Akvaristika forum
Pretraga • Pravilnik • Album • Profil • Proveri privatne poruke • Lista članova • Registruj se Uloguj se
 akvarijum.org • Baza biljaka • Slike • Tekstovi • Video • Kalkulator • Kontakt • Marketing
 Upozorenje vezano za mts Pogledaj sledeću temu
Pogledaj prethodnu temu
Napiši novu temuOdgovori na poruku
Objavi na Facebook
Autor Poruka
Fiber
Urednik
Urednik

Registrovan: 21 Avg 2011

PorukaPoslao: Sub Feb 09, 2013 10:14 am Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Da nekog nebi strefila srcka ili mu propao dan kao meni juce da upozorim ljude da su u mts-u napravili neku zbrku sa racunima pa ukoliko nekom od vas koji koristite njihove usluge
slucajno stigne nenormalno velik racun nemojte mnogo da se zabrinete posto je doslo neke greske u obracunu.

Juce me je neprijatno iznenadila poruka u kojoj su me obavestili da do 20.2.2012. moram da platim racun za januar u iznosu od 15.450 dinara!
Kosa na glavi mi se podigla, pogotovo sto sam u januaru presao na novi tarifni paket i uzeo nov telefon, prvo sam se uplasio da nisam stvarno slucajno toliko nabio racun,
medjutim kad sam pogledao listing video sam da su mi uracunali neke otpremnice u vrednosti od 10.800 dinara. Odlaskom u njihovu poslovnicu su mi gresku otklonili, srecom.

Tako da ako se nekom slucajno zadesi slican problem da se ne nervira mnogo posto je njihov sistem za obracun racuna napravio neku gresku.
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu poruku
AquaShop
Sponzor

PorukaPoslao: Sub Feb 09, 2013 10:14 am Snimi Poruku Nazad na vrh

Raziel84bg
Akvarista

Registrovan: 29 Mar 2009

PorukaPoslao: Sub Feb 09, 2013 11:01 am Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Ja ne bi ni stigao ovo da napisem,ja bi se samo izvrnuo od cifre;-))))
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu porukuMSN Messenger
srki.acs
Akvarista

Registrovan: 29 Mar 2012

PorukaPoslao: Sub Feb 09, 2013 5:10 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Samo mi to fali na ovu oskudaciju !!! Shocked Shocked Confused Laughing
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu poruku
Prikaži poruke iz poslednjih:      
Napiši novu temuOdgovori na poruku
 Skoči na:   

Srodne Teme
Tema Autor Forum Odgovori Poslao
Nema novih poruka Zapazanje vezano za filtraciju Milivoje Lampa Filteri i pumpe 4 Pon Nov 13, 2023 9:43 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Pitanje vezano za sajt i održavanje nenad.dragisic Razno 2 Čet Jul 09, 2020 4:16 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Upozorenje o trenutnim prevarama online Peku Razno 1 Pon Jul 08, 2019 7:08 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Obaveštenje: Upozorenje Wurth Neutral silikon! nemanjask Uradi Sam (DIY) 0 Pon Jun 29, 2015 3:52 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Pitanje za iskusnije vezano za bilje milosfis Biljke 3 Ned Mar 22, 2015 11:33 am Pogledaj zadnje poruke

Linkovi: MyCity  Moj biljni akvarijum  Vaš Sajt  Pirane  Vaš Sajt  Vaš Sajt 

eXTReMe Tracker