Akvaristika forum
Pretraga • Pravilnik • Album • Profil • Proveri privatne poruke • Lista članova • Registruj se Uloguj se
 akvarijum.org • Baza biljaka • Slike • Tekstovi • Video • Kalkulator • Kontakt • Marketing
 Dymax Robot LED light 14,000K Pogledaj sledeću temu
Pogledaj prethodnu temu
Napiši novu temuOdgovori na poruku
Objavi na Facebook
Autor Poruka
ccmuva
Akvarista

Registrovan: 26 Feb 2013

PorukaPoslao: Čet Jul 09, 2015 9:32 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Drugari sta mislite o ovome hoce li da valja ?
1,6 W
Planirao sam za akvarijume od 20 do 50 litara,otprilike.

http://www.hollywoodfishfarm.c.....00k/m/931/
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu porukuPoseti sajt autora
AquaShop
Sponzor

PorukaPoslao: Čet Jul 09, 2015 9:32 pm Snimi Poruku Nazad na vrh

Popaj
Akvarista

Registrovan: 06 Apr 2011

PorukaPoslao: Čet Jul 09, 2015 9:55 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Ne znam, za šta si planirao, ali ovo je dosta hladan spektar koji se koristi više u morskoj akvaristici.
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu poruku
ccmuva
Akvarista

PorukaPoslao: Čet Jul 09, 2015 9:58 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Mislio sam anubius nanu mahovinu,valesneriju,kriptokorinu.
Popaj
Akvarista

Registrovan: 06 Apr 2011

PorukaPoslao: Pet Jul 10, 2015 9:37 am Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Ne bih ti preporučio ovu lampu, ako si se odlučio za biljke. Navedene nisu zahtevne, ali lampa spektrom i snagom, ne odgovara.
gorisha
Akvarista

Registrovan: 05 Jul 2014

PorukaPoslao: Pet Jul 10, 2015 9:52 am Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

ccmuva ::
Drugari sta mislite o ovome hoce li da valja ?
1,6 W
Planirao sam za akvarijume od 20 do 50 litara,otprilike.

http://www.hollywoodfishfarm.c.....00k/m/931/

Bez obzira, kako je već rečeno, koje biljke imaš u akvarijumu potrebno je da rasveta ima odgovarajući spektar i jačinu u kandelima da uopšte mogao da vidiš neke efekte. Za cenu kojaje prikazana na sajtu možeš i kod nas naći puno bolju i kvalitetniju LED rasvetu namenjenu akvaristici. ja u akvarijumu od 480 L imam LED sistemsku rasvetu od tri LED trake sa ful spektrom koje i biljkama i ribama daju prelepe boje (i što je najvažnije bilje intenzivno napreduje), tako da ti preporučujem da malo proguglaš pre nego se odlučiš za bilo kakvu trgovinu.
ccmuva
Akvarista

PorukaPoslao: Sre Jul 15, 2015 1:37 am Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Image
ccmuva
Akvarista

PorukaPoslao: Sre Jul 15, 2015 1:38 am Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

sta je bolje pitanje je sad hehehe ovo levo ili desno
ccmuva
Akvarista

PorukaPoslao: Sre Jul 15, 2015 1:40 am Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Image
ccmuva
Akvarista

PorukaPoslao: Sre Jul 15, 2015 1:42 am Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Image
ccmuva
Akvarista

PorukaPoslao: Sre Jul 15, 2015 1:42 am Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Image
ccmuva
Akvarista

PorukaPoslao: Sre Jul 15, 2015 1:43 am Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Image
ccmuva
Akvarista

PorukaPoslao: Sre Jul 15, 2015 1:44 am Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Image
ccmuva
Akvarista

PorukaPoslao: Sre Jul 15, 2015 1:47 am Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Eto ja cisto resio da malo produzim temu a malo i skrenem .. gore navedenu lampu od 14 000 k sam ipak kupio iz znatizelje i ehhehee bice dobra za nocno svetlo u kupatilu hehe.. Sto se tice ovih sijalica koristio bih za nezahtevne biljke naravno nikakvo ludilo nisam planirao ali me buni ova LED sijalica od 10.5 W..
senkasenkasenka
Akvarista

Registrovan: 22 Sep 2014

PorukaPoslao: Sre Jul 15, 2015 7:18 am Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

obratis paznju na lumene(lm), 1055 lm, druga 1200... i podelis sa litrazom... imas nezahtevne biljke, tako da je dovoljno
procitaj ovaj clanak, jako korisno- Pogrešan termin w/l (wat po litri)- evo linka http://www.akvarij.net/index.p.....n-po-litri
ccmuva
Akvarista

PorukaPoslao: Sre Jul 15, 2015 7:28 am Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Hvala ,citam upravo.
Prikaži poruke iz poslednjih:      
Napiši novu temuOdgovori na poruku
 Skoči na:   

Srodne Teme
Tema Autor Forum Odgovori Poslao
Nema novih poruka Breakthrough in Soft Robotics: Toroid... gregtrlopo Ribe 0 Čet Dec 26, 2024 8:14 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Dying Light 2's Tower Raid Mode Retur... gregtrlopo Ribe 0 Čet Okt 31, 2024 8:49 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Beyond the light Aquamaniac Akvarijumi 8 Sub Sep 05, 2020 6:22 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Podloga za low light markovic000000 Podloga 2 Čet Sep 26, 2019 10:48 am Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka low light 2 nazzia Akvarijumi 30 Ned Maj 24, 2015 7:44 pm Pogledaj zadnje poruke

Linkovi: MyCity  Moj biljni akvarijum  Vaš Sajt  Pirane  Vaš Sajt  Vaš Sajt 

eXTReMe Tracker