Akvaristika forum
Pretraga • Pravilnik • Album • Profil • Proveri privatne poruke • Lista članova • Registruj se Uloguj se
 akvarijum.org • Baza biljaka • Slike • Tekstovi • Video • Kalkulator • Kontakt • Marketing
 dilema Pogledaj sledeću temu
Pogledaj prethodnu temu
Napiši novu temuOdgovori na poruku
Objavi na Facebook
Autor Poruka
gotika
Akvarista

Registrovan: 14 Feb 2012

PorukaPoslao: Ned Jul 14, 2013 4:36 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

imam dilemu sta da radim dal da u akvarijumu postavim kupljenu podlogu iz radnje ili da prosejem sljunak na sitne kamencice naravno ispod toga bi dosla carobna zemlja i osmokot !sta mi vi preporucujete?
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu poruku
AquaShop
Sponzor

PorukaPoslao: Ned Jul 14, 2013 4:36 pm Snimi Poruku Nazad na vrh

Baia
Akvarista

Registrovan: 18 Apr 2010

PorukaPoslao: Ned Jul 14, 2013 5:32 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Ja sam za kupovnu varijantu ali posto cesto nemam dovoljno sredstava u startu kada su troskovi najveci obicno idem na neku ''uradi sam'' jeftiniju varijantu.
gotika
Akvarista

PorukaPoslao: Ned Jul 14, 2013 5:51 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

vidis o tome nisam razmisljao da neznas slucajno posto se tamo krece podloga sitnije granulacije ?nije bila para toliko u pitanju koliko sam mislio da izgleda sto prirodnije ali sam danas video da u tom pesku -sljunku ima sitnih komada skoljke pa se bojim da to nenaskodi parametrima vode !
Baia
Akvarista

Registrovan: 18 Apr 2010

PorukaPoslao: Ned Jul 14, 2013 7:35 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Pod ''tamo'' si mislio kod mene u Obr? Ovde nema nista pametno da se pazari, sve sto mi treba uzimam u bg-u. Sad sam tek video da ti pitas za gornji sloj podloge a ne za njen hranjivi deo:) Kod mene u aq je recni sljunak i desava se bas ono cega se bojis. Cesmovaca mi je 7,1pH a voda u akvarijumu u koji dodajem CO2 mi je oko 7,5pH. Dakle nesto od dekoracije mi dize ph i pored dodavanja CO2. Na zalost isto to mi se desava i u aq gde mi je kupovni sljunak samo u malo manjoj meri. Jedino imam pad ph u odnosu na cesmu u akvarijumu gde sipam RO vodu u potpunosti...pa ti sad budi pametan.
gotika
Akvarista

PorukaPoslao: Uto Jul 16, 2013 7:16 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

e to i mene muci ?sta da radim ? predaja predaja predaja
Prikaži poruke iz poslednjih:      
Napiši novu temuOdgovori na poruku
 Skoči na:   

Srodne Teme
Tema Autor Forum Odgovori Poslao
Nema novih poruka Dilema oko izbora akvarijuma Radak Početak u akvaristici 2 Sre Feb 24, 2021 8:04 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Dilema. IvanBo Ribe 12 Pon Sep 28, 2020 10:01 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Dilema akvarijum Juwel ili Diversa Welt Početak u akvaristici 13 Ned Dec 16, 2018 11:37 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Bakterijsko trulenje skrga - dilema -... Mark Bolest 13 Pon Nov 21, 2016 12:36 am Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka dilema oko ribica stojkess Početak u akvaristici 8 Sub Nov 05, 2016 1:28 am Pogledaj zadnje poruke

Linkovi: MyCity  Moj biljni akvarijum  Vaš Sajt  Pirane  Vaš Sajt  Vaš Sajt 

eXTReMe Tracker