Autor |
Poruka |
Sone_bg
Akvarista

Registrovan: 09 Feb 2016
|
Premeštam ja akvarijum i nisam ga skidao sa komode, nego sam ga ispraznio više od pola i onda ga onako malo po malo, mic po mic sa sve komodom samo okrenuo, e sad dal je u tom delu gde sad stoji neravan parket ili se istrosila malo ona gumica od nogica komode, pošto je ostavljala crne tragove, u svakom slučaju kada gledam vodeni stub, leva strana mi je malo niža od desne, to mu ga dodje nekih par milimetara razlike, dal je to neka velika razlika, da ne vagne, da dodje do pucanja akvarijuma, da ga praznim i nivelišem kako treba ili šta mi je činiti? U svakom slučaju bih ja to uradio, jer mi ružno izgleda, al sam sad u gužvi pred praznike, idem na neki put, pa i nemam baš vremena da to sve odradim, dal to može da sačeka posle praznika ili je kritično? |
|
|
   |
 |
AquaShop
Sponzor
|
|
|
 |
Ralke
Akvarista

Registrovan: 27 Feb 2016
|
Ti svaki dan neku novu temu otvoris za podpitanja..
2-3 mm nije strasno... popravi sto bolje mozes,i moze i posle praznika. |
|
|
   |
 |
Sone_bg
Akvarista

|
Pa nije baš svaki dan hahhaha, al se zadesila, pa kad sam na početku, pa bolje pitati nego sam rešavati, a i ne mogu da postavim pitanje za nešto u skroz levoj temi, em će pola ljudi možda da ne pročita zato što je naziv teme drugačiji, ako administratorima smeta, mogu slobodno da obrišu moje teme do sada, a i novu sam otvorio jer mi je recimo hitno da saznam...
Hvala na odgovoru u svakom slučaju  |
|
|
   |
 |
Ralke
Akvarista

Registrovan: 27 Feb 2016
|
Nece da im smeta..nego bih ja licno takva sitna podpitanja postavio u chat-u ispod... ajde svako dobro i resavaj to  |
|
|
   |
 |
Blue
Urednik

Registrovan: 21 Jul 2009
|
Kod mene je razlika izmedju prednje desne ivice i zadnje leve skoro 1cm. Tako stoji vec skoro 3 godine jer i nemam bas nekih mogucnosti da ispravim bez ozbiljne zafrkancije.
Sve je pocelo tako sto sam renovirao stan, zamenio parket i tako to. Stavim policu na mesto, na nju akvarijum, vratim vodu koju sam sacuvao pri premestanju, ribe, biljke, sve, ozbiljna zajebancija, akvarijum je 180l, vratim rasvetu i odmah primetim da mi rasveta stoji nesto ukoso. Posle toga, potrosio sam sigurno nekoliko sati podesavajuci rasvetu, koja inace visi sa plafona, ne kapirajuci da je sa njom sve u redu.
U nekom momentu shvatim da su majstori smatrali sasvim prihvatljivo da postoji razlika u visini od 1cm na 2m duzine. To nije uocljivo odmah, ali ako bih loptu stavio u cosak, otisla bi na drugi kraj sobe.
Pod nije moguce ispraviti, bez da sljustim nekoliko hiljada evra, a na postolju nemam stelujuce nogice, niti imam nameru da sve praznim i zezam se s' tim... I tako prodjose godine.
Eto, iskukah ti sada malo, vidis da ima i gorih slucajeva.  |
|
|
   |
 |
Djape
Akvarista

Registrovan: 10 Mar 2014
|
Meni bezi par milimetara. i bio sam u tripu da moram da ispravljam... hvala Blue |
|
|
   |
 |
amsterdamxxx
Akvarista

Registrovan: 12 Feb 2013
|
i meni bezi skoro do 1cm..stari stanovi,pod parket,stavljao sam i neke manje podloske....nije to TO...eno vec vise od godinu ipo dana...kad pocne da isparava voda,onda se tek primeti... |
|
|
   |
 |
Sone_bg
Akvarista

|
Aha, znači ima nas još dobro, bitno da nije kritično, to mi je bitno, a ja čim se vratim sa odmora praznim akvarijum, da bih mogao da ga skinem sa komode, pa da naštelujem nogice, lepše mi je da ja vidim da je to sve i vinkli
A Blue vrh, al si me nasmejao, tako nekad kad se zaludimo, dodje čoveku da proveri dal je plafon ravan, a ne pod hahahhah hit, zbuni se čovek |
|
|
   |
 |
io
Akvarista
Registrovan: 26 Sep 2013
|
majstori bi trebali da te precizne radove izvode pre podne, dok jos nisu stukli gajbu piva njima bilo ravno
i nase zgrade su krive, i zidovi i plafoni i podovi, kad smo ugradjivali orman, nema gde nije djidalo.... sta da se radi. |
|
|
   |
 |
Flojd
Akvarista
Registrovan: 30 Maj 2012
|
Kad može krivi toranj u Pizi,mogu i naši akvarijumi
Kod mene ni petodinarka pod nogom stočića nije pomogla.Možda sam tebao neku drugu valutu da stavim
Pozdrav |
|
|
   |
 |
io
Akvarista
Registrovan: 26 Sep 2013
|
evre, naravno danas se sve steluje prema evru , pa i stocic
ma majstori su to namesti po sistemu "dodaj pivo" a ovaj pusti flasu niz sobu, ako kotrlja, dobro je nivelisano da se ne dobacuju s flasama, bas . |
|
|
   |
 |
Blue
Urednik

Registrovan: 21 Jul 2009
|
io :: |
majstori bi trebali da te precizne radove izvode pre podne, dok jos nisu stukli gajbu piva njima bilo ravno
i nase zgrade su krive, i zidovi i plafoni i podovi, kad smo ugradjivali orman, nema gde nije djidalo.... sta da se radi. |
O, da, da, to su tek egzibicije, razumem te u potpunosti...  |
|
|
   |
 |
bo&st
Slučajni Prolaznik

Registrovan: 29 Apr 2016
|
|
   |
 |