Akvaristika forum
Pretraga • Pravilnik • Album • Profil • Proveri privatne poruke • Lista članova • Registruj se Uloguj se
 akvarijum.org • Baza biljaka • Slike • Tekstovi • Video • Kalkulator • Kontakt • Marketing
 Neobican oblik Akvarijuma Pogledaj sledeću temu
Pogledaj prethodnu temu
Napiši novu temuOdgovori na poruku
Objavi na Facebook
Autor Poruka
ser_pampur
Slučajni Prolaznik

Registrovan: 02 Dec 2012

PorukaPoslao: Pon Mar 10, 2014 8:24 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Pozdrav od novopecenog ljubitelja akvaristike. Potrebni su mi saveti oko izrade neobicnog akvarijuma. Naime, posle renoviranja stana, naslo se idealno mesto za akvarijum. E, sad, problem je sto akvarijum mora biti neobicnih dimenzija, 35 cm sirine, 50 cm duzine i 160cm dubine. Da li moze da se napravi takav akvarijum i da li bi uopste mogao da sluzi svojoj svrsi?
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu poruku
AquaShop
Sponzor

PorukaPoslao: Pon Mar 10, 2014 8:24 pm Snimi Poruku Nazad na vrh

manastiriste
Akvarista

Registrovan: 30 Jan 2013

PorukaPoslao: Pon Mar 10, 2014 8:29 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Uh, ne znam kako bi nesto zasadio i sredjivao na dubini od 160, a i za tu visnu ne znam koje bi staklo islo. Odgovorice ti iskusniji, ali ovo bi licio kao neki stub.
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu porukuPošalji email
ser_pampur
Slučajni Prolaznik

PorukaPoslao: Pon Mar 10, 2014 8:32 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Pa tako nekako, stub koji bi pokrio rupu i dosao do grede iznad. Bilo koji drugi izgled, oblik i dimenzije akvarijuma bi samo naruzili prostoriju. E, sad, znam da je zeznuto, ali...
n1kolaola
Akvarista

Registrovan: 03 Jul 2011

PorukaPoslao: Pon Mar 10, 2014 8:33 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

u principu sve se napraviti moze, mislim da sam slican video skoro ako se ne varam u kikindi na autobuskoj stanici.... izvodljivo jeste samo....

osnovne stvari bi ti predstavljale veliki problem, ciscenje rasveta... debljina stakla itd itd izvodljivo je,samo moje misljenje je da nije vredno toga Smile

napravi komodu visine 120cm i na to dodaj aq dubine 40cm i eto 160cm Smile Very Happy
Salvatoree
Akvarista

Registrovan: 30 Jun 2012

PorukaPoslao: Pon Mar 10, 2014 8:44 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Pa nije to nista neobicno ima slucaja samo moras voditi racuna oko ojacanja, debljine stakla itd. jer postoji realna opasnost da ces kupiti ribice po podu i imati lep podignut parket tako da razmisli, a tu su i ostali problemi sto su ti kolege naveli vec ciscenje, osvetljenje, sifoniranje, moraces prakticno da ulazis do pola u akvarijum da bi nesto posadio ocistio ili sta god Very Happy
razmisli
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu porukuPoseti sajt autoraYahoo Messenger
boki 013
Akvarista

Registrovan: 28 Nov 2010

PorukaPoslao: Pon Mar 10, 2014 9:07 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

napravi dva od 55 visine jedan iznad drugog, ili ovako nesto
..........................................
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
///////////////////////////////
???????????????????????????

Poslednji izmenio nikouro dana Pon Mar 10, 2014 11:01 pm, izmenjeno ukupno 1 puta

Razlog izmene nikouro: ZABRANJENO REKLAMIRANJE
n1kolaola
Akvarista

PorukaPoslao: Pon Mar 10, 2014 9:10 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

@boki jel ja dobro vidim bocne stranice su iz jednog dela?

ja se isreno tek za ovo ne bi usiduo napraviti, slucajno neko da se nasloni ne izgleda mi bas obecavajuce, a i ta dna od akvarijuma sto vise u vazduhu hmmmm
ser_pampur
Slučajni Prolaznik

PorukaPoslao: Pon Mar 10, 2014 9:13 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Sve ja to znam, ali racunam da uzitak... Gledao bih da nadjem nacin da ciscenje svedem na minimum. Za osvetljenje vec imam par idejica...
nesha barajevac
Urednik
Urednik

Registrovan: 20 Sep 2012

PorukaPoslao: Pon Mar 10, 2014 9:32 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

A jesi razmišljao o vodenom zidu? Sada su in oni sa mehurićima, bubble wall.
boki 013
Akvarista

PorukaPoslao: Pon Mar 10, 2014 9:49 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

izgleda da su iz jednog dela , ne znam da li je u funkciji ali znam za koga je pravljen i ko ga je pravio, mislim da se nisu zezali kad su pocinjali ovaj projekat
Salvatoree
Akvarista

Registrovan: 30 Jun 2012

PorukaPoslao: Pon Mar 10, 2014 10:00 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

bez ljutnje boki ali je to po meni cista glupost, mozes lepo napraviti vitrinicu lepu za 3 akvarijuma i stabilnije je, i sigurnije je i prakticnije, kod ove ideje boki ne znam ge ces sa kablovima posebno sto znamo koliko dugacke kablove prave za pumpe grejaca, tako da bi to izgledalo neuredno i sta ja znam Razz
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu porukuPoseti sajt autoraYahoo Messenger
n1kolaola
Akvarista

PorukaPoslao: Pon Mar 10, 2014 10:02 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

izvodljivo je ali ne vredi u principu i to sa vise aq opet ne igra stvar, lepa komoda i na nju akvarijum sa lepom haubom da ukupna dimenzija bude 160cm i eto skockano ekstra
boki 013
Akvarista

PorukaPoslao: Pon Mar 10, 2014 10:28 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

nema sta da se ljutim, setio sam se te slike pa reko aj da postavim mozda se kolegi dopadne i odustane od dubine 160 Smile
n1kolaola
Akvarista

PorukaPoslao: Pon Mar 10, 2014 10:31 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

pametnije mu je da odustane Very Happy
n1kolaola
Akvarista

PorukaPoslao: Pon Mar 10, 2014 10:36 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Image

Smile
Prikaži poruke iz poslednjih:      
Napiši novu temuOdgovori na poruku
 Skoči na:   

Srodne Teme
Tema Autor Forum Odgovori Poslao
Nema novih poruka Formiranje akvarijuma Sp@L3 Početak u akvaristici 3 Sre Jun 05, 2024 10:02 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Kako sa jednim grijacem grijati dva a... Luka2907 Grejanje i hladjenje 1 Uto Jan 09, 2024 10:53 am Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Kako sa 1 grijacem grijati 2 akvarijuma Luka2907 Grejanje i hladjenje 0 Uto Jan 09, 2024 10:53 am Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka formiranje novog akvarijuma thefezturtle Filteri i pumpe 0 Uto Apr 11, 2023 4:25 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka NEpoznati oblik zivota goranmbre Početak u akvaristici 2 Sre Feb 08, 2023 12:39 pm Pogledaj zadnje poruke

Linkovi: MyCity  Moj biljni akvarijum  Vaš Sajt  Pirane  Vaš Sajt  Vaš Sajt 

eXTReMe Tracker