Akvaristika forum
Pretraga • Pravilnik • Album • Profil • Proveri privatne poruke • Lista članova • Registruj se Uloguj se
 akvarijum.org • Baza biljaka • Slike • Tekstovi • Video • Kalkulator • Kontakt • Marketing
 Pitanjce za koren od lozee :) Pogledaj sledeću temu
Pogledaj prethodnu temu
Napiši novu temuOdgovori na poruku
Objavi na Facebook
Autor Poruka
SRB IN
Akvarista

Registrovan: 01 Avg 2013

PorukaPoslao: Ned Jan 26, 2014 10:13 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Kako da skinem koru sa onih vijuga na korenu ?
uradio sam sve kako pise ovde : http://www.akvarijum.org/forum.....ma%20panja
da li mogu da stavim panj u akvarijum sada ? tone napio se vode. pekao sam ga i kuvao 2 puta Smile hoce li smetati ribicama ta kora malo je ostalo nesto .
Ocekujem odgovor Smile
Hvala unapred .
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu poruku
AquaShop
Sponzor

PorukaPoslao: Ned Jan 26, 2014 10:13 pm Snimi Poruku Nazad na vrh

jovica
Urednik
Urednik

Registrovan: 13 Maj 2012

PorukaPoslao: Ned Jan 26, 2014 10:19 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Probaj da skines sto vise, ako ne moze, posto si ga pripremio kako treba, postavi ga u ak, za mesec-dva, sama ce ta neskinuta kora da se odvoji. Tako je kod mene bilo, i kad sam menjao deo vode, rukom sam to skinuo i evo godina dana, nema problema.
SRB IN
Akvarista

PorukaPoslao: Ned Jan 26, 2014 10:21 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

hvalaa Very Happy
nikouro
Urednik
Urednik

Registrovan: 14 Feb 2010

PorukaPoslao: Pon Jan 27, 2014 12:02 am Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Sama kora nece smetati nikome. Malo ce vise bojiti vodu sobzirom da se u kori najvise nalazi tanin. Dok ne otpadne sama, ili je pojedine ribice ne ociste, pripazi da ti delici kore ne zacepe pumpu ili prelivno crevo.
akvadja
Akvarista

Registrovan: 22 Mar 2012

PorukaPoslao: Pon Jan 27, 2014 2:02 am Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Mislim da nakon kuvanja mozes sa čeličnom četkom skinuti baš dosta toga što ti je ostalo, ako nemaš čeličnu onda uzmi bilo koju četku i opleti Smile
DeMoNoiD
Akvarista

Registrovan: 11 Jul 2013

PorukaPoslao: Pon Jan 27, 2014 11:07 am Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Posto sam spremao 4 cokota za nov akvarijum eksperimentisao sam i mogu reci da po meni se najbolje skida kada se dobro panj iskuvava sto duze pa onda dok je jos onako vreo trljas kao blesav sa celicnom cetkom i skines ubedljivo najvise djubreta sa panja.....tim procesom malo "ostetis" panj ali posle sa finom smirglom pokrijes tragove trljanja.
SRB IN
Akvarista

PorukaPoslao: Pet Jan 31, 2014 11:42 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Hvala na svim sugestijama i savetima , panj je u akvarijumu i ne boji mi vodu . Very Happy
Prikaži poruke iz poslednjih:      
Napiši novu temuOdgovori na poruku
 Skoči na:   

Srodne Teme
Tema Autor Forum Odgovori Poslao
Nema novih poruka Nana koren Uros Kg Biljke 1 Pon Avg 17, 2020 8:13 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Micro i Macro pitanjce? srki.acs Hemija 7 Pet Feb 08, 2019 11:51 pm Pogledaj zadnje poruke
Ovaj forum je zaključan i ne možete menjati teme ili odgovarati Koren Fricky`88 Arhiva Malih Oglasa 0 Uto Feb 17, 2015 4:29 pm Pogledaj zadnje poruke
Ovaj forum je zaključan i ne možete menjati teme ili odgovarati Koren mangaboy Arhiva Malih Oglasa 0 Uto Feb 10, 2015 1:04 am Pogledaj zadnje poruke
Ovaj forum je zaključan i ne možete menjati teme ili odgovarati Ribice, koren i T8 armatura mangaboy Arhiva Malih Oglasa 0 Sub Jan 17, 2015 5:40 pm Pogledaj zadnje poruke

Linkovi: MyCity  Moj biljni akvarijum  Vaš Sajt  Pirane  Vaš Sajt  Vaš Sajt 

eXTReMe Tracker