Akvaristika forum
Pretraga • Pravilnik • Album • Profil • Proveri privatne poruke • Lista članova • Registruj se Uloguj se
 akvarijum.org • Baza biljaka • Slike • Tekstovi • Video • Kalkulator • Kontakt • Marketing
 Vezivanje monoseleniuma za kamen Pogledaj sledeću temu
Pogledaj prethodnu temu
Napiši novu temuOdgovori na poruku
Objavi na Facebook
Autor Poruka
rainforest
Akvarista

Registrovan: 04 Jan 2011

PorukaPoslao: Pet Dec 09, 2011 11:07 am Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Video uputstvo:

Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu porukuPoseti sajt autora
AquaShop
Sponzor

PorukaPoslao: Pet Dec 09, 2011 11:07 am Snimi Poruku Nazad na vrh

No 1
Urednik
Urednik

Registrovan: 17 Avg 2009

PorukaPoslao: Sub Dec 10, 2011 11:15 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Lepo...
Probaj da postavis monosolenium na kamen lave, izgleda predivno. Kod mene bas lepo raste ,da kucnem....

Image
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu poruku
nikouro
Urednik
Urednik

Registrovan: 14 Feb 2010

PorukaPoslao: Sub Dec 10, 2011 11:44 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Lepa biljka ali ....trazi malo vise zivaca za vezivanje. Meni je zavrsila u filteru posle par dana ....
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu porukuPoseti sajt autora
Prikaži poruke iz poslednjih:      
Napiši novu temuOdgovori na poruku
 Skoči na:   

Srodne Teme
Tema Autor Forum Odgovori Poslao
Nema novih poruka Kupujem mahovinu za vezivanje za kamen Nikola KV Tražnja 1 Čet Apr 12, 2012 4:39 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Sta je ovo,kamen ili ... ? plavsic88 Razno 6 Čet Apr 05, 2012 7:55 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Aq, "Kamen u žuči" by tusta tusta Akvarijumi 13 Sre Mar 21, 2012 3:39 pm Pogledaj zadnje poruke
Ovaj forum je zaključan i ne možete menjati teme ili odgovarati Razne ribice za kamen ili mpange,caer... bolebbrs Razmena 2 Sre Feb 08, 2012 7:24 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Diy kamen Pedja Uradi Sam (DIY) 3 Sre Jan 25, 2012 10:22 pm Pogledaj zadnje poruke

Linkovi: MyCity  Moj biljni akvarijum  Akvarističko društvo Srbije  Pirane  Vaš Sajt  Vaš Sajt 

eXTReMe Tracker
Akvaristika
rss
Creative Commons License