Akvaristika forum
Pretraga • Pravilnik • Album • Profil • Proveri privatne poruke • Lista članova • Registruj se Uloguj se
 akvarijum.org • Baza biljaka • Slike • Tekstovi • Video • Kalkulator • Kontakt • Marketing
 Pocetnik a megaloman Pogledaj sledeću temu
Pogledaj prethodnu temu
Napiši novu temuOdgovori na poruku
Objavi na Facebook
Autor Poruka
Kobra
Akvarista

Registrovan: 17 Avg 2013

PorukaPoslao: Čet Sep 19, 2013 6:14 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Posle vise od 7 godina poceo sam ponovo sa akvaristikom i to odma megalomanski, za sada sam formirao 9 akvarijuma a za neki dan planiram da formiram jos najmanje 6 akvarijuma i svi su od 100 l pa na vise. Ujedno zelim da se zahvalim clanovima ovog foruma jer dosta njih su mi pomogli da krenem od 0 i napravim ovo sta sam napravio i naravno svima njima cu se oduziti.
Evo i nekoliko slika (malo su losije jer je slikano mobilnim)

Image
Ovo je polica sa samog pocetka formiranja.
a za neki dan cu slikati svaki akvarijum posebno i okaciti na forum.
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu poruku
AquaShop
Sponzor

PorukaPoslao: Čet Sep 19, 2013 6:14 pm Snimi Poruku Nazad na vrh

carpforever
Akvarista

Registrovan: 25 Maj 2012

PorukaPoslao: Čet Sep 19, 2013 6:46 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

sa srecom...... jel ovo odgajivacnica ?
akvadja
Akvarista

Registrovan: 22 Mar 2012

PorukaPoslao: Čet Sep 19, 2013 6:56 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Boga mi Kobra si prava Smile aj pa nas obraduj sa novim slikama. Sa srecom !!!
Kobra
Akvarista

PorukaPoslao: Čet Sep 19, 2013 7:05 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Za sada je samo ljubav i zadovoljstvo a mozda kasnije ako budem mogao postane i odgajivacnica, Hvala na lepim zeljama i slike koliko sutra ce biti od svakog pojedinacno akvarijuma.
nesha barajevac
Urednik
Urednik

Registrovan: 20 Sep 2012

PorukaPoslao: Čet Sep 19, 2013 7:21 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Heh, dobar si. Ništa nije dovoljno dok ne bude previše.
Predlažem ti da postaviš neke "maske" preko osvetljenja. Tako se neće rasipati svetlo a i sačuvaćeš sopstveni vid.
Salvatoree
Akvarista

Registrovan: 30 Jun 2012

PorukaPoslao: Čet Sep 19, 2013 7:25 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Svaka cast! Secam se da ste mi pricali o ovim akvarijumima ali tek sad vidim kojih su dimenzija Very Happy
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu porukuPoseti sajt autoraYahoo Messenger
Kobra
Akvarista

PorukaPoslao: Čet Sep 19, 2013 7:33 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Ovo je slikano na samom pocetku sad ima i maske i staklene poklopce i mnogo lepse izgleda, sutra vece cu postaviti slike. Jes da se nema ali sam bas dobro zagazio ali ljubav je ljubav a to me od detinjstva prati. Jednostavno uzivam u akvarijumima, po nekoliko sati samo sedim i posmatram ih (mada ni blizu nije kako sam zamislio ali bice nadam se)
Vladica Arsic
Akvarista

Registrovan: 27 Jul 2013

PorukaPoslao: Čet Sep 19, 2013 7:58 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

aj postavi slike,jedva cekam...
Kobra
Akvarista

PorukaPoslao: Pon Sep 30, 2013 11:49 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Opet mora da naglasim da sam nebi nista uradio i zato se zahvaljujem mnogim clanovim ovog predivnog foruma na svesrdnoj pomoci i doniranju. Bilo sta da im zatreba uvek mogu da racunju na mene i da mi se jave dobice sta im treba a ja imam.
Jos ni blizu nije onako kako sam zmislio ali krece se u dobrom pravcu.
1.
Image
2.
Image
3.
Image
4.
Image
Mali akvrijumi za mrest
5.
Image
Sad malo ribica.
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Izvinite ako sam preterao sa slikama ali ima oko 20 akvrijuma i slikano sa mobilnim.
Ocekujem sugestije i primedbe, hvala.
jovica
Urednik
Urednik

Registrovan: 13 Maj 2012

PorukaPoslao: Uto Okt 01, 2013 5:34 am Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Samo ti kaci slike da svi uzivamo. Kakve sugestije, kakve primedbe?!
Tisina, samo te gledam.... Very Happy
HORUS
Koristan akvarista

Opomene: 2
Registrovan: 21 Avg 2012

PorukaPoslao: Uto Okt 01, 2013 9:28 am Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Ja mislim da je to kamenje morski krečnjak. Proveri.
Kobra
Akvarista

PorukaPoslao: Uto Okt 01, 2013 10:46 am Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

To kamenje je godinama bilo u mojim akvarijumima jer do pre 7 godin imo sam 80 akvrijuma i kmnje je ok, jeste doneo sm nekad pun gepek kmenja pa mi se milicija usput smejala.
ccmuva
Akvarista

Registrovan: 26 Feb 2013

PorukaPoslao: Uto Okt 01, 2013 10:52 am Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Dragane samo napred.
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu porukuPoseti sajt autora
ccmuva
Akvarista

Registrovan: 26 Feb 2013

PorukaPoslao: Uto Okt 01, 2013 10:53 am Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

.. i obavezno sipaj med u svaki akvarijum jer je kao sto svi znamo zdrav ))) hihihi ali mora da kupis od mene bzzzz
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu porukuPoseti sajt autora
Ck_psih
Akvarista

Registrovan: 15 Avg 2012

PorukaPoslao: Pon Okt 07, 2013 12:02 am Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Bio sam večeras kod Kobre (Dragana) i mogu vam reći da sve mnoooogo bolje izgleda uživo. Na slikama ne može da se dočara ta atmosfera. Prosto kad uđete dole u taj podrum sa akvarijumima, samo zverate u njih, odlutaju vam misli. Baš je odličan kutak za uživanje i opuštanje Smile
Prikaži poruke iz poslednjih:      
Napiši novu temuOdgovori na poruku
 Skoči na:   

Srodne Teme
Tema Autor Forum Odgovori Poslao
Nema novih poruka Pocetnik i neplanirana ljubav Boxer89 Upoznavanje 0 Pon Dec 19, 2022 6:40 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Pocetnik - akvarijum sa biljkama Gardijan Početak u akvaristici 0 Pon Avg 15, 2022 1:52 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Pocetnik 60L jeepwj Početak u akvaristici 27 Ned Mar 06, 2022 7:22 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Pomoc u uredjenju akvarijuma , pocetnik BogdanM Početak u akvaristici 3 Čet Nov 25, 2021 12:23 am Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Plazma 120 70 17 pocetnik Vulebeograd Početak u akvaristici 49 Ned Sep 19, 2021 10:48 pm Pogledaj zadnje poruke

Linkovi: MyCity  Moj biljni akvarijum  Vaš Sajt  Pirane  Vaš Sajt  Vaš Sajt 

eXTReMe Tracker