Akvaristika forum
Pretraga • Pravilnik • Album • Profil • Proveri privatne poruke • Lista članova • Registruj se Uloguj se
 akvarijum.org • Baza biljaka • Slike • Tekstovi • Video • Kalkulator • Kontakt • Marketing
 gupiki otpao rep Pogledaj sledeću temu
Pogledaj prethodnu temu
Napiši novu temuOdgovori na poruku
Objavi na Facebook
Autor Poruka
Luka_^
Akvarista

Registrovan: 27 Dec 2012

PorukaPoslao: Pet Feb 27, 2015 11:20 am Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

E ovako..prije nego sto sam otisao da spavam bila je normalna,fine boje i sve..ustanem ujutru,upalim svijetlo kad imam sta i vidjeti.Gupiki rep iz 10 djelova kao slamcice,uzasan prizor Crying or Very sad Jutros ustajem ona pez repa citavog,samo tijelo..ja ne znam kako je ziva uopste. Sad,strah me zbog ostalih ribica,moze li biti nesto ozblijno,jer mislim da je ova zavrsila..
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu poruku
AquaShop
Sponzor

PorukaPoslao: Pet Feb 27, 2015 11:20 am Snimi Poruku Nazad na vrh

Luka_^
Akvarista

PorukaPoslao: Pet Feb 27, 2015 11:22 am Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Da dodam..u akvarijumu od ribica imam : gupike,ksife,zute i crne moli,ancitruse
Maxy xD
Akvarista

Registrovan: 26 Avg 2014

PorukaPoslao: Pet Feb 27, 2015 3:04 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Slika?
Neka ribica joj je pojela sigurno..
Muzijak ili zenka?
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu porukuPošalji emailPoseti sajt autora
Luka_^
Akvarista

PorukaPoslao: Pet Feb 27, 2015 9:07 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Nemam sa cim da slikam trenutno..a samo zamisli gupiku bez repa..interesantno je sto se normalno krece i hrani uprkos tome..
Muzjak je..da dodam,imam jednak broj muzjaka i zenki.
Prikaži poruke iz poslednjih:      
Napiši novu temuOdgovori na poruku
 Skoči na:   

Srodne Teme
Tema Autor Forum Odgovori Poslao
Nema novih poruka Gupiki fali ceo rep Yaesu Bolest 5 Pet Mar 26, 2021 9:57 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka bela fleka na gupiki axterix Bolest 13 Ned Okt 07, 2012 9:29 am Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Skotnoj gupiki se crveni predeo oko c... Rale pocetnik Bolest 2 Uto Sep 04, 2012 12:02 am Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Gupiki bela prednja krilca(peraja)? sveta021 Bolest 0 Sre Mar 21, 2012 9:04 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka gupiki izgrickan rep stefanovic^v Ribe 12 Čet Jan 13, 2011 11:02 pm Pogledaj zadnje poruke

Linkovi: MyCity  Moj biljni akvarijum  Vaš Sajt  Pirane  Vaš Sajt  Vaš Sajt 

eXTReMe Tracker