovan kupac. Kucajuci u google search ponudio mi je zeljeni predmet u aquashopu ali .hr
Posto je ista firma zasto Vam se proizvodi razlikuju ili to zavisi od potraznje trzista? pozz |
|
|
    |
 |
Aquashop
Akvarista
|
Zavisi od potraznje ali i od ponude. U Hrvatskoj postoje neke veleprodaje koje mi nemamo. Takodje Hrvatska je u EU sto jako olaksava nabavku robe. Sve što mi nemamo na webu a oni imaju moze se naruciti pa ce vam roba stici sa prvim uvozom. |
|
|
    |
 |
|
|
|