Akvaristika forum
Pretraga • Pravilnik • Album • Profil • Proveri privatne poruke • Lista članova • Registruj se Uloguj se
 akvarijum.org • Baza biljaka • Slike • Tekstovi • Video • Kalkulator • Kontakt • Marketing
 Pravila vol.2 ?? Pogledaj sledeću temu
Pogledaj prethodnu temu
Napiši novu temu
Objavi na Facebook
Autor Poruka
Cvrc
Akvarista



Registrovan: 10 Jul 2011
Poruke: 1013
Lokacija: Sid

PorukaPoslao: Uto Jun 04, 2013 4:25 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Ne provociram, kazem kako jeste.
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu porukuPoseti sajt autora
AquaShop
Sponzor






PorukaPoslao: Uto Jun 04, 2013 4:25 pm Snimi Poruku Nazad na vrh

chikavili
Koristan akvarista



Registrovan: 10 Sep 2012
Poruke: 2151
Lokacija: Zemun/Novi Beograd

PorukaPoslao: Uto Jun 04, 2013 4:57 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

@Doc: Iznerviran si sto ti je obrisana tema. Ja sam u ovoj prici strani posmatrac, nisam direktno ukljucen ni u jednu stranu (osim sto imam ogromno iskustvo u uredjivanju i koriscenju foruma), pa sam prilicno nepristrasan i mogu ti reci da nisi objektivan.

Neki urednici brisu sporne teme, neki ih samo zakljucavaju, to je stvar licne preference. Krivica urednistva je sto nije definisala pravilo sta se radi sa takvim temama, ali ja zaista to ne vidim kao neki veliki problem, a pogotovo ne za ovoliko gubljenje vremena u diskusiji koja ne vodi nicemu.

Nadam se da ce urednistvo uvideti greske koje su napravili i u narednom periodu unaprediti uredjivanje foruma. A takodje se nadam i da clanovi nece vise od buve praviti slona. Na kraju krajeva, svaki forum je vlasnistvo nekoga i clanovi treba da se povinuju njegovim pravilima.
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu poruku
Doc
Akvarista



Registrovan: 15 Mar 2013
Poruke: 128
Lokacija: Beograd/Čukarica

PorukaPoslao: Uto Jun 04, 2013 5:13 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Iskren da budem, i nisi baš toliko nepristrasan i nisi baš naklonjen istom, a lična preferenca ne pije vodu jer "Ili radiš posao kako treba ili ga ne radiš uopšte" jednostavno, ne može danas sam administrator a sutra nisam i prekosutra sam administrator a šta se juče dešavalo na forumu ne interesuje me, jednostavno ako si preuzeo odgovornost na sebe onda radi ili nemoj da radiš, jer upravo u takvom slučaju stradaju učesnici, sagovornici, korisnici ( čist primer sam ja ).
Ja sam totalno objektivan i naravno smiren, meni nije želja da uvedem neki razdor ili bilo šta slično, poenta je vidljiva iz aviona, da ukažem da jednostavno bahato ponašanje nije rešenje, nije preporučljivo itd...

A to, da je forum nečije privatno vlasništvo to je jedna od istina u moru drugih, a jedna važna je da upravo forum živi od nas, korisnika i da "lična preferenca" nije nešto čime neko treba da se služi odnosno ako postoji pravilo onda važi to pravilo, ne može sada važi tj danas a sutra ne, na ovog važi a na ovog ne, to nije u redu.

I ja se nadam da će uredništvo uvideti propuste i dozvoliti da korisnici imaju iste tj jednake "tretmane" a pravila poboljšati... Question
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu poruku
Bojan98nbgd
Akvarista


Opomene: 1
Registrovan: 12 Dec 2011
Poruke: 388
Lokacija: Novi Beograd

PorukaPoslao: Uto Jun 04, 2013 5:34 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Doc,ne zelim da imam problema sa tobom ali meni ovo lici na uveliko vredjanje Administratora i urednika,oni su omogucili da se akvaristi sa balkana druze i da pomazu jedni drugima.
A imam jedno pitanje,Da li si pitao admina ili bilo kog od urednika da li smes da napravis taj oglas o prodaji karata?
A i ovde ne vidim nikakve duple standarde,sto jest jest jedine privilegije admina i urednika su to sto mogu da uredjuju forum a mi ne.
Tako da Blue,Chikavili,Nesha i Pakonja imaju pravo.
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu porukuPošalji emailYahoo Messenger
No 1
Akvarista



Registrovan: 17 Avg 2009
Poruke: 3517
Lokacija: Belgrade

PorukaPoslao: Uto Jun 04, 2013 5:55 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Potrosio si si mnogo vremena , i ulozio mnogo truda da dokazes mnogo toga. Urednicki tim , ovoga sajta je toliko fleksibilan i tolerantan da su to mnogi rekli do sada u svojim komentarima. Ni u dzep ni iz dzepa mi/nam nije da bilo koga po bilo kom pitanju favorizujemo za bilo sta. Greske se desavaju. Pozivam te da se ukljucis aktivnije svojim radom , i ucescem u razmeni informacja na sajtu, po pitanju akvaristike. Ovo je ujedno moj odgovor na privatnu poruku koju si mi uputi . Dalja rasprava je besmislena .Ne dozvoljavamo ti da postavis oglas po pitanju kupoprodaje karata za koncert . Time je sve receno , i dalja rasprava je zavrsena.


Poslednji izmenio No 1 dana Uto Jun 04, 2013 5:55 pm, izmenjeno ukupno 1 puta
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu poruku
nikouro
Urednik
Urednik



Registrovan: 14 Feb 2010
Poruke: 6529
Lokacija: Beograd - Urosevac 19.12.1973g.

PorukaPoslao: Uto Jun 04, 2013 8:30 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Upravo tako. Dobronamernost i tu fleksibilnost koriste ne akvaristi koji bi da zarade koji dinar pa ostalima sole pamet sta treba a sta ne raditi. Ako zelis da se druzis na ovom forumu i razmenjujes iskustva vezana za akvaristiku , dobrodosao si. Ako ne zelis ... prijatnan ti dan i ugodan koncert.
I od sad, ko god da otvori temu a da nema veze sa akvaristikom, i da nema odobrenja Aministracije foruma BICE BRISANA a clan koji je otvorio temu bice opomenut ili banovan. Prosto je, zar ne. Uostalom, ko zeli dobro ovom forumu i sam ce odobravati takav stav.
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu poruku
Prikaži poruke iz poslednjih:      
Napiši novu temu
 Skoči na:   

Srodne Teme
Tema Autor Forum Odgovori Poslao
Nema novih poruka Obaveštenje: Dodatak pravila tražnje nemanjask Tražnja 0 Čet Okt 10, 2013 4:30 pm Pogledaj zadnje poruke
Ovaj forum je zaključan i ne možete menjati teme ili odgovarati Pravila? Doc Razno 5 Pon Jun 03, 2013 7:33 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Ponuda - dopuna pravila Bojan Obaveštenja 28 Ned Dec 02, 2012 10:50 pm Pogledaj zadnje poruke

Linkovi: MyCity  Moj biljni akvarijum  Vaš Sajt  Pirane  Vaš Sajt  Vaš Sajt 




eXTReMe Tracker
Powered by Akvaristika
rss
Creative Commons License