|
|
|
Autor |
Poruka |
Mark
Akvarista
Registrovan: 09 Dec 2015
|
Dobili u petshopu tetra proizvode sa slike, ali bez upustva, zanima me jel neko koristio pomenute proizvode, kakva su iskustva i koja je njihova namena?
 |
|
|
   |
 |
AquaShop
Sponzor
|
|
|
 |
igla
Akvarista

Opomene: 1
Registrovan: 13 Mar 2014
|
Hrana za ribe  |
|
|
   |
 |
Mark
Akvarista
|
Jel za ove u reci ili na putu? znam da su za ribe, ali jesu li namenjene kao dodatak ishrani, osnovna ishrana, za sve ribe ili specijalno za neke.. |
|
|
   |
 |
Džoni
Akvarista

Registrovan: 24 Feb 2016
|
Piše ti na više jezika koliko sam uspeo da vidim kad se zumira. Kompletna hrana, a na slikama vidiš kojim ribama je namenjena. Vrlo jednostavno, ne trebaju tu nikakva upustva. |
|
|
   |
 |
reventon
Akvarista

Registrovan: 03 Jun 2012
|
Tetra Min - osnovna tetrina lisnata hrana, slicno kao sto je Vipan serina, sve ostale lisnate hrane su samo nadogradnja na nju.
Golfish - samo ime ti kaze, hrana za zlatne ribice. Naravno, zlatne ribice ce jesti sta god im das, ali ova je navodno "specijalizovana" za njih.
Wafer mix - hrana za ribe dna, ja sam je koristo umesto spiruline (koju sadrzi izmedju ostalog). U obliku je tabletica i pada na dno. |
|
|
   |
 |
Mark
Akvarista
|
Znaci kao osnovna D
Wafer mix, znaci moze za kozice hvala svima, inace nije velika razlika u ceni, a verujem da je kvalitetnija od ostale sta se nudi  |
|
|
   |
 |
|
|
|