Autor |
Poruka |
FEK@
Akvarista

Registrovan: 23 Nov 2009
|
|
   |
 |
AquaShop
Sponzor
|
|
|
 |
Anboy
Urednik

Registrovan: 16 Feb 2011
|
|
   |
 |
FEK@
Akvarista

|
Ok...Zahvaljujem  |
|
|
   |
 |
Sijamski_Mrmot
Akvarista

Registrovan: 03 Mar 2014
|
Pa Feka, s obzirom da si gore okacio moju sliku tj iz mog aq, onda si na ostalim slikama mogao i da vidis da je panghius kuhLi tj popularniji kao "kuli-kuli" u tom istom akvarijumu sa neonkama, mikrorazborama, ramirezima, koridorasima...
pitoma i skroz simpaticna ribica - inace cistac klase koridoras samo ima jednu manu: ako imas panjeva, kamenja, gustog bilja i sl, desavace ti se da danima ne vidis nijednog i pomislis da su uginuli... Pojave se sa vremena na,vreme da te razuvere. Aktivni su nocu kad je ugaseno svetlo uglavnom |
|
|
    |
 |
FEK@
Akvarista

|
Sijamski_Mrmot :: |
Pa Feka, s obzirom da si gore okacio moju sliku tj iz mog aq, onda si na ostalim slikama mogao i da vidis da je panghius kuhLi tj popularniji kao "kuli-kuli" u tom istom akvarijumu sa neonkama, mikrorazborama, ramirezima, koridorasima...
pitoma i skroz simpaticna ribica - inace cistac klase koridoras samo ima jednu manu: ako imas panjeva, kamenja, gustog bilja i sl, desavace ti se da danima ne vidis nijednog i pomislis da su uginuli... Pojave se sa vremena na,vreme da te razuvere. Aktivni su nocu kad je ugaseno svetlo uglavnom |
morao sam ukrasti tvoju sliku jer sam vidio da je bas jasna...a akvarijum mi je bas ubiljen i pregust je sa biljkama koje se nalaze u saksijama,.,,ali nema veze...nek se kriju,,,narucio sam 3-4...trebam li davati vise hrane? sta najvise vole da jedu ? |
|
|
   |
 |
Sijamski_Mrmot
Akvarista

Registrovan: 03 Mar 2014
|
Jedu sve sto i koridorasi, kulikuli ti je klasican muljar dna samo je neobicnog oblika. Ako hoces cesce da ih vidjas mali trik je da im obezbedis pecinicu (kokos ili ispod panja) koja se vidi kad gledas aq, velika sansa da ti se usele bas tu posto obozavaju rupe pa ces onda moci stalno da ih gledas. Primer ti je bas moja slika gde je "pecina ispod panja" zapravo vidljiva sa prednje strane aq  |
|
|
    |
 |
FEK@
Akvarista

|
Hvala ti puno Postavicu slike nocas ili sj  |
|
|
   |